Fixura

;
★★★★☆

Arvostelun tehnyt Talouteni

Arvostelu perustuu moniin erilaisiin ominaisuuksiin, jotka Talouteni.fi ottaa huomioon, esimerkiksi lainanantajan kokemukseen, sekä siihen, kuinka todennäköisesti lainaa voi saada

Lainamäärä
1000 -10 000 €

Takaisinmaksu
24 - 60 kk

Korko
6,00 - 27,00%

Vastausaika
1 päivä

Lainaesimerkki:

Esimerkki: Lainasumma 5 000 €, jonka laina-aika on 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, tilinhoitomaksut 5,50€/kk, avausmaksu 375 €, ja välitysmaksu 200 €. Todellinen vuosikorko on tällöin 31,91% eli 253,90 €/kk ja erät yhteensä 6 093,54 €.

Fixura tarjoaa sinulle 1000 - 10 000€ arvosta vertaislainaa, jonka ehdot saat itse määritellä, sillä rahat tulevat suoraan yksityisiltä sijoittajilta.

Sinun mahdollisuudet:

  • Fixura on 100 % kotimainen
  • Lainan saat ilman vakuuksia
  • Lainaan liittyvät kulut kerrotaan selkeästi

Vaatimukset:

  • Olet 21-68-vuotias
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Käytännön tietoja

Kotisivu Puhelinnumero Aukioloajat Osoite
Fixura 020 7344 530

Ma - To klo 09.00 - 16.00

Pe klo 09.00 - 15.00

Hovioikeudenpuistikko 15,

65100 Vaasa


Fixura - tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 04/2019

Fixura on yksi vertailumme kolmesta yhtiöstä jotka tarjoavat yhtä hieman normaalista poikkeavaa ja vasta hiljattain päätänsä nostanutta lainamuotoa, vertaislainaa. Vertaislainaa myöntävät pankkien sijaan yksityiset ihmiset, joten korot ja kulut ovat huomattavasti joustavampia.

Fixura on toiminut vertaislainojen uranuurtajana Suomen markkinoilla vuodesta 2010 lähtien, ja se on myös yksi pohjoismaiden suurimmista vertaislaina yrityksistä. Vertaislaina on yksi edullisimmista netti lainojen muodoista, joten sitä ei kannata viitata kintaalla.

Vertailu kannattaa!

Vertaile Fixuran lisäksi erilaisia pikavippejä, kulutusluottoja ja joustoluottoja kattavassa lainavertailussamme!


Jos olet kuitenkin epävarma vertaislainasta, voit aina kääntyä perinteisimpien lainantarjoajien puoleen. Löydät sivustoltamme tietoa erilaisista lainojen muodoista, ja löydät monta suosittua suomalaista ja pohjoismaista tekijää erityisesti lainavertailustamme!

Lainaa Fixuralta

Fixuran tarjoama lainamuoto on vertaislaina, ja sitä voi hakea Fixuran kautta 1000 - 10 000 euroa. Vertaislainan parhaita puolia on se, että voit asettaa itse haluamasi ehdot lainalle, ja vastaanottaa erilaisia tarjouksia lainan tarjoajilta. Sinun ei siis tarvitse hyväksyä ensimmäistä tarjousta.

Voit myös korottaa lainasummaa 3 kuukauden ja 3 maksetun lainaerän jälkeen, lähettämällä uuden hakemuksen. Sinulla voi kuitenkin olla lainaa yhteensä korkeintaan kolmelta lainanantajalta Fixuran kautta, tai maksimissaan 10 000€.

Fixuran lainat ovat täysin vakuudettomia, et siis tarvitse minkäänlaista pääomaa vertaislainan hakemiseen. Fixuran korot ovat myös hyvin kohtalaiset, alkaen 6 prosentista, nousten maksimissaan 27 prosenttiin ja se pysyy samana koko laina-ajan.

Korkojen lisäksi lainan kuluihin kuuluvat tilinhoitomaksu 5,50€ kuukaudessa, välitysmaksu 2% vuodessa ja avausmaksu joka on 7,5% lainasummasta. Laina-ajat vaihtelevat 24 ja 60 kuukauden välillä, ja voit itse määritellä sen hakemuksessasi. Todellinen vuosikorko on aina maksimissaan 50,00%.

Vertaislaina on edullinen vaihtoehto nettilainaksi

Vertaislaina on pankkilainaan verrattuna hivenen kalliimpi laina korkoineen ja kuluineen, mutta pankit yleensä vaativat jonkinlaista vakuutta lainoilleen. Näin he voivat varmistua paremmin siitä, että he saavat rahansa varmasti takaisin, ja voivat myöntää lainaa matalammalla korolla

Netissä myönnettävistä vakuudettomista lainoista vertaislaina on kuitenkin ehdottomasti yksi edullisempia vaihtoehtoja, korot ja kulut ovat esimerkiksi joustoluottoon verrattuna paljon matalammat. Fixuran vertaislainan todellinen vuosikorko on maksimissaan 33,86%, kun taas joidenkin joustoluottojen todellinen vuosikorko nousee moneen sataan prosenttiin.

Fixuran ehdot

Voidaksesi vertaislainaa Fixuran kautta, tulee sinun täyttää vähintään seuraavat ehdot:

Vertaislainan ehdot

  • Olet 21 - 68 vuotias
  • Asut pysyvästi Suomessa
  • Sinulla ei ole maksuhäiriöitä (etkä ole hallituksen jäsenenä yrityksessä jolla on maksuhäiriötä)
  • Sinulla on verkkopankkitunnukset pankissa jolla on yhteistyösopimus Fixuran kanssa

Ehdot voivat muuttua ajoittain, mutta päivitämme vertailuamme säännöllisin väliajoin. On silti aina hyvä idea tarkistaa ehdot vielä lainanantajan omilta sivuilta ennen lainan hakemista, kaiken varalta.

Sinun tulee siis olla täysi-ikäinen ja asua pysyvästi suomessa. Puhtaat luottotiedot ovat myös itsestään selvyys. Fixura vaatii myös, että et ole rekisteröityneenä yhtiön hallituksessa, joka on parhaillaan maksuhäiriöiden keskellä, minimoidakseen riskit lainanantajille.

Verkkopankkitunnukset ovat aina kätevin tapa tunnistautua lainanhaussa, mutta Fixura vaatii että sinulla on sellaiset jossain pankissa, jonka kanssa yhtiöillä on yhteistyösopimus.

Näiden vaatimusten lisäksi sinun tulee ilmoittaa tulotietosi Fixuralle, jotta he voivat arvioida, pystytkö realistisesti maksamaan lainasi takaisin. Tämä on erityisen tärkeää vertaislainojen kohdalla, sillä lainaa myöntävät yksityiset henkilöt, jotka luonnollisesti haluavat saada lainaamansa rahat takaisin.

Vertaile vertaislainoja ja muita lainamuotoja

Fixuran vertaislaina on hyvä ja turvallinen valinta nettilainoille, sillä sen matalat korot ja kulut takaavat sen, että maksu tulee onnistumaan useimmiten mutkitta. Voi kuitenkin olla, että tarvitset lainaa hieman eri ehdoilla, tai eri määräisenä, jolloin vertailu tulee tarpeeseen.

Vertailemalla muitakin lainamuotoja vertaislainojen lisäksi voit helposti löytää lainan, joka passaa tämänhetkiseen taloudelliseen tilanteeseesi oivallisesti. Löydät sivustomme kautta tietoa monenlaisista lainamuodoista, kuten pikavipeistä ja kulutusluotoista.

Vertailemalla lainoja ennen lopullista päätöstä ja hakemusta takaa rauhallisen mielen lainan nostamisen jälkeen. Voit myös jättää lainahakemuksen muutamaan eri yhtiöön, sillä se on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Älä siis epäröi, vaan hae lainaa hyvillä mielin!

Kattava tietopaketti lainoista

Vertaile ja lue tietoa erilaisista lainoista ja lainantarjoajista, ja löydä itsellesi paras laina