Easycredit

;

Easycredit - tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 10/2018

Easycredit on lainapalvelu, joka on tarjonnut kulutusluottoja jo vuodesta 2006 lähtien. Easycreditillä on rinnakkaispalvelu nimeltä Credigo ja molemmat ovat Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimiä. Northmill AB on ruotsalainen yhtiö, joka on Northmill Oy:n emoyhtiö.

Easycredit tarjoaa lainaa jopa 100 - 5000 € edestä ilman vakuuksia. Laina-ajat ovat pidempiä, jopa 84 kuukautta, jotta luoton saajilla voi olla pidemmät maksuajat ja pienemmät kuukausittaiset lyhennyserät. Lainapäätöksen prosessin aikana Easycredit pyrkii tarkistamaan, onko lainanhakijalla riittävästi tuloja maksaa laina takaisin sekä sen, onko lainaajalla luottotiedot kunnossa vai mahdollisia maksuhäiriömerkintöjä.

Lainanantaja on huomioinut lakimuutoksen, eli lainan vuosittainen korkotaso ei nouse yli 50% asetetun rajan.

Lainavertailu kannattaa

Löydät lainavertailustamme Easycreditin lisäksi monia erilaisia pikavippejä ja joustoluottoja, joista voit valita itsellesi parhaimman lainavaihtoehdon!

 

Lainaa Easycreditiltä

 • Täytä lainahakemus
 • Valitse tarvitsemasi lainasumma
 • Saat alustavan lainapäätöksen samantien
 • Mikäli lopullinen lainapäätös on myönteinen, saat rahat tilillesi vartin kuluessa
 • Laina-aika 12 - 84kk

Easycreditiltä voi lainata 100 - 5000 euroa. Lainan todellinen vuosikorko on 49,90%. Lainapalvelu käsittelee ja myöntää lainoja vain palvelun aukioloaikoina. Nämä aukioloajat ovat arkipäivisin klo 9 - 20 ja lauantaisin klo 10 - 18. Laina maksetaan lainaajan tilille kerralla, sillä palvelu myöntää vain kertaluottoja. Lainan ottamiseen liittyy avausmaksu, joka riippuu lainan suuruudesta.

Lainaa lyhennetään joka kuukausi sovitun maksusuunnitelman mukaisesti jokaisen kuukauden 28 päivä. Lainaaja voi halutessaan pyytää lainantarjoajaa lähettämään laskut myös paperisina. Takasinmaksuerien suuruus vaihtelee kuukausittain 10 - 174 euron välillä riippuen lainasumman suuruudesta kokonaisuudessaan.

Luotonantaja voi myös halutessaan myöntää lainaajalle maksuvapaan kuukauden, jolloin lainaajan tarvitsee maksaa vain maksuvapaan kuukauden kulut, joka on lainasumman suuruudesta riippuen 9 - 99,0€.

Talouteni.fi päivittää sivuston tietoja säännöllisesti, mutta ennen lainan ottamista kannattaa tarkistaa lainasivuston viimeisimmät tiedot, sillä ne saattavat muuttua.

Easycreditin ehdot

Easycredit kulutusluoton ehdot

 • 20 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintää luottotiedoissa
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Suomalainen pankkitili
 • Riittävästi tuloja lainan takaisinmaksuun
 • Verkkopankkitunnukset

Jos lainaajan tuloja ei katsota tarpeeksi korkeiksi haetun lainasumman takaisinmaksuun, voi lainanantaja kuitenkin myöntää lainaajalle pienemmän lainasumman, jolla on edellytykset tulla takaisinmaksetuksi. Easycredit ei myönnä lainaa luottotietonsa menettäneille henkilöille.

Lainaaja tarvitsee henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset voidakseen tunnistautua palveluun. Tällä varmistetaan se, että lainaa hakee oikea henkilö. Tunnistautuminen toimii samalla lainasopimuksen allekirjoituksena, jolloin sähköisesti allekirjoitettu lainasopimus säästää aikaa ja nopeuttaa luoton saamista.

Luotonantajan asiakaspalvelu on ilmainen. Lainaaja voi olla yhteydessä asiakaspalveluun puhelimitse, chat-palvelun kautta tai jättämällä viestin lainapalvelun nettisivustolle.

Lainavertailu kannattaa

Easycredit tarjoaa lainaa nopeasti eri lainantarpeisiin. Jos et ole varma sopiiko Easycredit juuri sinulle, niin sivustoltamme löytyvästä lainavertailusta voit löytää erilaisia lainantarjoajia ja lainoja 50 000 euroon asti.

Vertailussamme on erilaisia pikavippejä, joustoluottoja ja kulutusluottoja. Tietoa on myös luottokorteista, jotka ovat yksi joustavuutta talouteen tuova rahoituksen muoto.

Älä siis jätä lainojen vertailua tekemättä, sen avulla voit säästää rahaa.

Kattava lainavertailu ja tietopaketti

Vertaile erilaisia lainoja, lue tietoa eri lainatuotteista ja löydä itsellesi paras vaihtoehto