Surimo

;
★★★★☆

Arvostelun tehnyt Talouteni

Arvostelu perustuu moniin erilaisiin ominaisuuksiin, jotka Talouteni.fi ottaa huomioon, esimerkiksi lainanantajan kokemukseen, sekä siihen, kuinka todennäköisesti lainaa voi saada

Lainamäärä
500 - 4000 €

Takaisinmaksu
24- 36 kk

Korko
9,00 - 19,50%

Vastausaika
Hetimiten

Lainaesimerkki:

ESIMERKKI: Luoton kokonaismäärä 500 €
Luottosopimuksen kesto 24 Kuukautta
Nimelliskorko 18,00 %
Todellinen vuosikorko 33,48 %
Luoton muut kustannukset: Nostopalkkio 56,25 € , tilinhoitomaksu 0 €/kk
Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 666,19 €
Maksuerän määrä: 27,76 € x 24 kpl

Surimo Finance tarjoaa sinulle kertaluottoa 500 - 4000€ ja jopa 6 maksuvapaata kuukautta.

Sinun mahdollisuudet:

 • Maksuvapaita kuukausia voit pitää kahdesti vuodessa
 • Nopea lainankäsittely

Vaatimukset:

 • Olet 19-72 vuotias
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännolliset tulot
 • Vakituinen osoite suomessa

Käytännön tietoja

Kotisivu Puhelinnumero Aukioloajat Osoite
Surimo 010 323 8500

ma – pe klo 9 – 17

Surimo Finance Oy
00531 Helsinki


Surimo – tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 04/2019

Surimo Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on perustettu vuonna 2015. Heidän pääkonttorinsa sijaitsee Helsingissä. Surimo tarjoaa kulutusluottoja yksityishenkilöille.

Surimo tarjoaa asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse sekä online chatissä. Lainahakemuksen voi toimittaa Surimolle vuorokauden ympäri. Lainahakemusten käsittely ja hyväksyttyjen lainojen maksu on rajattu päivittäin klo 7 - 23 välille.

Mikäli Surimo tuntuu sinulle sopivalta rahoitusyhtiöltä ja haluat lisätietoa heidän palveluistaa tai haluat tehdä lainahakemuksen, pääset heidän sivuilleen alla olevasta linkistä.

Muista vertailla lainoja

Jos Surimo ei tunnu sinulle sopivalta, kokeile vertailuohjelmaamme ja löydä sopiva laina

Jos et ole vielä varma mikä rahoitusyhtiö sopisi sinulle parhaiten, kokeile Talouteni.fi-sivuston lainavertailuohjelmaa ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Pääset lainantarjoajan lainahakemukseen yhdellä klikkauksella!

Lainaa Surimolta

Surimon pääasiallinen lainamuoto on kertaluotto. Kertaluoton määrä vaihtelee 250 € ja 4000 € välillä. Lainan takaisinmaksuajaksi voi valita joko 24 tai 36 kuukautta ja pääsääntöisesti lainaa lyhennetään tasaerissä. Lainaa voi kyllä maksaa pois nopeammin ja vaikka kaikki kerralla ilman lisäkustannuksia.

Tähän lainamuotoon ei pääsääntöisesti myönnetä lainankorotuksia eikä asiakas voi nostaa uudelleen takaisinmaksettua pääomaa.

Kertaluottoon on mahdollista saada maksuvapaita kuukausia 6 kpl. Käsittelykulu on aina 10 € lainasummasta riippumatta. Mikäli asiakas päättää käyttää maksuvapaan kuukauden, jäljellä olevat takaisinmaksu kuukausierät suurenevat, mutta laina-aika ei muutu.

Kertaluoton erityisehdot ovat seuraavat:

 • tilinhoitomaksu 0 €
 • lainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia
 • nimellinen vuosikorko 13 % – 25,00 %
 • todellinen vuosikorko 31,02 % – 49,23 %
 • lainan nostopalkkio 15 % – 38 % nostetusta luoton määrästä
 • lainan eräpäivä itse valittavissa.

Lainakorko on tietenkin riippuvainen valitusta lainatuotteesta, laina-ajasta, lainattavasta summasta ja asiakkaan luottokelpoisuudesta.

Surimolla on valikoimassaan lisäksi joustoluotto. Myös joustoluotossa lainattava summa maksetaan asiakkaan tilille kokonaisuudessaan. Joustoluotto eroaa kertaluotosta siten, että takaisinmaksettua lainaa on mahdollista nostaa uudelleen luottorajan puitteissa. Surimon online-palvelussa voi hakea luottorajaan korotusta sekä tehdä nostoja aina kun saldoa on jäljellä.

Surimo päivittää lainaehtoja säännöllisesti ja tarkat ehdot määräytyvät lainattavan summan, takaisinmaksuajan ja lainaajan taloudellisen tilanteen perusteella. Ajantasaiset ehdot kannattaakin aina tarkistaa lainantarjoajan sivuilta.

Surimon ehdot

Surimo tekee kaikille lainan hakijoille kattavan luottokelpoisuusarvioinnin ja he epäävät lainan mikäli hakijan maksukyky ei ole riittävä velan takaisinmaksamiseen. Esimerkiksi useat päällekkäiset lainat voivat estää lainan saannin. Muut Surimon määrittelemät ehdot:

Ehdot lainan hakemiselle

 • olet 19 – 72 vuotias
 • sinulla on luottotiedot kunnossa
 • sinulla on säännölliset tulot
 • asut Suomessa pysyvästi
 • sinulla on pankkitunnukset, joilla tunnistautua Surimon palveluun.

Rahoitusyhtiön minimivaatimukset lainan saamiselle voivat vaihdella ajan saatossa. Päivitämme tietoja Talouteni.fi-sivuille tasaisin väliajoin, mutta viimeisin tieto kannattaa aina tarkistaa lainantarjoajan sivuilta.

Älä unohda vertailla eri lainantarjoajia

Muista vertailla rahoitusyhtiöitä keskenään ennen kuin teet lainapäätöksen! Talouteni.fi-sivustolla olevat rahoitusyhtiöt tarjoavat erilaisia lainamuotoja erilaisilla ehdoilla ja kannattaakin tarkistaa mikä niistä on sinun tilanteeseesi sopivin. Kannattaa pohtia esimerkiksi paljonko lainaa itse tarvitsee ja millainen takaisinmaksuaikataulu olisi sopiva.

Jos rahoitus- ja lainatermit tuntuvat haastavilta, aloita lainanhakuprosessi tutustumalla Talouteni.fi kokoamaan kattavaan lainapakettiin. Tämän jälkeen tiedät mitä esimerkiksi pikavippi, kulutusluotto ja joustoluotto tarkoittavat.

Lainatermit tutuiksi!

Mikäli et ole selvillä mitä eri lainat tarkoittavat, kannattaa vierailla lainasivustollamme