Komplett bank

;
★★★★★

Arvostelun tehnyt Talouteni

Arvostelu perustuu moniin erilaisiin ominaisuuksiin, jotka Talouteni.fi ottaa huomioon, esimerkiksi lainanantajan kokemukseen, sekä siihen, kuinka todennäköisesti lainaa voi saada

Lainamäärä
1000 - 50 000 €.

Takaisinmaksuaika
1- 50 kk.

Korko
4,90% - 19,90%

Vastausaika
1 min

Lainaesimerkki:

Lainaesimerkki: korko 12,60 %, tod.vuosikorko 14,90 %, 10 000 €/5 v, avausmaksu 95 €, yht. 13 958 €.

Komplett Bank tarjoaa joustoluottoa, jonka laina-aika on joustava ja korot kohtuulliset.

Sinun mahdollisuudet:

 • Maksat korkoa vain käytetystä luottomäärästä
 • Joustoluottoa jopa 50 000 € ilman vakuuksia
 • Saat itse päättää luoton lyhennystahdista

Vaatimukset:

 • Olet vähintään 23-vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Asut tällä hetkellä pysyvästi Suomessa
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Käytännön tietoja

Kotisivu Puhelinnumero Aukioloajat Osoite
Komplett Bank 09 42452288

maanantaista perjantaihin klo 09.00 - 16.00

Komplett Bank ASA
PL 7640
00002 Helsinki


Komplett Bank – tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 04/2019

Komplett Bank on norjalainen vuonna 2014 perustettu pankki. Suomessa pankki aloitti toimintansa alkuvuodesta 2017. Komplett Bank tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja ja jälleenrahoituspalveluita.

Komplett Bank on listattu Norjan pörssissä ja on verkkokauppayhtiö Komplett Groupin tytäryhtiö. Komplett Group on Pohjoismaiden suurimpia toimijoita verkkokaupassa ja on myöskin Komplett Bankin yksi suurimmista osakkeenomistajista.

Komplett Bank on e-pankki eli heillä on toimintaa ainoastaan verkossa. Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Komplett Bankin erikoisuus verrattuna muihin markkinoilla oleviin lainantarjoajiin on, ettei heillä ole lyhennyspakkoa. Varsinaista lainaa ei tarvitse maksaa takaisin ennen kuin lainansaaja täyttää 65 vuotta. Tähän ikävuoteen saakka lainansaajan tulee maksaa kuukausittain ainoastaan kulut ja korot. Tämä takaisinmaksu malli on yksi monista tarjolla olevista vaihtoehdoista ja halutessaan asiakas voi tietenkin maksaa lainaa pois kuukausittain lainan ottamisesta lähtien.


Jos haluat vielä harkita minkä rahoitusyhtiön kautta haet lainaa, kokeile Talouteni.fi-sivuston lainavertailua, valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja siirry lainantarjoajan sivuille!

Lainaa Komplett Bankilta

Komplett Bankin tarjoama kulutusluotto on nimeltään joustoluotto. Sen saa ilman vakuuksia ja erittäin joustavin ehdoin:

 • nimelliskorko 4,9 % – 19,9 %
 • lainasumman voi valita 1000 € – 50 000 € väliltä
 • laina-ajan ja takaisinmaksuaikataulun voi määritellä itse
 • korot ja kulut maksettava kuukausittain
 • avausmaksu 45 € – 195 € riippuen luoton määrästä
 • kuukausittainen tilinhoitopalkkio 5 €.


Hakijalle myönnettyä maksimi lainasummaa ei tarvitse nostaa kerralla kokonaan vaan nostoja voi tehdä aina tarpeen vaatiessa. Korkoa kertyy maksettavaksi ainoastaan nostetusta luoton määrästä. Lisäksi joustoluottoa on mahdollista nostaa uudelleen myönnetyn luottorajan puitteissa ilman uutta luottohakemusta, edellyttäen tietenkin, että lainaa on ensin maksettu takaisin.

Lainaehtoja päivitetään säännöllisesti ja esimerkiksi lainan korko riippuu lainan määrästä, mahdollisesta vakuudesta ja lainanottajan taloudellisesta tilanteesta. Ajantasaiset ehdot kannattaakin aina tarkistaa lainantarjoajan sivuilta.

Komplett Bankin ehdot

Komplett Bankista voi hakea lainaa täyttämällä hakemuksen heidän sivuillaan. Jotta hakijan on mahdollista hakea joustoluottoa, tulee hänen täyttää seuraavat ehdot:

 • vähintään 23-vuotias
 • säännölliset tulot
 • pysyvä asuinpaikka Suomessa viimeiset 36 kuukautta
 • ei maksuhäiriömerkintää.

Edellä mainitut minimivaatimukset lainan saamiselle saattavat muuttua aika ajoin. Päivitämme tietoja sivuillemme tasaisin väliajoin, mutta viimeisin tieto kannattaa aina tarkistaa lainantarjoajan sivuilta.

Komplet Bankin laina on kuitenkin täysin vakuudetonta lainaa, tarkoittaen että sinun ei tarvitse antaa mitään lainan takuudeksi. Tämä on erityisen hyvä asia nuoremmille lainanhakijoille, joille omaisuutta ei ole vielä ehtinyt pahemmin kertyä vuosien aikana. 

Älä unohda vertailla eri lainantarjoajia

Lainavertailu kannattaa aina. Yhteistyökumppaneillamme on tarjolla erilaisia lainoja ja ennen lainahakemusta onkin hyvä miettiä mikä on oma tarve (lainan suuruus, takaisinmaksuaikataulu jne.).

Mikäli olet epävarma, että mitä mikäkin lainatermi tarkoittaa, kannattaa aloittaa lainanhakuprosessi tutustumalla Talouteni.fi kokoamaan kattavaan lainapakettiin. Tämän jälkeen tiedät mitä esimerkiksi pikavippi, kulutusluotto ja joustoluotto tarkoittavat.