Laina.fi

;
★★★★★

Arvostelun tehnyt Talouteni

Arvostelu perustuu moniin erilaisiin ominaisuuksiin, jotka Talouteni.fi ottaa huomioon, esimerkiksi lainanantajan kokemukseen, sekä siihen, kuinka todennäköisesti lainaa voi saada

Lainamäärä
50 -5000 €

Takaisinmaksu
3 - 52 kk

Korko
29,00 - 39,00%

Vastausaika
Heti

Lainaesimerkki:

Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.

Laina.fi tarjoaa sekä joustoluottoa että kertaluottoa, joten voisit tarpeesi mukaan saada yhden suuren lainasumman, tai tililuoton, josta voit nostaa tarpeesi mukaan niin paljon kun tarvitset.

Sinun mahdollisuudet:

  • Nopea luottopäätös
  • Takaisinmaksu kerran kuukaudessa
  • Maksat vain nostoista

Vaatimukset:

  • Olet 20-75 vuotias
  • Olet vakituisesti Suomessa asuva
  • Olet luotto- ja oikeustoimikelpoinen

Käytännön tietoja

Kotisivu Puhelinnumero Aukioloajat Osoite
Laina.fi 0200 30033

Ma-Pe klo 7–22, La-Su klo 9-21

Yliopistonkatu 29 b A
20100 Turku


Laina.fi - tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 04/2019

Laina.fi on ollut lainamarkkinoiden toimijana jo yli 10 vuotta. Se on osa DFC Nordic :Oytä, joka taas on osa Dollar Finance Groupia, joka toiminut pienlainojen markkinoilla ympäri maailmaa jo yli 30 vuotta.

DFC Nordic OY työllistää Suomessa noin 70 henkilöä, ja kehittää koko ajan uusia innovaatioita. Sen palveluihin ja tuotemerkkeihin kuuluu Laina.fi lisäksi verkkomaksupalvelu Jousto ja iKassa Finland.

Laina.fi keskittyy tarjomaan kahdenlaisia lainoja yksityisille henkilöille luotettavasti ja turvallisesti. Heidän kauttaan voit hakea joustavaa käyttöluottoa ja kertaluontoista kulutusluottoa.

Jos kumpikaan Laina.fi tarjoamista lainoista ei sovellu sinulle, kannattaa silloin kääntyä lainavertailumme puoleen! Löydät sivulta tietoa erilaisista vaihtoehdoista, ja monta esimerkkiä hyvistä lainanantajista.

Lainaa Laina.fi:n kautta

Laina.fi tarjoaa sekä joustoluottoa että kertaluontoista kulutusluottoa. Molempien lainojen hakeminen tapahtuu helposti netin kautta, etkä tarvitse minkäänlaisia vakuuksia. Katso siis alhaalta, kumpi laina muodoista sopisi sinulle paremmin.

Käyttölaina - joustava luotto

Laina.fi:n käyttölaina voit saada 100 - 5000 euroa. Joustoluotto toimii siten että sinulle avataan jopa 5000€ tili, josta voit tarvittaessasi nostaa rahaa tilillesi. Voit itse määritellä luoton katon 2100 ja 5000 euron välille, jotta et päädy nostamaan lainaa liikaa, mutta saat sitä tarvittaessa tarpeeksi.

Käyttölainan nimellinen vuosikorko on 29 - 39 prosenttia ja todellinen vuosikorko on maksimissaan 77,02%. Todelliseen vuosikorkoon otetaan nimelliskoron lisäksi huomioon lainan muut kulut, eli muun muassa nostopalkkio ja avausmaksu.

Laina aika on minimissään 3 kuukautta ja pisimmillään 52 kuukautta. Takaisinmaksu erien eräpäivän saat itse määritellä joko kuukaden 15 tai 30 päiväksi. On hyvä idea valita se, joka on lähempänä palkkapäivääsi, jotta et ehdi tuhlata takaisinmaksuun tarkoitettuja rahoja johonkin muuhun.

Kertalaina - kattava kulutusluotto

Laina.fi kertalaina on kertaluontoinen kulutusluotto, jota voit hakea 600 - 5000€. Valitsemasi summa maksetaan tilillesi kertaluontoisesti, ja voit itse valita kuinka pitkäksi ajaksi haluat lainan hakea. Voit valita maksuajaksi 12, 24, 36, 48 tai jopa 60 kuukautta.

Kuukausieriä saat niinkin pieninä erinä kuin 35,68 euroa kuukaudessa, eli laina ei pienimillään varmasti kaada talouttasi. Kulutusluoton korko on myös kohtalainen 24,5 - 29 prosenttia, ja todellinen vuosikorko on maksimissaan 48,90%.

Laina.fi:n ehdot

Voidaksesi hakea laina.fi kulutusluottoa tai käyttöluottoa, tulee sinun täyttää seuraavanlaiset ehdot:

Lainan saannin ehdot

  • Olet 20 -75 vuotias
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot
  • Sinulla on riittävät kuukausitulot.

Tuttuun tapaan lainaa ei myönnetä alaikäisille, eikä myöskään 75 ikävuoden ylittäneille. Puhtaat luottotiedot ovat myös vaatimus lainan saamiselle, sillä maksuhäiriömerkintä rekisterissä on iso punainen lippu lainanantajille.

Riittävät kuukausitulot ovat myös tärkeä asia lainanantajalle, jotta he voivat olla varma siitä että sinulla on varaa maksaa lainasi takaisin ilman ongelmia. Tuloselvitykseksi riittää usein kuitenkin palkka tai esimerkiksi eläketodistus.

Päivitämme vertailumme tietoja säännöllisin väliajoin, mutta joskus lainanantajien ehdot voivat muuttua päivitysten välissä. Kannattaa siis aina tarkistaa viimeisimmät tiedot lainanantajan omilta sivuilta ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

Lainojen vertailu kannattaa aina

Jos tarvitset joustavuutta talouteesi, tarjoaa Laina.fi joustoluotto sitä sinulle. Jos taas tarvitset yhden suuren ostoksen, voi Laina.fi kertalaina sopia sinulle paremmin. Voi kuitenkin olla, että lainantarpeesi on aivan toisenlainen.

Tällöin kannattaa hyödyntää sivustomme lainavertailua. Löydät lainoja kaikenlaisiin rahantarpeisiin, aina 50 000 euroon asti. Esittelemme vertailussamme erilaisia pikavippejä, joustoluottoja ja kulutusluottoja. Voit myös lukea tietoa luottokorteista, sillä joskus ne ovat paras keino helpottaa rahatilannetta.

Älä siis koskaan jätä lainojen vertailua välistä, sen avulla voit säästää huomattavia summia rahaa, ja parhaassa tapauksessa välttyä ikävältä maksuhäiriömerkinnältä.