Bank Norwegian

★★★★★

Arvostelun tehnyt Talouteni

Arvostelu perustuu moniin erilaisiin ominaisuuksiin, jotka Talouteni.fi ottaa huomioon, esimerkiksi lainanantajan kokemukseen, sekä siihen, kuinka todennäköisesti lainaa voi saada

Lainamäärä
1000 - 60 000€

Takaisinmaksuaika
12 - 180 kk.

Korko
6,99 - 19,99%

Vastausaika
1 min

Lainaesimerkki:

Korko on henkilökohtainen 6,99 %-19,99 % ja se määräytyy henkilökohtaisen luottokartoituksen jälkeen. Suurin todellinen vuosikorko on 30,42 %. Takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta. Esim. 12,86 % korolla (todellinen vuosikorko 15,89 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 11 604 € ja kuukausieräksi 483,50 € (24 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Suomen markkinoiden suurin kulutusluotto ilman vakuuksia löytyy Norwegianilta.

Sinun mahdollisuudet:

  • Markkinoiden suurin kulutusluotto
  • Jopa 60.000€ vakuudetonta lainaa
  • Laina-aika jopa 15 vuotta

Vaatimukset:

  • Ei maksuhäiriöitä
  • Vähintään 23 vuoden ikäinen
  • Suomen Väestörekisterissä viimeiset 3 vuotta

Käytännön tietoja

Kotisivu Puhelinnumero Aukioloajat Osoite
Bank Norwegian FI 07532 66 200

maanantai-perjantai klo 11:00 - 17:00

Snarøyveien 36, 1364

Fornebu, Norja


Bank Norwegian - Tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 01/2020

Bank Norwegianin logon nähdessään moni suomalainen ajattelee automaattisesti ensin tuttua lentoyhtiötä, eikä ihmekään, sillä Norwegian lentoyhtiö on yksi yhtiön osakkaista. Bank Norwegian tarjoaa kuitenkin lentojen sijaan lainoja ja luottokortteja erittäin reiluilla ehdoilla.

Bank Norwegian aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2015 tarjoamalla netin kautta haettavia pankkitilejä, lainoja ja luottokortteja. Tässä lainavertailussa keskitymme lainoihin ja luottokortteihin, pankkitileistä voit lukea lisää yhtiön sivuilta.


Bank Norwegianin lainat ovat suuria summaltaan, mutta silti nopeita ja käteviä hakea. Koko prosessi tapahtuu kätevästi netissä. Kaikki Norwegianilta haetut lainat ovat vakuudettomia, joten saat niitä helposti ilman pääomaa!

Koko hakuprosessi tapahtuu netistä, joten sinun ei tarvitse pohtia, milloin pääsisit pankkiin, kun tarvitset lainaa. Ei myöskään tarvitse pyöritellä papereita, sillä kaikki liitteet voi toimittaa sähköisesti skannattuna versiona.

Jos rahatilanteesi on siis tiukka, lainaa rahaa helposti ja edullisesti Bank Norwegianilta! Jos et kuitenkaan ole varma siitä, onko kulutusluotto oikea ratkaisu rahantarpeeseesi, voit tutustua muihin vaihtoehtoihin lainavertailustamme.

Lainaa Bank Norwegianilta

Bank Norwegian tarjoaa yhtä Suomen markkinoiden suurimmista vakuudettomista kulutusluotoista. Sitä voi hakea kätevästi netistä jopa 60 000€, tuhannesta eurosta alkaen. Lainan takaisinmaksuaika on myös hyvin kattava, jopa 15 vuotta.

Lainan korot ovat kohtuulliset, alkaen 6,99%, ja yltäen maksimissaan 20%. Korko on hieman korkeampi esimerkiksi pankkilainoihin verratessa. Ehdot vaihtelevat henkilöstä riippuen, ja voivat ajan myötä muuttua, mutta päivitämme tietoja tasaisin väliajoin.

Norwegianin kulutusluotto on oivallinen myös lainojen yhdistämiseen. 60 000€ lainalla kattaa jo useamman ikävän korkeakorkoisen lainan, joiden kanssa pahimmillaan joutuu ikävään kierteeseen.

Ottamalla yhden ison lainan, jonka avulla maksat pois pienemmät lainat, saat talouteesi paljon liikkuvuutta, sillä maksamasi määrä kuukaudessa pienenee reippaasti, ja yhden lainan maksamisessa on paljon helpompi pysyä kärryillä.

Luottokortti

Kattavan kulutusluoton lisäksi Bank Norwegian tarjoaa erittäin edullista ja luotettavaa luottokorttia. Luottokortti on yksi Suomalaisten suosikeista, sillä siihen ei sisälly lainkaan kiinteitä kuluja.

Jos hankit kortin etkä käytä sitä, et menetä siinä yhtään mitään. Luottokortilla on kulutonta luottoa jopa 45 päivää, jonka aikana maksetut laskut eivät aiheuta sinulle yhtään lisäkuluja, ainoastaan joustavaa maksuaikaa.

Bank Norwegianin ehdot

Bank Norwegianin vähimmäisehdot lainan tai luottokortin myöntämiselle ovat seuraavanlaiset:

Lainan saamisen ehdot

  • 23 vuoden ikä
  • Puhtaat luottotiedot
  • Säännölliset tulot
  • Suomen kansalaisuus, tai merkintä suomen väestörekisterissä 3 vuoden ajalta.

Vaikka Bank Norwegianin kulutusluottoon ei tarvitakaan minkäänlaisia vakuuksia lainaa takaamaan, on yhtiöllä silti muutamia ehtoja lainan saamisen edellytyksenä. Yhtenä näistä ehdoista on luonnollisesti ikä.

Bank Norwegian kulutusluottoa voi hakea vain siinä tapauksessa, että henkilö on täyttänyt 23 vuotta. Henkilön tulee myös olla suomen kansalainen, tai olla ollut suomen väestörekisterissä viimeiset 3 kolme vuotta.

Toiset kaksi tärkeää ehtoa liittyvät talouden hallintaan ja lainan takaisinmaksuun. Lainaa myönnetään vain henkilölle, joilla on puhtaat luottotiedot, jotta Bank Norwegian voi olla varma siitä, että henkilö on hoitanut raha-asiansa asiallisesti menneisyydessä.

Puhtaat luottotiedot eivät kuitenkaan yksistään takaa sitä, että hakijalla on tulevaisuudessa mahdollisuus maksaa lainaa takaisin. Tästä syystä hakijan tulee myös antaa jonkinlainen selvitys säännöllisistä tuloista, jotka ovat tarpeeksi suuret kattamaan lainan kulut ja korot.

Pidä kuitenkin mielessä, että pankkien ehdot voivat vaihtua aika-ajoin. Päivitämme kuitenkin vertailuamme tasaisin väliajoin.

Älä unohda vertailla vaihtoehtojasi

Bank Norwegian on oivallinen lainantarjoaja, mutta ei suinkaan ainoa suomessa. Vaikka ehdot ovatkin reilut ja selkeät, on silti aina hyvä tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin.

Olemmekin koonneet sinulle kätevän ja kattavan lainavertailun, josta löydät suomen markkinoiden parhaat ja luotettavimmat lainantarjoajat helposti yhdeltä sivulta.

Joukosta löytyy myös toinen tunnettu ja luotettava norjalainen pankki, Komplett Bank, sekä toistakymmentä täysin suomalaista yhtiötä. Voit näin hakea lainaa helposti ja hyvällä omallatunnolla kun olet varmistanut että valitsemasi vaihtoehto on paras laina juuri sinulle.