Ostosraha

;
★★★★★

Arvostelun tehnyt Talouteni

Arvostelu perustuu moniin erilaisiin ominaisuuksiin, jotka Talouteni.fi ottaa huomioon, esimerkiksi lainanantajan kokemukseen, sekä siihen, kuinka todennäköisesti lainaa voi saada

Lainamäärä
400 - 10 000 €.

Takaisinmaksuaika
12 - 96 kk.

Korko
29,74 - 49,92%

Vastausaika
15 min.

Lainaesimerkki:

Esimerkki: 5 000 € lainassa 54 kk laina-ajalla, todellinen vuosikorko on 39,49 %, huomioiden kaikki lainakustannukset. Lainan kuukausierä 181,17 €, kuukausieriä 54 kpl ja takaisinmaksettava kokonaissumma 9781,06 €.

Ostosraha on täysin suomalainen luotettava kulutusluotto, jota voit hakea kätevästi vaikka lomareissuun 400 - 10 000€.

Sinun mahdollisuudet:

 • Mahdollisuus lainankorotukseen
 • 1-3 maksuvapaata kuukautta
 • Mahdollisuus siirtää laskun eräpäivää

Vaatimukset:

 • Olet 20-75 vuotta täyttänyt
 • Omaat säännölliset tulot
 • Olet Suomen kansalainen

Käytännön tietoja

Kotisivu Puhelinnumero Aukioloajat Osoite
Ostosraha 020 741 2030

maanantai-perjantai klo 8-18

Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI


Ostosraha - Tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 04/2019

Ostosraha on täysin suomalainen lainanantaja, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 2005. Se on osa OPR-vakuutusta, joka tarjoaa monenlaisia rahoitusratkaisuja sekä yksityisille henkilöille, että yrityksille. Ostosraha tarjoaa 400 - 10 000€ kulutusluottoa.

OPR-vakuutuksen alla on Ostosrahan sisaryhtiöt Everyday, ja Pikavippi, jotka tarjoavat joustoluottoa ja kuten arvata saattaa, pikavippiä. Yritysratkaisuja OPR-vakuus tarjoaa Yritysluotto yrityksen kautta. OPR tarjoaa siis lainaa monenlaiseen tarpeeseen.


Ostosraha on vain yksi vertailumme noin 20 lainantarjoajasta, joten jos et ole varma, minkälaisen lainan tarvitset, kannattaa tutustua kaikenlaisiin mahdollisiin vaihtoehtoihin lainavertailu sivullamme!

Lainaa Ostosrahalta

Ostosrahan kulutusluotto on sopiva moneen tarpeeseen, sillä sitä saa 400 eurosta aina 10 000€ asti. Lainapäätös tulee nopeasti, aina alle 15 minuutissa, joten lainaa voi parhaassa tapauksessa nostaa tilille jo saman päivän aikana.

Ostosrahan kiinteä korko on 24,9%, ja se pysyy samana koko laina-ajan ja todellinen vuosikorko on maksimissaan 49%. Lainaan liittyvät tiedot voivat muuttua silloin tällöin, mutta päivitämme lainantarjoajien tietoja säännöllisin väliajoin.

Maksuaika Ostosrahalla on myös joustava 12 - 96kk. Alle 2000€ lainoilla maksuaika on maksimissaan 60 kuukautta, ja alle 1000€ lainoissa maksimissaan 48 kuukautta. Vielä lisää joustavuutta takaisinmaksuun tuovat maksuvapaat kuukaudet, joita on mahdollista saada jopa 3 kappaletta.

Maksuvapaiden kuukausien lisäksi Ostosraha tarjoaa mahdollisuuden siirtää laskujen kuukausittaista eräpäivää tarvittaessa. Jos jokin laskuistasi on päässyt erääntymään, voit maksaa sen pois kahdessa tai kolmessa maksuerässä, kun otat yhteyttä asiakaspalveluun mahdollisimman pian.

Lainan korotus

Ostosraha tarjoaa myös mahdollisuuden korottaa lainasummaa, aina maksimiin 10 000€ asti. Lainan korotus tapahtuu samalla tavalla kuin lainan hakeminen ensimmäisellä kerralla, koko prosessi tapahtuu netissä kätevästi verkkopankkitunnuksilla.

Lainan korottamisen ehtona on se, että olet hoitanut ensimmäisestä hakemuksestasi vähintään 6 kuukauden erät, tai 30% lainasta on maksettuna takaisin. Lainaa korottaessa voit määritellä lainan määrän lisäksi myös uuden takaisinmaksuajan, aina 72 kuukauteen asti.

Ostosrahan ehdot

Ostosrahan kätevää kulutusluottoa on mahdollista hakea silloin, kun täytät seuraavanlaiset ehdot:

Ehdot lainan saamiselle

 • Olet 20 - 75 vuotias
 • Olet Suomen kansalainen
 • Sinulla on virallinen osoite Suomessa
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Sinulla on verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.
 • Sinulla on matkapuhelinnumero


Kuten kaikissa vertailumme lainoissa, lainan saamisen vähimmäisehdot ovat täysi-ikäisyys, suomen kansalaisuus ja puhtaat luottotiedot. Ostosraha myöntää lainoja 20 vuotta täyttäneille suomen kansalaisuuden omaaville henkilöille. Ostosrahan kulutusluotto on kuitenkin lainaa ilman vakuuksia, joka helpottaa lainan saamista usealle.

Tämän lisäksi vaatimuksena on jonkinlainen varmenne, jonka kautta yhtiö voi tarkistaa luottotietosi ja varmistaa henkilötietosi netin kautta. Käytännössä tämä tarkoittaa melkein aina pankkitunnuksia, mutta myös mobiilivarmenne on vaihtoehto. Sinulla tulee myös olla matkapuhelinnumero, josta sinut saa kiinni.

Päivitämme lainan ehtoja ja lainan tietoja säännöllisin väliajoin, mutta silti kannattaa aina tarkistaa vielä lainanantajan sivuilta ehdot.

Muista tarkastaa vaihtoehtosi

Ostosraha on loistava vaihtoehto, kun tiedät tarvitsevasi kulutusluottoa 400 - 10 000€. Hyvä puoli Ostosrahan lainoissa on myös se, että voit helposti korottaa lainasummaa tarvittaessa. Ostosraha ei kuitenkaan suinkaan ole markkinoiden ainoa vaihtoehto, edes kulutusluotoista puhuessa.

Erilaisia lainamuotoja on jo olemassa monia, ja jokaisesta niistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Jos tarvitset pienempää rahamäärää, voi pikavippi olla sopiva vaihtoehto, ja jos taas et tiedä paljonko lainaa tarvitset, niin silloin joustoluotto voisi olla paras ratkaisu.

Kattavan kokoelman suomen markkinoiden lainoja löydät sivustomme kattavasta lainojen tietopaketista, joten ennen kuin haet lainaa, muista aina ottaa huomioon kaikki vaihtoehtosi ja vertailla lainoja!