Suomilimiitti

;

 

★★★★★

Arvostelun tehnyt Talouteni

Arvostelu perustuu moniin erilaisiin ominaisuuksiin, jotka Talouteni.fi ottaa huomioon, esimerkiksi lainanantajan kokemukseen, sekä siihen, kuinka todennäköisesti lainaa voi saada

Lainamäärä
10 - 2000 €.

Takaisinmaksuaika
1 -49 kk.

Korko
8.90% - 106,80%

Vastausaika
15 min.

Lainaesimerkki:

ESIMERKKI: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %.

Suomilimiitti tarjoaa suomen lainamarkkinoiden suurinta kulutonta ensilainaa, jota saa jopa 1000€! Maksuaika on aina seuraavan kuun loppuun saakka, joten maksutonta laina-aikaa voi olla jopa 60 päivää. 

Sinun mahdollisuudet:

 • Markkinoiden suurin koroton laina 1000€
 • 2 maksuvapaata kk/ vuosi
 • Jopa 60pv kulutonta maksuaikaa
 • Joustavaa lainaa jopa 2000€

Vaatimukset:

 • Sinun tulee olla vähintään 21-vuotias
 • Pysyvä virallinen osoitetieto Suomessa
 • Puhtaat luottotiedot
 • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Käytännön tietoja

Kotisivu Puhelinnumero Aukioloajat Osoite
Suomilimiitti 03 3399 3600

maanantai-sunnuntai klo 8-22

Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti


Suomilimiitti - tietoa lainanantajasta

Päivitetty 04/2019

Suomilimiitti on perisuomalainen lainantarjoaja, joka toimii Lahdesta käsin. Yhtiö on osa J.W.-Yhtiötä, joka on yksi Suomen lainamarkkinoiden vanhimpia konkareita, vuodesta 2002 alkaen. Sen alle kuuluu Suomilimiitin lisäksi muun muassa Reissuluotto ja Ekstraluotto yritykset, jotka myöntävät eri suuruisia vippejä.

Suomilimiitti on hyvin tunnettu heidän hyvin kattavan nostokuluttoman ensiluottonsa takia. Ensimmäinen, alle 1000€ nosto tilillesi on täysin kuluton ja maksuaikaa on aina seuraavan kuun loppuun. Tämä tekee suomilimiitin joustoluotosta suurimman korottoman lainan suomen markkinoilla.

Vertaile ja löydä paras laina itsellesi

Lainojen vertailussamme on Suomilimiitin lisäksi mukana kattava lista pikavippejä, kulutusluottoja ja joustoluottoja.


Suomilimiitti on oivallinen valinta sinulle, jos etsit hyvin joustavaa ratkaisua, tai haluat hyödyntää yhtä markkinoiden suurimmista korottomista lainoista. Jos et kuitenkaan ole varma siitä, onko Suomilimiitti sinulle juuri se oikea valinta, voit tutustua vaihtoehtoihin lainavertailu sivuiltamme!

Lainaa Suomilimiitiltä

Suomilimiitin tarjoama lainatuote on 2000 euron tililuotto, eli toiselta nimeltään joustoluotto. Tämä tarkoittaa sitä, että hakiessasi Suomilimiitiltä lainaa, tulet saamaan tilin, jonka nostokatto on 2000€.

Kun tili on sinulle kerran myönnetty, voit nostaa sieltä aina tarvittaessa lainaa nostokaton puitteissa, juuri sen verran kuin tarvitset. Nostojen provision on yleensä 15%, ja nostoilla on korotonta maksuaikaa jopa 60 päivää. Ensimmäinen nosto on kuitenkin täysin kuluton uusille asiakkaille, kun se on alle 1000€.

Suomilimiitin kuluton ensinosto

 • Jopa 1000€ ensinosto ilman korkoa
 • Jopa 60 vuorokautta maksuaikaa
 • Ei minkäänlaisia kuluja, kun maksat ensimmäiseen eräpäivään mennessä

Suomilimiitin luotto on jo itsessään hyvin joustavaa, mutta niin on sen takaisinmaksukin. Maksimiaika on 49 kuukautta ja minimi 2 kuukautta, mutta maksutonta takaisinmaksuaikaa on aina seuraavan kuun loppuun, eli parhaassa tapauksessa jopa 60 päivää.

Suomilimiitti tarjoaa myös velkansa asiallisesti takaisin maksaneille asiakkailleen mahdollisuuteen täysin maksuvapaaseen kuukauteen 2 kertaa vuodessa. Lyhennysvapaita kuukausia jopa mahdollista saada jopa 4 kappaletta vuodessa, jolloin tarvitsee maksaa vain luoton korot.

Luottojen todelliset vuosikorot ovat välillä 134,02 - 167,90%, ja korko riippuu suuresti lainan suuruudesta sekä takaisinmaksu erien määrästä. Luoton tiedot voivat vaihdella, mutta päivitämme sivun tietoja säännöllisesti.

Suomilimiitin ehdot

Suomilimitti myöntää joustoluottoa kätevästi netistä kaikille hakijoille, jotka täyttävät vähintään seuraavat ehdot:

 • 21-70 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Suomen kansalainen
 • Kiinteä osoite suomessa
 • Toimiva julkinen puhelinliittymä


Suomilimiitin joustoluottoa varten sinun tulee siis olla yli 21 vuotias, mutta ei yli 70 vuotias. Suomen kansalaisuus on myös yksi lainansaannin ehdoista, samoin kuin vakituinen osoite Suomessa. Myös toimiva ja julkinen puhelinliittymä on pakollinen.

Hakijalla on iän ja kansalaisuuden lisäksi oltava puhtaat luottotiedot, eli voimassa oleva maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille, kuten kaikissa vertailumme luotoissa. Myös maksukyky on hyvä pystyä osoittamaan lainanantajalle, jotta he voivat olla varmoja siitä, että he saavat rahansa takaisin.

Lainojen ehdot saattavat vaihdella silloin tällöin, joten päivitämme vertailumme tietoja säännöllisin väliajoin. On silti hyvä idea tarkistaa viimeisimmät ehdot ja tiedot lainanantajan omilta sivuilta, ennen päätöksen tekemistä.

Vertaile ennen kuin teet valintasi

Suomilimiitti on loistava valinta erityisesti uusille lainanhakijoille, sillä 1000€ koroton luotto jopa 60 päivän maksuajalla ei ole hullumpi tarjous. Koroton maksuaika on myös seuraavissa nostoissa, mutta silloin lainasta peritään 15% nostokulu.

Joustavaa lainaa löytyy myös monelta muulta suomalaiselta lainan tarjoajalta, erilaisilla kuluilla ja koroilla. Siksi ei kannatakaan tarttua ensimmäiseen mahdolliseen vaihtoehtoon. Sivustoltamme löydät monenlaisia vaihtoehtoja niin joustoluottoihin, pikavippeihin, kuin kulutusluottoihinkin.

Tutustumalla mahdollisimman monenlaisiin rahoitusratkaisuihin ja käyttämällä aikaa oikean ratkaisun valintaan, minimoit rahaongelmien syntymisen tulevaisuudessa. Kun vertailet lainoja huolella ja et sorru ensimmäiseen mahdolliseen vaihtoehtoon, voit hyvillä mielin rahoittaa unelmasi tai arkipäiväsi ilman huonoa omaatuntoa.

Vaihtoehtoihin kannattaa tutustua

Jos olet vähänkin epävarma lainan valinnasta, vertailemalla eri vaihtoehtoja löydät parhaan luoton itsellesi!