Ostosraha

★★★★★

Arvostelun tehnyt Talouteni

Arvostelu perustuu moniin erilaisiin ominaisuuksiin, jotka Talouteni.fi ottaa huomioon, esimerkiksi lainanantajan kokemukseen, sekä siihen, kuinka todennäköisesti lainaa voi saada

Lainamäärä
400 - 3000 €.

Takaisinmaksuaika
12 - 36 kk.

Korko
19,90%

Vastausaika
15 min.

Lainaesimerkki:

2000 € lainassa 3 vuoden laina-ajalla, todellinen vuosikorko on 28,9 %, huomioiden kaikki lainakustannukset. Lainan kuukausierä on 80,23 €, kuukausieriä 36 kpl ja takaisinmaksettava kokonaissumma 2888,11 € (sis. lainanhoitopalkkion 6 €/kk). Lainan nimelliskorko on 19,9 %.

Ostosraha on täysin suomalainen luotettava kulutusluotto, jota voit hakea kätevästi vaikka lomareissuun 400 - 3000€.

Sinun mahdollisuudet:

 • Mahdollisuus lainankorotukseen
 • Mahdollisuus maksuvapaaseen
 • Mahdollisuus siirtää laskun eräpäivää

Vaatimukset:

 • Olet 21-75 vuotta täyttänyt
 • Omaat säännölliset tulot
 • Olet Suomen kansalainen

Käytännön tietoja

Kotisivu Puhelinnumero Aukioloajat Osoite
Ostosraha 020 741 2030

Avoinna joka päivä 8-22

Puhelin, arkisin 9-18

Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI


Ostosraha - Tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 01/2020

Ostosraha on täysin suomalainen lainanantaja, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 2005. Se on osa OPR-vakuutusta, joka tarjoaa monenlaisia rahoitusratkaisuja sekä yksityisille henkilöille, että yrityksille. Ostosraha tarjoaa 400 - 3000€ kulutusluottoa.

OPR-vakuutuksen alla on Ostosrahan sisaryhtiöt Everyday, ja Pikavippi, jotka tarjoavat joustoluottoa ja kuten arvata saattaa, pikavippiä. Yritysratkaisuja OPR-vakuus tarjoaa Yritysluotto yrityksen kautta. OPR tarjoaa siis lainaa monenlaiseen tarpeeseen.


Ostosraha on vain yksi vertailumme noin 20 lainantarjoajasta, joten jos et ole varma, minkälaisen lainan tarvitset, kannattaa tutustua kaikenlaisiin mahdollisiin vaihtoehtoihin lainavertailu sivullamme!

Lainaa Ostosrahalta

Ostosrahan kulutusluotto on sopiva moneen tarpeeseen, sillä sitä saa 400 eurosta aina 3000€ asti. Lainapäätös tulee nopeasti, aina alle 15 minuutissa, joten lainaa voi parhaassa tapauksessa nostaa tilille jo saman päivän aikana.

Ostosrahan kiinteä korko on 19,90%, ja se pysyy samana koko laina-ajan ja todellinen vuosikorko on maksimissaan 29,4%. Koron lisäksi lainasta peritään kuukausittainen lainahoitokulu joka on 1,20-9€ lainasummasta riippuen. 

Maksuaika Ostosrahalla on myös joustava 12 - 36kk. Joten voit valita itsellesi juuri sopivan takaisinmaksuajan. Lainaan liittyvät tiedot voivat muuttua silloin tällöin, mutta päivitämme lainantarjoajien tietoja säännöllisin väliajoin.

Maksuvapaiden kuukausien lisäksi Ostosraha tarjoaa mahdollisuuden siirtää laskujen kuukausittaista eräpäivää tarvittaessa. Jos jokin laskuistasi on päässyt erääntymään, voit maksaa sen pois kahdessa tai kolmessa maksuerässä, kun otat yhteyttä asiakaspalveluun mahdollisimman pian.

Ostosrahan ehdot

Ostosrahan kätevää kulutusluottoa on mahdollista hakea silloin, kun täytät seuraavanlaiset ehdot:

Ehdot lainan saamiselle

 • Olet 20 - 75 vuotias
 • Olet Suomen kansalainen
 • Sinulla on virallinen osoite Suomessa
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Sinulla on verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.
 • Sinulla on matkapuhelinnumero


Kuten kaikissa vertailumme lainoissa, lainan saamisen vähimmäisehdot ovat täysi-ikäisyys, suomen kansalaisuus ja puhtaat luottotiedot. Ostosraha myöntää lainoja 21 vuotta täyttäneille suomen kansalaisuuden omaaville henkilöille. Ostosrahan kulutusluotto on kuitenkin lainaa ilman vakuuksia, joka helpottaa lainan saamista usealle.

Tämän lisäksi vaatimuksena on jonkinlainen varmenne, jonka kautta yhtiö voi tarkistaa luottotietosi ja varmistaa henkilötietosi netin kautta. Käytännössä tämä tarkoittaa melkein aina pankkitunnuksia, mutta myös mobiilivarmenne on vaihtoehto. Sinulla tulee myös olla matkapuhelinnumero, josta sinut saa kiinni.

Päivitämme lainan ehtoja ja lainan tietoja säännöllisin väliajoin, mutta silti kannattaa aina tarkistaa vielä lainanantajan sivuilta ehdot.

Muista tarkastaa vaihtoehtosi

Ostosraha on loistava vaihtoehto, kun tiedät tarvitsevasi kulutusluottoa 400 - 3000€. Hyvä puoli Ostosrahan lainoissa on myös se, että voit helposti korottaa lainasummaa tarvittaessa. Ostosraha ei kuitenkaan suinkaan ole markkinoiden ainoa vaihtoehto, edes kulutusluotoista puhuessa.

Erilaisia lainamuotoja on jo olemassa monia, ja jokaisesta niistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Jos tarvitset pienempää rahamäärää, voi pikavippi olla sopiva vaihtoehto, ja jos taas et tiedä paljonko lainaa tarvitset, niin silloin joustoluotto voisi olla paras ratkaisu.

Kattavan kokoelman suomen markkinoiden lainoja löydät sivustomme kattavasta lainojen tietopaketista, joten ennen kuin haet lainaa, muista aina ottaa huomioon kaikki vaihtoehtosi ja vertailla lainoja!