Tietoa meistä

Samankaltaisia sivuja

Päivitetty: 17. joulukuuta 2019

Autamme sinua löytämään parhaimman ja edullisimman palvelun

Talousmaailma on täynnä ehtoja ja termejä, jotka voivat olla vaikeaa ymmärtää, mikäli niiden kanssa ei ole usein tekemisissä. Jos taloustuotteita ja niiden ehtoja ei ymmärrä täysin, on vaikea tehdä hyviä päätöksiä talouteen liittyen. Sen takia tarjoamme kattavan tietopaketin ja vertailun kaikesta talouteen liittyvästä, lainoista vakuutuksiin, jotta sinun on helpompi tehdä kannattavia ja edullisia päätöksiä.

Vertailu on aina hyvä idea

Tartumme monesti ensimmäiseen näkemäämme tarjoukseen, koska se on helppoa. Ensimmäinen vaihtoehto on kuitenkin harvoin paras mahdollinen – voikin olla, että päädyt kalliin ja hankalan ratkaisun loukkuun moneksi vuodeksi ellet vertaile tuotteita tarpeeksi kattavasti.

Tarjoamme palvelun jonka avulla voit välttää tämän ongelman, sillä:

  • Saat kattavan käsityksen vaihtoehdoistasi ja niiden hinnoista
  • Löydät kaiken tarvittavan tiedon harkittuun päätökseen
  • Säästät aikaa ja löydät kaiken tiedon samasta paikasta
  • Löydät ratkaisun joka täyttää tarpeesi mahdollisimman edullisesti
  • Saat aina puolueettoman vertailun kauttamme

Olemme sitä mieltä, että taloustuotteet on nykypäivänä tehty turhan hankaliksi ymmärtää tavalliselle kuluttajalle. Haluamme siksi tarjota kanavan, jonka kautta saat tietoa eri tuotteista selkokielellä, ja vertailun joka ottaa huomioon kaikki mahdolliset kulut.

Kuten arvata saattaa, saamme pienen komission joka kerta, kun teet tarjouspyynnön, tai kun solmit meidän kautta sopimuksen yhteistyökumppaniemme kanssa. Tällä tavalla pystymme rahoittamaan sivustomme toiminnan ja maksamaan työntekijöidemme palkat.

Emme kuitenkaan halua väkisin saada sinua tekemään sopimusta tai hakemaan mahdollisimman suurta lainaa, vaan pyrimme siihen, että löydät meidä kauttamme edullisimman ja sopivimman tuotteen itsellesi. Voit luottaa siihen, että saat täysin puolueettoman vertailun kauttamme muun muassa siksi että:

  • Saamme pienen komission jokaisen eri yhteistyökumppanimme kautta. Lainan suuruudella tai palvelun tyypillä ei ole väliä.
  • Olemme itsenäinen yhtiö emmekä saa ulkopuolista rahoitusta, eli meidän ei tarvitse erikseen miellyttää ulkopuolisia tekijöitä
  • Yhtiömme ei voi toimia ilman tyytyväisiä asiakkaita, joten haluamme että jokainen kuluttaja löytää itselleen parhaan mahdollisen ratkaisun.

Voit lukea lisää siitä, kuinka tienaamme rahamme täältä

Meidän taustamme

Olemme alunperin tanskalainen yhtiö, mutta olemme nyt laajentaneet palveluamme Suomeen Talouteni.fi muodossa. Meillä on monen vuoden kokemusta laina- ja talousasioista tanskalaisten sivustojemme, Mikonomi.dk:n ja Lånio.dk:n kautta, ja haluamme tuoda palvelun samassa mittakaavassa Suomeen. Suomalainen tiimimme tekee ahkerasti töitä tämän tavoitteen toteuttamiseksi.

Yhtiömme omistaa tanskalainen markkinointitoimisto AWM Network ApS, joka on toiminut vuodesta 2008 asti.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, voit tehdä sen seuraavilla tavoilla:

Sähköposti

Yleiset asiat: info@talouteni.fi
Sisältöön liittyvät asiat: toimitus@talouteni

Blogipostaukset
Vertailu - Suoratoistopalvelut Suomessa
Väliaikainen muutos kuluttajansuojalakiin - 10% korkokatto
Inspiroivimmat resurssit oman talouden hallintaan
Puhelinliittymävertailu - parhaat liittymät 2020