Laina.fi

Laina.fi - tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 01/2020

Laina.fi on ollut lainamarkkinoiden toimijana jo yli 10 vuotta. Se on osa DFC Nordic Oy:tä, joka taas on osa Dollar Finance Groupia, joka toiminut pienlainojen markkinoilla ympäri maailmaa jo yli 30 vuotta.

DFC Nordic OY työllistää Suomessa noin 70 henkilöä, ja kehittää koko ajan uusia innovaatioita. Sen palveluihin ja tuotemerkkeihin kuuluu Laina.fi lisäksi verkkomaksupalvelu Jousto ja iKassa Finland.

Laina.fi keskittyy tarjomaan kertaluonteisia kulutusluottoja kuluttajille. Jos  Laina.fi tarjoama kulutusluotto ei sovellu sinulle, kannattaa silloin kääntyä lainavertailumme puoleen! Löydät sivulta tietoa erilaisista vaihtoehdoista, ja monta esimerkkiä hyvistä lainanantajista.

Lainaa Laina.fi:n kautta

Laina.fi tarjoaa kertaluontoista kulutusluottoa. Lainan hakeminen tapahtuu helposti netissä ilman vakuuksia. Lue tarkempia tietoja Laina.fi kulutusluotosta alta. 

Kertalaina - kattava kulutusluotto

Laina.fi kertalaina on kertaluontoinen kulutusluotto, jota voit hakea 4000 - 10 000 €. Valitsemasi summa maksetaan tilillesi kertaluontoisesti, ja voit itse valita kuinka pitkäksi ajaksi haluat lainan hakea. Voit valita maksuajaksi 36 - 84 kuukautta.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä. Kulutusluoton korko on myös kohtalainen 19,4 prosenttia, ja todellinen vuosikorko on maksimissaan 28,68%. Lainassa on myös 11 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Laina.fi:n ehdot

Voidaksesi hakea laina.fi kulutusluottoa tai käyttöluottoa, tulee sinun täyttää seuraavanlaiset ehdot:

Lainan saannin ehdot

  • Olet 20 -75 vuotias
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot
  • Sinulla on riittävät kuukausitulot.

Tuttuun tapaan lainaa ei myönnetä alaikäisille, eikä myöskään 75 ikävuoden ylittäneille. Puhtaat luottotiedot ovat myös vaatimus lainan saamiselle, sillä maksuhäiriömerkintä rekisterissä on iso punainen lippu lainanantajille.

Riittävät kuukausitulot ovat myös tärkeä asia lainanantajalle, jotta he voivat olla varma siitä että sinulla on varaa maksaa lainasi takaisin ilman ongelmia. Tuloselvitykseksi riittää usein kuitenkin palkka tai esimerkiksi eläketodistus.

Päivitämme vertailumme tietoja säännöllisin väliajoin, mutta joskus lainanantajien ehdot voivat muuttua päivitysten välissä. Kannattaa siis aina tarkistaa viimeisimmät tiedot lainanantajan omilta sivuilta ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

Lainojen vertailu kannattaa aina

Jos taas tarvitset yhden suuren ostoksen, voi Laina.fi kertalaina sopia sinulle. Voi kuitenkin olla, että lainantarpeesi on aivan toisenlainen.

Tällöin kannattaa hyödyntää sivustomme lainavertailua. Löydät lainoja kaikenlaisiin rahantarpeisiin, aina 50 000 euroon asti. Esittelemme vertailussamme erilaisia pikavippejä, joustoluottoja ja kulutusluottoja. Voit myös lukea tietoa luottokorteista, sillä joskus ne ovat paras keino helpottaa rahatilannetta.

Älä siis koskaan jätä lainojen vertailua välistä, sen avulla voit säästää huomattavia summia rahaa, ja parhaassa tapauksessa välttyä ikävältä maksuhäiriömerkinnältä.