Perttu Tiainen Sisällöntuottaja Perttu työskentelee Talouteni.fi sisällöntuottajana. Pertulla on akateeminen tausta liiketalouden puolelta, sekä henkilökohtaista kiinnostusta taloutta ja säästämistä kohtaan. Hänen kirjoittamia tutkimuksia ja blogi kirjoituksia on jaettu tunnetuissa suomalaisissa julkaisuissa kuten Ylellä, Kauppalehdessä ja Taloussanomissa.
Ole yhteydessä:
14. tammikuuta 2020
Kokosimme suomalaisten operaattorien liittymät yhteen paikkaan helppoa vertailua varten - lue lisää ja hanki itsellesi paras liittymä.
Lue lisää
08. lokakuuta 2019
Vertailimme parhaat lainat 2019 syyskuun lakimuutosten jälkeen. Uusi korkokatto mullisti lainojen hintoja, joten mikä olisikaan parempi aika vertailla lainat.
Lue lisää
27. elokuuta 2019
Syyskuun alussa astuvat voimaan tiukennukset kuluttajansuojalakiin. Isoimpana muutoksena ovat tiukka 20% korkokatto, sekä rajoitukset lainakustannuksiin.
Lue lisää
14. helmikuuta 2019
Teimme vertailun autolainoihin selvittääksemme mistä saa halvimman autolainan vuonna 2020. Vertailussa on mukana 11 rahoituslaitosta. Lue ja löydä edullisin autolaina!
Lue lisää
04. helmikuuta 2019
Oletko koskaan halunnut tarkistaa luottotietojasi? Olemme koonnet ohjeet kuinka voit tarkistaa luottotietosi ilmaiseksi ja helposti.
Lue lisää
28. marraskuuta 2018
Listasimme inspiroivimpia säästöblogeja vuodelta 2018. Lue lista ja aloita itsekkin säästäminen.
Lue lisää
03. lokakuuta 2018
Keräsimme 71 kaupungin autokoulujen hinnat henkilöautokorttille ja selvitimme niiden halvimmat, kalleimmat ja keskiarvoiset hinnat. Lue kuinka oma kaupunkisi sijoitui täältä!
Lue lisää
18. syyskuuta 2018
Vertailimme suomalaisten ja miljönäärien kirjan lukutottumuksia. Lue ja vertaa kuinka omat lukutottumuksesi kestävät vertailun miljonääreihin!
Lue lisää