Lainasto

;
★★★★★

Arvostelun tehnyt Talouteni

Arvostelu perustuu moniin erilaisiin ominaisuuksiin, jotka Talouteni.fi ottaa huomioon, esimerkiksi lainanantajan kokemukseen, sekä siihen, kuinka todennäköisesti lainaa voi saada

Lainamäärä
100 - 5000€.

Takaisinmaksuaika
3- 36 kk.

Korko
3,48% - 41,16%

Vastausaika
15 min.

Lainaesimerkki:

Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Lainasto tarjoaa monipuolisia lainaratkaisuja, pikavipeistä kulutusluottoon 100 - 5000€.

Sinun mahdollisuudet:

 • Jopa 5000€ lainaa ilman vakuuksia
 • Joustava luottoraja juuri sinun tarpeisiisi
 • Pienet kuukausierät ja joustava takaisinmaksu

Vaatimukset:

 • Olet säännöllisessä työssä
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Ikää 18–75 vuotta
 • Omaat suomalaisen pankkitilin

Käytännön tietoja

Kotisivu Puhelinnumero Aukioloajat Osoite
Lainasto 09 427 05044

Ma–pe 8–22, La–su 12–20

Kristiinankatu 3 B

20100 TURKU


Lainasto – tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 04/2019

Lainasto Oy on suomalainen yritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2011. Lainapalveluiden lisäksi se tarjoaa sijoitusratkaisuja. Lainaston asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä.

Heidän päätuotteensa lainasto.fi sivustolla ovat joustoluotto, pikalaina ja kultusluotto, joten lainaa löytyy monenlaiseen tarpeeseen monessa muodossa.

Lainavertailusta löydät vaihtoehtoja

Kattavassa lainavertailussamme on Lainaston lisäksi monenlaisia kulutusluottoja, pikavippejä ja joustoluottoja

Jos kuitenkin haluat miettiä muita vaihtoehtoja, kokeile Talouteni.fi-sivuston lainavertailuohjelmaa ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Kun olet tehnyt päätöksen sinulle parhaasta lainantarjoajasta, lainahakemus on enää yhden klikkauksen päässä!

Lainaa Lainastolta

Lainastolla on tarjolla kolme erilaista lainavaihtoehtoa, joista asiakas voi valita sopivimman lainan tarvitsemansa rahamäärän, maksukykynsä ja tarpeensa joustavuuden perusteella.

Pikalaina

Pikalaina on tarkoitettu pieneen ja kertaluonteiseen rahan tarpeeseen. Lainattava summa on vähintään 100 € ja enintään 400 €. Riippumatta lainattavasta summasta, takaisinmaksuaika on aina vähintään 1 vuosi. Lainan voi toki maksaa takaisin nopeamminkin. Nimelliskorko tässä lainassa on 28,60 % ja todellinen vuosikorko on maksimissaan 48,90 %.

Joustoluotto

Joustoluotto mahdollistaa nostojen tekemisen silloin kun sinulle sopii. Sinulla on käytössä 2000 € – 3000 € luottoraja, jonka puitteissa nostoja voi tehdä. Nostoja voi tehdä myös tekstiviestitse. Lainan takaisinmaksuaika on 3 – 34 kuukautta.

Tarkka takaisinmaksuaikataulu määrittyy sen mukaan paljonko rahaa olet nostanut. Nostopalkkio on 14 % ja nimelliskorko 60 %. Todellinen vuosikorko määrittyy sen mukaan paljonko lainaa nostetaan.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on tarkoitettu arjen suurempiin hankintoihin. Lainattava summa vaihtelee 2000 € – 5000 € välillä. Takaisinmaksuajaksi on valittavissa 12 – 36 kuukautta. Kulutusluottoon liittyy seuraavia kuluja:

 • järjestelypalkkio (10 % lainasummasta)
 • luotonhoitomaksu (9,90 € / kuukausi)
 • luoton nimelliskorko (41,16 %)


Lainaehtoihin saatetaan tehdä muutoksia aika ajoin ja siksi tarkat tiedot esimerkiksi korosta tai takaisinmaksuajasta on tarpeen selvittää ennen lainahakemuksen tekemistä. Päivitämme Talouteni.fi-sivustolle rahoitusyhtiön ehtoja tasaisin väliajoin, mutta ajantasaiset ehdot kannattaa aina tarkistaa lainantarjoajan sivuilta.

Lainaston ehdot

Lainasto arvioi lainapäätöstä tehdessään hakijan tilanteen kokonaisvaltaisesti. Kaikkia hakijoita koskevat yleiset ehdot ovat nämä:

 • vähintään 18 vuotta
 • ei maksuhäiriöitä
 • säännölliset tulot
 • suomalainen pankkitili ja vakituinen osoite Suomessa
 • verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.


Lainaston vähimmäisehdot ovat tyypilliset nettilaina ehdot. Jos täytät kaikki näistä ehdoista, saat lainaa hyvin todennäköisesti ilman ongelmia. Lainahakemuksen hylkääminen voi kuitenkin johtua esimerkiksi seuraavista syistä:

Syitä hakemuksen hylkääntymiselle

 • menot ylittävät tulot
 • ei ole säännöllisiä tuloja (poikkeuksena pikalaina jota voi hakea myös työttömänä)
 • maksuhäiriömerkintä
 • laskujen maksu tapahtuu säännönmukaisesti myöhässä
 • päällekkäisiä pikalainoja
 • ylivelkaantuminen


Lainanantajilla on aina oikeus hylätä hakijan hakemus, jos he katsovat lainan myöntämisen riskiksi, ja heidän ei tarvitse erikseen ilmoittaa syytä. Jos siis saat kielteisen lainapäätöksen, syy on todennäköisesti yhtälö yllämainituista syistä. 

Älä unohda vertailla eri lainantarjoajia

Ennen lainan hakemista kannattaa vertailla eri lainantarjoajia keskenään. Talouteni.fi-sivuston yhteistyökumppanit tarjoavat monenlaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin ja ennen hakemuksen täyttämistä onkin hyödyllistä tutustua ehtoihin ja miettiä paljonko lainaa itse tarvitsee ja millainen takaisinmaksuaikataulu olisi sopiva.

Jos rahoitus- ja lainatermit tuntuvat haastavilta, aloita lainanhakuprosessi tutustumalla Talouteni.fi kokoamaan kattavaan lainapakettiin. Tämän jälkeen tiedät mitä esimerkiksi pikavippi, kulutusluotto ja joustoluotto tarkoittavat.

Löydä paras laina vertailemalla

Laina sivultamme löydät kattavan tietopaketin erilaisista lainoista ja kattavan lista oivallisista laina vaihtoehdoista