Lainaaja.fi

;

Lainaaja.fi - Tietoa vertaislainan tarjoajasta

Päivitetty 04/2019

Lainaaja.fi on vertaislainapalvelu, joka tarjoaa vertaislainaa yksityishenkilöiltä toisille yksityishenkilöille. Lainojen korot eivät ole pikavippien kaltaisia, sillä vertaislainoissa pankkia ei tarvita. Lainaaja.fi palvelusta voit hakea lainaa 800 - 6 000 € ilman vakuuksia ja takaajia 2-3 vuoden ajalle.

Vertaislainapalvelu vaatii lainaajiltaan tiettyjä ehtoja, mutta Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on säännölliset tulot ja hyvä syy lainalle antaa jo hyvät edellytykset vertaislainan saamiselle.

Lainaaja.fi on tarjonnut vertaislainoja vuoden 2010 lopusta asti. Lainoja on myönnetty yhtiön toiminnan aikana yli 10 miljoonan euron edestä. Vertaislainojen idea on lainata rahaa vertaiselleen ilman useita välikäsiä jolloin on mahdollista saada halvempaa lainaa pidemmäksi ajaksi.

Lainavertailu täynnä lainavaihtoehtoja!

Lainavertailustamme löydät Lainaaja.fi lisäksi lukuisia oivallisia vaihtoehtoja vertaislainalle ja tietoa niistä


Jos et ole vielä päättänyt mistä hakisit lainaa, voit kokeilla Talouteni.fi-sivuston lainavertailuohjelmaa. Sieltä voit valita itsellesi kaikkein sopivimman vertaislainavaihtoehdon.

Lainaa Lainaaja.fi:ltä

Lainahakemus on helppo tehdä netissä. Lainaaja.fi sivustolla voit täyttää lainahakemuksen jopa muutamassa minuutissa. Mikäli olet tehnyt lainahakemuksen ja esimerkiksi seuraavana päivänä löydät halvemman lainatarjouksen, voit vaihtaa jo tehdyn hakemuksen halvempaan lainaan.

 • Laina-aika 24 - 36 kk
 • Lainamäärä 800 - 6000 €
 • Korko alkaen 6 %
 • Todellinen vuosikorko 49,63 %
 • Tilinhoitopalkkio 3 - 5 €
 • Kertaluontoinen avausmaksu eli järjestelypalkkio alkaen 7,5 % lainasummasta


Lainaaja.fi tarjoaa lainoja 800 - 6 000 € väliltä maksettavaksi kuukausimaksuina takaisin. Lainaaja saa itse valita maksuajan 24 - 36 kuukauden aikavälin sisällä. Lainaaja.fi palvelussa on mahdollista saada laina jopa vain 6 % prosentin korolla.

Lainaa harkitessa on olennaista huomioida kaikki kulut, jotka liittyvät rahan lainaamiseen. Huomioitavia asioita ovat lainan korot, lainan todellinen vuosikorko, mahdolliset tilinhoitomaksut sekä muut palkkiot. Vertaislainaa lainatessa lainalle määräytyy aina kiinteä korko, joka on 6-24 % väillä. Koron tarkka määrä määräytyy lainamäärän ja laina-ajan mukaan. Todellinen vuosikorko lainoille Lainaaja.fi palvelussa on 49,63 %.

Yhdistä lainasi vertaislainaksi

Vertaislainapalvelu tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden yhdistää muita lainattuja kulutusluottoja yhdeksi lainaksi. Kyseessä on järjestely jota kutsutaan lainojen yhdistämiseksi, jossa vertaislainapalvelulle ilmoitetaan lainojen määrä muista palveluista ja haetaan lainaa vertaislainapalvelulta kattamaan ne.

Palvelu maksaa lainat pois muille luotonantajille, jolloin jäljelle jäävä lainan antaja on vertaislainapalvelu ja laina maksetaan kokonaisuudessaan yhteen paikkaan. Tämä säästää lainaajalta rahaa korkojen maksuissa. Pikavippipalvelut velottavat suuria korkoja ja laina-aika on myös hyvin lyhyt.

Lainaaja.fi ehdot

Ehdot vertaislainan saamiselle

 • Olet yli 22-vuotias
 • Suomessa vakituisesti asuva henkilö
 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Säännölliset tulot
 • Tili suomalaisessa pankissa


Vertaislainapalvelu vaatii lainaavilta asiakkailtaan tiettyjä ehtoja, jotta lainatun rahan takaisin saaminen olisi mahdollisimman luotettavaa. Lainaajan tulee olla vähintään 22-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Luottotiedoissa ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Palvelu tarkistaa aina lainaajan luottotiedot, sillä lainan saamiseksi tulee luottotietojen olla kunnossa. Lainaa tulee hakea lainaajan sivuilta sen ohjeiden mukaisesti. Lainaaja-asiakkaan tilin tulee olla suomalaisessa pankissa, jonka tiliehdot ja tilin rajoitukset ovat lainaavan omalla vastuulla.

Lainaehdot ja vaatimukset saattavat muuttua, joten on aina hyvä tarkistaa niiden viimeisimmät tiedot, vaikka päivitämmekin sivustoamme säännöllisesti.

Tee lainavertailu lainantarjoajista

Jos on vaikeaa päättää, minkä lainan tarjoajan lainaehdot sopisivat itselle parhaiten, on hyvä tehdä lainavertailu. Talouteni.fi sivustolla voit vertailla eri vertaislainojen hintoja sekä lainan määrää, että laina-aikoja.

Tutustu vaihtoehtoihisi

Jos Lainaaja.fi ei ole oikea ratkaisu sinulle, löydät kattavan tietopaketin vaihtoehtoisista lainoista täältä!