Easycredit

★★★★☆

Arvostelun tehnyt Talouteni

Arvostelu perustuu moniin erilaisiin ominaisuuksiin, jotka Talouteni.fi ottaa huomioon, esimerkiksi lainanantajan kokemukseen, sekä siihen, kuinka todennäköisesti lainaa voi saada

Lainamäärä
500 - 5000€

Takaisinmaksuaika
24 - 120 kk.

Korko
19,95%

Vastausaika
15 min

Lainaesimerkki:

Kuukausierä: 30 € (pääoma + korko + tilinhoitomaksu 2,90 €). Nimelliskorko: 19,95 %. Todellinen vuosikorko 28,11 %. Vuoden kokonaiskustannukset: 353 €. Laina-aika: 5 v. Ei muita kuluja.

Easycreditiltä saat edullista kertaluontoista kulutusluottoa.

Sinun mahdollisuudet:

 • Ei piilotettuja kuluja
 • Lainapäätös heti - Rahat tilille jopa 15 minuutissa
 • Sähköinen tunnistautuminen

Vaatimukset:

 • Olet 20-70 vuotias
 • Puhtaat luottotiedot
 • Verkkopankki tunnukset

Käytännön tietoja

Kotisivu Puhelinnumero Aukioloajat Osoite
Easycredit.fi 09 3158 5983

Arkisin klo 9.00–20.00
Lauantaisin klo 10.00–18.00

Bulevardi 14 A

00120 Helsinki


Easycredit - tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 01/2020

Easycredit on lainapalvelu, joka on tarjonnut kulutusluottoja jo vuodesta 2006 lähtien. Easycreditillä on rinnakkaispalvelu nimeltä Credigo ja molemmat ovat Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimiä. Northmill AB on ruotsalainen yhtiö, joka on Northmill Oy:n emoyhtiö.

Easycredit tarjoaa lainaa jopa 500 - 5000 € edestä ilman vakuuksia. Laina-ajat ovat pidempiä, jopa 120 kuukautta, jotta luoton saajilla voi olla pidemmät maksuajat ja pienemmät kuukausittaiset lyhennyserät. Lainapäätöksen prosessin aikana Easycredit pyrkii tarkistamaan, onko lainanhakijalla riittävästi tuloja maksaa laina takaisin sekä sen, onko lainaajalla luottotiedot kunnossa vai mahdollisia maksuhäiriömerkintöjä.

Lainanantaja on huomioinut lakimuutoksen, eli lainan vuosittainen korkotaso ei nouse yli 20% asetetun rajan.

Lainaa Easycreditiltä

 • Täytä lainahakemus
 • Valitse tarvitsemasi lainasumma
 • Saat alustavan lainapäätöksen samantien
 • Mikäli lopullinen lainapäätös on myönteinen, saat rahat tilillesi vartin kuluessa
 • Laina-aika 24 - 120 kk

Easycreditiltä voi lainata 500 - 5000 euroa. Lainan todellinen vuosikorko on 28,11%. Lainapalvelu käsittelee ja myöntää lainoja vain palvelun aukioloaikoina. Nämä aukioloajat ovat arkipäivisin klo 9 - 20 ja lauantaisin klo 10 - 18. Laina maksetaan lainaajan tilille kerralla, sillä palvelu myöntää vain kertaluottoja. Lainaan sisältyy tilinhoitomaksu joka on 1,50 - 9,90€, riippuen laina summasta. 

Lainaa lyhennetään joka kuukausi sovitun maksusuunnitelman mukaisesti jokaisen kuukauden 28 päivä. Lainaaja voi halutessaan pyytää lainantarjoajaa lähettämään laskut myös paperisina. Takasinmaksuerien suuruus alkaa 21 eurosta ylöspäin, riippuen lainasumman suuruudesta kokonaisuudessaan ja takaisinmaksuajasta.

Luotonantaja voi myös halutessaan myöntää lainaajalle maksuvapaan kuukauden, jolloin lainaajan tarvitsee maksaa vain maksuvapaan kuukauden kulut.

Talouteni.fi päivittää sivuston tietoja säännöllisesti, mutta ennen lainan ottamista kannattaa tarkistaa lainasivuston viimeisimmät tiedot, sillä ne saattavat muuttua.

Easycreditin ehdot

Easycredit kulutusluoton ehdot

 • 20 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintää luottotiedoissa
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Suomalainen pankkitili
 • Riittävästi tuloja lainan takaisinmaksuun
 • Verkkopankkitunnukset

Jos lainaajan tuloja ei katsota tarpeeksi korkeiksi haetun lainasumman takaisinmaksuun, voi lainanantaja kuitenkin myöntää lainaajalle pienemmän lainasumman, jolla on edellytykset tulla takaisinmaksetuksi. Easycredit ei myönnä lainaa luottotietonsa menettäneille henkilöille.

Lainaaja tarvitsee henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset voidakseen tunnistautua palveluun. Tällä varmistetaan se, että lainaa hakee oikea henkilö. Tunnistautuminen toimii samalla lainasopimuksen allekirjoituksena, jolloin sähköisesti allekirjoitettu lainasopimus säästää aikaa ja nopeuttaa luoton saamista.

Luotonantajan asiakaspalvelu on ilmainen. Lainaaja voi olla yhteydessä asiakaspalveluun puhelimitse, chat-palvelun kautta tai jättämällä viestin lainapalvelun nettisivustolle.

Lainavertailu kannattaa

Easycredit tarjoaa lainaa nopeasti eri lainantarpeisiin. Jos et ole varma sopiiko Easycredit juuri sinulle, niin sivustoltamme löytyvästä lainavertailusta voit löytää erilaisia lainantarjoajia ja lainoja 50 000 euroon asti.

Vertailussamme on erilaisia pikavippejä, joustoluottoja ja kulutusluottoja. Tietoa on myös luottokorteista, jotka ovat yksi joustavuutta talouteen tuova rahoituksen muoto.

Älä siis jätä lainojen vertailua tekemättä, sen avulla voit säästää rahaa.