Kuinka Talouteni.fi tienaa rahaa?

;

Talouteni.fi palvelu on täysin ilmainen käyttäjälle, eikä sivun käyttäminen sido käyttäjää mihinkään. Me tienaamme rahaa siitä, kun käyttäjä siirtyy sivultamme toisen yhtiö palveluun affiliate-linkin kautta, ja suorittaa maksutoimituksen loppuun heidän päässään.

Me takaamme sinulle objektiivisen vertailun, sillä olemme itsenäinen palvelu, ja kaikki sivustomme yhteistyökumppanit ovat edustettuna sivulla tasavertaisesti. Emme tee erityissopimuksia heidän kanssaan, vaan yhteistyö tapahatuu affiliate-verkoston kautta. Emme myöskään mainosta yhteistyökumppaneitamme sivullamme, vaan vertailemme kaikkia samoilla kriteereillä, pyrkien tarjoamaan jokaiseen tarpeeseen parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

Päivitämme yhteistyökumppaneidemme tietoja ja itse yhteistyökumppaneita säännöllisin väliajoin. Tämä tarkoittaa, että sivun käyttäjänä saat mahdollisimman tuoreen tiedon markkinoiden tarjonnasta eri tuotteiden kohdalla.

Näin tienaamme rahanmme

Kuinka tämä käytännössä toimii? 

Talouteni.fi kuuluu niin kutsuttujen CaaS (Customer as a Service) palveluiden alle. Meidän tapauksessamme tämä tarkoittaa liiketoiminnan mallia, joka pyörii affiliate markkinoinnin ympärillä. Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen komission liikenteestä, jonka lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme.

Olemme yhteistyössä affiliate-verkoston kanssa, joka auttaa meitä mittaamaan, kuinka paljon liikennettä lähetämme eri yhteistyökumppaneille, ja kuinka monta uutta asiakasta tämä liikenne tuottaa heille. 

Tämän perusteella  yhteistyökumppanit maksavat verkostolle, joka vuorostaan maksaa tästä meille. Voit nähdä yllä ja alla olevista graafeista kuinka tämä käytännössä toimii. Sivuston käyttämisestä ei siis koidu käyttäjälle minkäänlaisia ylimääräisiä kuluja.

Näin vastaanotamme rahan

Mitä kannattaa pitää mielessä

Termin “halvin laina” ja muiden samanlaisten lausuntojen käyttäminen on määrittely Talouteni.fi yhteistyökumppaneiden kesken. Tätä ei siksi pidä käyttää tai pitää koko Suomen markkinoita koskevana väitteenä, vain ainoastaan sivustomme kumppaneiden kesken.

Lisäksi kannattaa olla varuillaan kirjoitusvirheistä sekä muista mahdollisista erheistä Talouteni.fi sivustolla. Kaikki tieto, jota kumppaneistamme listaamme, esimerkiksi korot ja maksuajat, perustuvat yhteistyökumppaneilta saamiimme tietoihin, joita päivitämme säännöllisin väliajoin. On kuitenkin viisasta tarkistaa tiedot ennen lainan hakemista kertaalleen kumppaneiden omilta sivuilta.

Osan yhteistyökumppaniemme hinnat ovat suuntaa antavia, sillä joissain tapauksissa lopullinen hinta määritetään henkilökohtaisesti hakijan profiilin perusteella. Siksi on mahdotonta sanoa tarkkoja hintoja joillekin tuotteille.

Jos huomaat sivuillamme erheellistä tietoa tai vanhentuneita lukuja, voit ilmoittaa niistä meille sähköpostiosoitteella info@talouteni.fi. Korjaamme virheet aina mahdollisimman pian, sillä haluamme että sivustomme tarjoaa käyttäjilleen mahdollisimman ajankohtaista ja oikeaa tietoa.