Parhaat suomalaiset mobiilisovellukset rahansäästöön - 5 vinkkiä

Tänä päivänä mobiiliapplikaatioiden tarjonta on huimaa ja monenlaisten pelien lisäksi erilaisia sovelluksia on jo lähes joka tilanteeseen. Päätimmekin tutustua suomalaiseen sovellustarjontaan ja löysimme 5 parasta sovellusta, jotka eivät ainoastaan säästä rahaa mutta myös helpottavat arkielämääsi. Kaikki sovellukset ovat ilmaisia eikä niiden lataamiseen tarvitse esimerkiksi luottokorttia tai lainaa netistä

1. Tankille

tankille edullisesti
 • Löydä lähin huoltoasema hintatietoineen
 • Järjestä huoltoasemat hintajärjestykseen 
 • Oivallinen pidemmillekin automatkoille


Helppokäyttöisen Tankille-sovelluksen avulla löydät edullisimman ja lähimmän tankkauspisteen haluamallesi polttoainetyypille. Huoltoasemat näkyvät helposti suoraan karttakuvasta, mutta huoltoasemat voidaan myös listata esimerkiksi hintajärjestykseen. Voit myös lisätä huoltoasemia suosikkeihin ja seurata esimerkiksi lähimpien huoltoasemiesi hintakehitystä.

Sovellus on oivallinen pidemmillä automatkoilla, jolloin matkan varrella vastaan tulevat huoltoasemat eivät olekaan tuttuja. Tankille-sovelluksen avulla näet helposti mistä löytyy halvin huoltoasema matkasi varrelta, joten voit suunnitella pysähdyksesi helposti.

 Lataa täältä:          


 

2. Tuup

 
 • Vertaile eri liikkumisvaihtoehtoja
 • Maksa liikkumispalvelu suoraan sovelluksessa
 • Uusi halpataksi Kyyti sisältyy sovellukseen


Uusi sovellus Tuup näyttää eri vaihtoehdot päästä paikasta A paikkaan B sisältäen joukkoliikenteen, taksit, kaupunkipyörät ja kävelyvaihtoehdon. Sen avulla on helppo vertailla mikä vaihtoehto on halvin ja millä pääsee perille nopeiten. Matkat voi myös maksaa kätevästi sovelluksessa.

Tuupin avulla voi myös Oulun alueella tilata uuden halpataksin Kyytin palveluita. Kyytejä voi myöhemmin tilata myös muista kaupungeista. Kyytejä voi tilata kolmessa eri hintaluokassa, joista joustavin tulee halvimmaksi, joten jos on valmis odottamaan hetken, se on oiva valinta. Kyyti jaetaan usein myös muiden ihmisten kanssa, mikä mahdollistaa halvan hinnan.

 


 

3. ResQ Club

ResQ Club
 • Edullisempaa noutoruokaa
 • Maksa suoraan sovelluksessa
 • Näet kartalta kaikki lähellä ja kauempana olevat tarjoukset


Sovellus listaa kartalle ravintoloita, jotka tarjoavat tarjoushinnalla ruoka-annoksia, jotka muuten päätyisivät hävikkiin. Löydettyäsi maukkaan tarjouksen, valitset ja maksat annoksen suoraan sovelluksen kautta. Tämän jälkeen annos on noudettavissa ravintolasta tarjouksen ilmoittamana ajankohtana.

 Lataa täältä:           


 

4. ShopBaloo

 • Lähikauppasi ruokatarjoukset
 • Luo ostoslista tarjoustuotteista
 • Säästä luontoa välttämällä paperisia tarjouslehtisiä


ShopBaloo listaa lähikauppasi tarjoukset ja voit kätevästi vertailla eri kauppojen tarjouksia. Voit siis hyvillä mielin sanoa ei mainospostille ilman huolia siitä että missaat parhaat tarjoukset.

Voit valita itsellesi seurantaan viisi eri ruokakauppaa, joiden tarjouksia voit seurata päivittäin. Sovelluksessa on myös mahdollista luoda ostoslista perustuen kauppojen tarjoustuotteisiin.


 

5. Pivo

pivo sovellus
 • Mobiililompakko johon voit lisätä maksukortteja
 • Auttaa sinua pysymään ajan tasalla omasta taloudestasi ja kulutuksestasi
 • Sisältää etuohjelmia, esim. Cityshoppari


Sovelluksen avulla on mahdollista seurata omaa rahankäyttöään erilaisten budjetointiominaisuuksien avulla. Tätä ominaisuutta varten sinun tulee olla OP-pankin asiakas. Kaikille käyttäjille sen sijaan on saatavilla Pivon sisältämät etuohjelmat kuten Pins tai Cityshoppari.

Cityshopparin avulla saat käyttöösi lukuisia tarjouksia ja etukoodeja niin kauppoihin, ravintoloihin kuin vaikka matkustamiseenkin eikä sinun tarvitse kantaa kanta-asiakkauuskortteja lompakossasi.

 Lataa täältä:          


 Jos sinulla on laina harkinnassa, kannattaa tehdä kattava lainavertailu