Luotottaja

;

Luotottaja - Tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 04/2019

Luotottaja on Vertaislaina Oy:n omistama lainapalvelu. Luotottaja tarjoaa lainaa erilaisiin arjen kuluihin, mitä hakija itse haluaa. Lainaa voi saada Luottajalta 800€ - 5.000€ verran mihin vain sitä tarvitsee oli se sitten uuteen televisioon, ulkomaan matkaan tai mihin vain.

Luotottajalta voi hakea helposti ja vaivattomasti netistä lainaa täyttämällä lainahakemuslomakkeen. Hakemukseen ilmoitetaan lainamäärä, takaisinmaksuaika, sen hetkiset tulot ja lainat. Myöskin omista tiedoista täytetään henkilö- ja yhteystiedot ja asuinmenot. Voit saada lainan tilillesi jo saman päivän aikana!

Löydä itsellesi paras laina vertailemalla.

Jos Luotottaja.fi ei tarjoa sinulle sopivaa lainaa, muista käyttää lainanvertailuohjelmaamme.

Lainaa Luotottaja.fi :stä

Luotottaja.fi tarjoaa Perus- ja Etulimiittilainoja, joista Peruslimiittilaina on 2.000€ ja Etulimiittilaina 4.000€ - 5.000€ verran. Peruslimiitin maksuaika on 24kk - 36kk välissä, kun taas Etulimiittilainan maksuaika on 24kk - 48kk. Molemmissa korko on alkaen 18%, sisältää 5% nostopalkkion ja 0,25% tilinhoitopalkkion lainasummasta.

Peruslimiittilaina on annuiteettilaina, joka tarkoittaa, että kaikki kuukausierät ovat yhtä suuria. Peruslimiittilaina on mahdollista päivittää Etulimiitiksi, kun on maksanut ensimmäiset neljä kuukausierää ajallaan. Etulimiitissä saat korkeamman lainalimiitin, pidemmän maksuajan ja muita mahdollisia etuja, kuten lyhennysvapaat kuukaudet.

Luotottajan limiittilainat eivät kuitenkaan ole ainoat lainat mitä voi hakea. Luotottaja tarjoaa myös kulutusluottoa, yhdistelylainaa, remonttilainaa ja matkalainaa. Joten lainoja on moneen lähtöön ja erilaisin ehdoin.

Luotottajan tarjoama korko on alkaen 18% ja korkein mahdollinen todellinen vuosikorko voi olla 49,90%. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron, avauspalkkion ja tilinhoitomaksun. Kuitenkin lainojen todelliset vuosikorot muokkautuvat täysin lainamäärästä ja takaisinmaksuajasta.

Lainoihin kuuluu myös järjestelypalkkio, joka vähennetään myönnetystä lainapääomasta. Tällöin jäljelle jäävä laina siirtyy hakijan tilille. Lainanhakija on velvollinen myös maksamaan tilinhoitomaksun laina-ajalta, joka maksetaan kuukausittain.

Luotottajan laina-ajan voi valita 24kk - 48kk väliltä riippuen kuinka paljon lainaa hakee. Hakijan on erittäin suositeltavaa harkita tarkkaan lainan määrä ja sen takaisinmaksuaika.

Luotottajan ehdot

Lainan saamisen ehdot

  • Täyttänyt 22 vuotta
  • Omaa suomalaisen sosiaaliturvatunnuksen
  • Omaa verkkopankkitunnukset
  • Riittävän säännölliset tulot

Mikään suomalainen lainantarjoaja ei myönnä lainoja alle 18-vuotiaille ja suuriosa lainantarjoajista myöntää ainoastaa 23 vuotta täyttäneille lainoja. Onneksi Luotottaja pystyy tarjoamaan lainojaan henkilöille siitä päivästä lähtien, kun he ovat täyttäneet 22 vuotta.

Lainahakijalla ei saa olla rekisterissä maksuhäiriöitä. Hakijan luottotiedot tarkistetaan, jonka myötä pystytään päättämään voiko lainan myöntäähakijalle. Jos maksuhäiriömerkintöjä löytyy, ei ole asiaa lainalle, koska tällöin se merkitsee Luotottajalle huonoa potentiaalista asiakasta.

Luotottaja velvoittaa hakijalla olevan suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnuksia tarvitaan tunnistamista varten.

Hakijan tulot ilmoitetaan lainahakulomakkeessa, jonka perusteella Luotottaja pystyy näkemään millainen maksukyky hakijalta löytyy. Ilman säännöllisiä tuloja on vaikea saada lainaa, koska maksukykyä tarvitsee lainan takaisinmaksua varten. Myös lainanhakijan luottokelpoisuus arvioidaan yhtiön noudattamilla riskienhallintaperiaatteilla.

Oletko vertaillut muita mahdollisia lainoja?

Luotottaja tarjoaa hyvin lainaa pienempiin ostoksiin ja menoihin 800€ - 5.000€ välistä, mutta jos sinulla on isompia hankintoja mielessä, niin muitakin lainantarjoajia on saatavilla. Ei ole kannattavaa ottaa ensimmäistä lainaa minkä näkee, koska muilta lainantarjoajilta voi saada lainaa paljon halvemmalla.

Lainavertailusta löydät varmasti itsellesi parhaimman ja sopivimman lainan, jos Luotottaja ei sovi sinulle. Voit vertailemalla säästää paljon rahaa, aikaa etkä joudu pahempiin ongelmiin lainojen kanssa.

Voit lukea sivustomme tietopaketin erilaisista lainoista kuten kulutusluotosta, joustoluotosta, pikavipistä, monista muista ja jopa luottokorteistakin! Löydät erilaisia vaihtoehtoja jokaisesta lainasta ja lähettää mieleiselle lainantarjoajalle hakemuksen tai vaikka kaikille tarjoajille, eikä hakemus maksa mitään.

Mitä joustoluotto tarkoittikaan?

Mikäli taloustermit ovat hukassa, lue kattava lainapakettimme