Hanna Jääskö Sisältövastaava Hanna työskentelee Talouteni.fi sisältövastaavana. Hänellä on liiketalouden tausta, ja kokemusta talouteen liittyvistä aiheista pohjoismaisilla markkinoilla sekä kirjoitusten että visuaalisen sisällön kautta. Hanna on saanut työstään myös kansainvälistä arvostusta, kun hän oli ehdolla SEMrush Nordic Search Awardsin "Nuori Markkinoija" kategoriassa. Hannan ja hänen tiiminsä tuottamia kirjoituksia on jaettu mediassa muun muassa Ylen, Kauppalehden, ja Taloussanomien sivuilla.
Ole yhteydessä:
24. tammikuuta 2020
Keräsimme kattavan listan erilaisia käteviä ja viihdyttäviä resursseja joiden avilla talouden hallinta on helpompaa, ja joista jokainen voi inspiroitua.
Lue lisää
14. tammikuuta 2020
Kokosimme suomalaisten operaattorien liittymät yhteen paikkaan helppoa vertailua varten - lue lisää ja hanki itsellesi paras liittymä.
Lue lisää
06. tammikuuta 2020
Vertailimme Suomen suosituimpia striimauspalveluita. Lue kaikki olennainen parhaimmista suoratoistopalveluista ja löydä palvelu, joka sopii sinulle parhaiten!
Lue lisää
20. joulukuuta 2019
Mitä tapahtui joulukuussa taloudessa? Keräsimme mielenkiintoisia artikkeleita kuukauden ajalta,lue ne kätevästi tästä blogipostista.
Lue lisää
03. joulukuuta 2019
Mitä tapahtui marraskuussa taloudessa? Keräsimme mielenkiintoisia artikkeleita kuukauden ajalta, ja lukea ne kätevästi tästä blogipostista.
Lue lisää
31. lokakuuta 2019
Mitä tapahtui lokakuussa taloudessa? Keräsimme mielenkiintoisia artikkeleita kuukaden ajalta jotta voit lukea ne kätevästi tästä blogipostista.
Lue lisää
30. syyskuuta 2019
Mitä tapahtui syyskuussa taloudessa? Keräsimme 5 mielenkiintoista artikkelia, jotka voit lukea täältä, jos ne jäivät sinulta välistä.
Lue lisää
04. syyskuuta 2019
Mitä tapahtui elokussa taloudessa? Keräsimme 5 mielenkiintoista artikkelia ja suosituksen, jotka voit lukea täältä, jos ne jäivät sinulta välistä.
Lue lisää
01. elokuuta 2019
Kaipaatko uusia podcast suosituksia? Keräsimme 5 suomalaista talouspodcastia, jotka voit ottaa kuunteluun vaikka viimeisillä kesälomaviikoilla.
Lue lisää
01. heinäkuuta 2019
Kesälomalla katseltavasta puutetta? Keräsimme sinulle 4 sijoittamiseen liittyvää kanavaa, jotka käsittelevät myös muita oman talouden aiheita.
Lue lisää
31. toukokuuta 2019
Mitä tapahtui toukokuussa taloudessa? Keräsimme jälleen 5 mielenkiintoista artikkelia ja suosituksen, jotka voit lukea täältä, jos ne jäivät sinulta välistä.
Lue lisää
30. huhtikuuta 2019
Mitä tapahtui huhtikuussa taloudessa? Keräsimme 5 mielenkiintoista artikkelia jotka voit lukea täältä, jos ne jäivät sinulta välistä.
Lue lisää
01. huhtikuuta 2019
Mitä tapahtui maaliskuussa taloudessa? Keräsimme 5 mielenkiintoista uutista jotka voit lukea täältä, jos ne jäivät sinulta välistä.
Lue lisää
28. helmikuuta 2019
Mitä tapahtui taloudessa 2019 Helmikuussa? Lue kätevästi yhdestä paikasta mielenkiintoisia uutisia, jotka sinulta saattoivat jäädä välistä.
Lue lisää
05. helmikuuta 2019
Seuraamme Talouteni.fi toimituksessa talouden uutisia säännöllisesti, ja päätimme tässä kuussa jakaa 5 mielestämme mielenkiintoisinta uutista tässä postauksessa.
Lue lisää
20. kesäkuuta 2018
Vertailimme erilaisia autoiluun liittyviä tekijöitä kaikissa Suomen kaupungeissa. Katso artikkelista, kuinka oma kaupunkisi pärjäsi!
Lue lisää
21. maaliskuuta 2018
Kysyimme 5 talouden asiantuntijalta heidän vinkkinsä liittyen sijoittamiseen, nouseviin toimialoihin sekä vähemmän tunnettuihin vaurastumisen vinkkeihin juuri tänä päivänä.
Lue lisää
16. marraskuuta 2017
Vuoden 2016 verotiedot pähkinänkuoressa. Tiedätkö missä päin Suomea maksetaan suurimmat mätkyt ja missä taas päästään nauttimaan isoista veronpalautuksista? Lue täältä!
Lue lisää
28. syyskuuta 2017
Oletko sinä tietoinen mihin rahasi kuluvat? Tee testi ja selvitä millainen kuluttaja olet. Lue myös 50 säästövinkkiä arkeen, ota vinkit talteen ja aloita säästäminen samantien!
Lue lisää
31. heinäkuuta 2017
Tiesitkö, että Helsingissä on Euroopan 11 kalleimmat vuokrat, ja Suomessa koko Euroopan korkein maksimi veroprosentti, 61,80%? Lue lisää täältä!
Lue lisää
05. heinäkuuta 2017
Osaatko selittää, mikä Bitcoin on, tai miten Bittilouhinta toimii? Jos vastaus on ei, voit tsekata tämän artikkelin, ja olla askeleen lähempänä experttiä!
Lue lisää
04. huhtikuuta 2017
Oletko ikinä miettinyt, kuinka pienetkin päivittäiset valinnat voivat tulla kalliiksi? Tästä infograafista löydät 10 helppoa keinoa säästää vuodessa satoja, jopa tuhansia euroja.
Lue lisää