Black Friday 2020 - kattava lista tajouksia!

Musta perjantai on kohta täällä - kokosimme 150 yritystä, joilta löytyy Black Friday tarjouksia

Talouteni.fi on koonnut kattavan listan kauppoja, jotka tarjoavat alennuksia perjantaina 29.11. eli Black Fridayna. Voit lukea parhaista Black Friday tarjouksista alla olevasta listasta. Valitse suosikki kategoriasi ja löydä huippu tarjoukset helposti. 

Näytä kaikki Elektroniikka Vaatteet Musiikki & kirjat Koti Matkustus Lelut & lapset Urheilu & harrastukset Tavaratalot Kauneus Sekalaiset

Haluatko yrityksesi mukaan listaan? - ota rohkeasti yhteyttä ja kysy mahdollisuuksista. Päivitämme listaa säännöllisesti Black Fridayhin asti.Milloin Black Friday on alkanut?

Black Friday -ilmiö on syntynyt Yhdysvalloissa 1900-luvun puolivälissä. Nimi on peräisin kirjanpidossa käytetyistä väreistä: punainen tarkoittaa tappiota ja musta voittoa. USA:ssa Black Fridaysta on tullut vuoden suurin yksittäinen ostospäivä ja se aloittaa kauppojen joulusesongin. Usealle kauppiaalle Black Friday tarkoittaa alkuvuoden heikon myynnin kääntymistä voitolliseksi. Black Friday on joka vuosi  kiitospäivän jälkeisenä, marraskuun neljäntenä perjantaina.

Osa kaupoista jatkaa alennuksiaan Black Fridayta seuraavaan maanantaihin, joka tunnetaan nimellä Cyber Monday. Tällöin varsinkin verkkokaupat ovat alkaneet tarjoamaan huippu tarjouksia. 

Jos tarvitset joustavaa rahoitusta Black Friday ostoksille tutustu joustoluottoon

Black Friday Suomessa

Suomessa Black Friday, eli musta perjantai, on vielä varsin tuore ilmiö. Meille se rantautui kunnolla vasta neljä vuotta sitten, vuonna 2015. Siitä lähtien päivä on vakiinnuttanut asemansa ja yhä useampi kauppias osallistuu alennusmyyntiin tavalla tai toisella, ja tänä vuonna jo melkein jokainen liike ottaa osaa alennusjuhlaan.

Suosituin Black Friday -tuotekategoria aiempina vuosina on ollut elektroniikka: tv, älypuhelimet, tabletit, tietokoneet. Elektroniikan lisäksi erityisesti vaatteet ovat menneet hyvin kaupaksi. Osa tuotteista myydään jopa 50 %:n alennuksella ja nämä hullut tarjoukset saavatkin ihmiset jonottamaan kauppojen ulkopuolella hyvissä ajoin ennen kauppojen aukeamista.

Mikäli haluat, tuhansien muiden suomalaisten tavoin, käyttää rahaa Black Fridayna, kannattaa vertailla lainoja!

Voit aloittaa tutustumisen Black Friday -päivään osallistuviin kauppoihin jo ennakolta. Olemme koonneet alla olevaan listaan yrityksiä, jotka tähän mennessä ovat ilmoittaneet tarjoavansa alennuksia Black Fridayna. Osa kaupoista julkaisee alennuksessa olevat tavarat hyvissä ajoin Black Friday -viikon alussa, toiset haluavat pitää jännitystä yllä ja julkaisevat listan vasta kyseisenä päivänä tai edeltävänä yönä.

 

Vertailu sisältää affiliate linkejä, joiden kautta voimme saada rahallisen korvauksen. 

Artikkelin on kirjoittanut Hanna Jääskö Sisältövastaava Hanna työskentelee Talouteni.fi sisältövastaavana. Hänellä on liiketalouden tausta, ja kokemusta talouteen liittyvistä aiheista pohjoismaisilla markkinoilla sekä kirjoitusten että visuaalisen sisällön kautta. Hanna on saanut työstään myös kansainvälistä arvostusta, kun hän oli ehdolla SEMrush Nordic Search Awardsin "Nuori Markkinoija" kategoriassa. Hannan ja hänen tiiminsä tuottamia kirjoituksia on jaettu mediassa muun muassa Ylen, Kauppalehden, ja Taloussanomien sivuilla.
Muut tekijät:
Ole yhteydessä: