Etusivu » Lainat » Lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille

Tarvitsetko lainaa heti tilille? Joskus rahaa tarvitsee nyt eikä kohta. Vaikka laina tuleekin aina harkita tarkkaan, on tapauksia joissa aikaa vertailuun ja pohditaan ei yksinkertaisesti löydy. Ei siis ole ollenkaan huono idea tutustua erilaisiin lainatuotteisiin etukäteen. Tällä tavalla voit kiireellisen rahantarpeen iskiessä hakea lainaa heti tilille ilman paniikkia. 

Jos kuitenkin löydät itsesi äkillisen rahantarpeen keskeltä ja tarvitset lainaa heti tilille 24h sisällä, on tämä sivu hyvä tietopaketti, joka auttaa sinua tekemään nopean mutta harkitun päätöksen. Lainaa nopeasti hankkiessa on suuri riski, että ottaa itselle sopimattoman lainan. Artikkelimme lukemalla tiedät, kuinka saat lainaa netistä heti tilille turvallisesti.

Aiheeseen perehdyttyäsi voit lähteä hakemaan lainaa netistä paremmalla harkintakyvyllä. Jos tarvitset vielä hieman kattavampaa tietoa, on hyvä idea selailla sivustoltamme löytyvää informaatiota erilaisista lainamuodoista. Näin varmistat, että löydät omaan tilanteeseesi sopivaa lainaa heti tilille.

3 parasta palvelua saada lainaa heti – Joulukuu 2021

Lainaa
100 - 60 000€
Laina-aika
1 - 20 v
Lainaa
1000 - 60 000€
Laina-aika
1 -20 v
Lainaa
500 - 70 000€
Laina-aika
1 - 15 v

Lainaa nopeasti netistä vertailu

Lainasumma:
Laina-aika:
lainaa hakuehtojesi mukaan:
Yksi laina hakuehtojesi mukaan:
Ei tuloksia. Yritä uudelleen.
Näytä lisää

Laina netistä on kätevä apu arkipäivän tarpeisiin

Joissain tilanteissa rahantarpeen kanssa ei ole aikaa tuhlattavaksi. Oli kyse sitten matkan aikana sattuneesta kommelluksesta tai läheisen hätätilanteesta, nopeita lainoja on saatavissa monesta eri paikasta.

Lainojen vertailustamme löydät jopa yli 25 vaihtoehtoa kun tarvitset rahaa heti. Täyttämällä hakemuksen netissä pankkien ollessa auki, on mahdollista saada lainaa heti tilille – missä hyvänsä oletkin. Jos haluat tietää lisää, löydät vinkkejä nopeaan lainanhakuun tältä sivulta.

Lainaa nopeasti netistä – Pikavippi, joustoluotto vai kulutusluotto?

Lainamuotoja on monia, mutta kun haluat lainaa heti tilille, kannattaa kääntyä joko pikalainan, joustoluoton tai kulutusluoton puoleen. Nämä ovat nopeimmat netin kautta haettavat lainat, ja niitä on mahdollista saada tilille jopa 15 minuutissa. Mutta kuinka nämä lainat eroavat toisistaan ja mikä sopii parhaiten sinun lainantarpeeseesi?

Lainaa heti

Pikavippi on nimensä mukaisesti nopea laina, jonka suuruus on yleensä noin 100 – 1000 euroa. Pikavipin maksuaika on lähes aina alle vuoden. Se tunnetaan myös muun muassa nimillä pikalaina, pikaluotto ja pienlaina. Pikavippi heti tilille on perinteisesti ollut nopein mahdollinen lainamuoto, ja sen saa yhä tilille hyvin nopeasti.

Kulutusluotto on pikavippia suurempi, kertaluontoinen lainamuoto. Kulutusluotot ovat usein noin 1000 eurosta jopa useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainamäärän kasvaessa tietenkin myös maksuaika pitenee, ja kulutusluotoilla se onkin usein 1-5 vuotta.

Kulutusluotosta ja pikavipistä poikkeaa kolmas vaihtoehto, joustoluotto, joka tunnetaan myös nimellä käyttöluotto. Joustoluotto on yleistynyt käytössä viimeisen muutaman vuoden aikana, kun lainsäädäntö pienlainojen kohdalla on muuttunut. Joustoluottoa haetaan yleensä 2000 – 10 000 euroa, ja sitä voi nostaa omalle tilille tarpeen mukaan. Joustoluoton laina-aika on joustava, yleensä noin 1 – 30 kuukautta.

Kannattaa muistaa, että kulutusluottoa joutuu ottamaan suurempia summia kuin pikavippejä ja joustoluottoja. Niiden kulut ovat usein myös edullisemmat, mutta pitkien laina-aikojen takia korot ehtivät kuitenkin kertyä suuriksi. Kuukausitasolla kulutusluotot voivat kuitenkin tulla edullisemmiksi. Joustoluoton etuna taas on sen joustavuus, ja että voit nostaa rahat tilillesi aina nopeasti.

Jos tarvitset lainaa 1000€, 2000€ tai enemmän, kannattaa perehtyä muihin vaihtoehtoihin kuin pikavippeihin. Pikavippi on mahdollisesti parempi valinta, jos olet hakemassa vippiä ensimmäistä kertaa, sillä niitä on mahdollista saada jopa ilman kuluja ja korkoja. Vertaa lainoja Talouteni.fi-sivuilla ja näet, mistä saat lainaa nopeasti.

Talouteni.fi – Apuväline oikeanlaisen lainan valintaan

Talouteni.fi on itsenäinen lainanvertailusivusto. Tarjoamme tietopaketin erilaisista lainoihin liittyvistä asioista ja neutraalin vertailun Suomessa toimivista lainantarjoajista.

Palvelumme on erityisen hyvä kun tarvitset lainaa heti tilille, koska olemme keränneet Suomen luotetuimpia lainantarjoajia helppokäyttöiseen vertailuun. Vertailussamme on mukana ainoastaan turvallisia ja tunnettuja lainantarjoajia.

Kuinka nopeuttaa lainanhakuprosessia

Joihinkin asioihin lainan haussa ei voi millään itse vaikuttaa, esimerkiksi lainahakemuksen käsittelyyn tai siihen, kuinka nopeasti pankki siirtää lainarahat tilillesi. On kuitenkin joitakin keinoja, joiden avulla on mahdollista nopeuttaa prosessia. Seuraamalla seuraavia vinkkejä, on mahdollista helpottaa ja nopeuttaa hakuprosessia huomattavasti.

VINKIT NOPEAAN LAINAN SAAMISEEN

  • Vertaile, missä käsittelyaika on lyhyin. Lainahakemusten käsittelyajoissa voi eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä olla jopa muutama päivä. Nopeimmillaan hakemuksia voidaan käsitellä jopa muutamassa minuutissa, kun taas toisissa vaihtoehdoissa käsittelyaika on monta päivää. Jos tarvitset siis lainaa heti tilille, valitse laina mahdollisimman lyhyellä käsittelyajalla.
  • Käytä verkkopankkitunnuksia. Nykyaikana melkein jokaisella on jo verkkopankkitunnukset. Niitä käytetään omien pankkiasioiden lisäksi tunnistautumisessa erilaisiin palveluihin. Kaikki pikavippi- ja kulutusluottoyhtiöt pyytävät sinua tunnistautumaan lainanhaun yhteydessä, ja verkkopankkitunnuksilla se hoituu nopeiten ja helpoiten.
  • Valitse lainantarjoaja, joka käyttää samaa pankkia kanssasi. Helpoin tapa varmistaa, että saat rahat heti tilillesi on valita lainantarjoaja, joka käyttää samaa pankkia kuin sinä, sillä pankkien sisäiset tilisiirrot ovat huomattavasti nopeampia kuin eri pankkien väliset siirrot. Usein lainantarjoajilla on kuitenkin käytössään useiden pankkien tilit, jotta he pystyvät maksamaan lainat mahdollisimman nopeasti kaikille. Varsinkin Suomen suurimpien pankkien tileille on mahdollista saada lainat heti lähes miltä vain lainanantajalta.
  • Hae lainaa pankkien ollessa auki. Vaikka lainapäätös voi tulla heti, ei se tarkoita, että rahat siirtyvät tilillesi saman tien. Kun teet hakemuksen pankkien aukioloaikana etkä iltamyöhällä, on sinulla parempi mahdollisuus saada laina heti tilille. Lainayhtiöt käsittelevät hakemuksia vuorokauden ympäri, mutta pankit siirtävät rahaa tilille yleensä vain aukioloaikoinaan. Täältä näet päivät, jolloin kaikki pankit ovat kiinni.

Itsestäänselvyys lainan saamisessa tietenkin on se, ettei sinulla ole maksuhäiriömerkintää. Jos siis olet menettänyt luottotietosi, lainaa netistä ei ole helppo saada. Pikavippiä ilman luottotietoja on kuitenkin mahdollista hakea, mutta se vaatii yleensä pidemmän ajan ja vielä tarkemman harkinnan. Paras neuvo on siis pitää omat luottotietonsa aina puhtaana, että on mahdollista saada positiiivinen lainapäätös heti.

Lainanhakuprosessi – mikä vie aikaa?

Lainanhaku voidaan jakaa muutamaan askeleeseen. Prosessi lähtee siitä, kun lähetät tarjouspyynnön lainasta valitsemallesi lainantarjoajalle. Tarjouspyynnön saatuaan lainanantaja käsittelee sen sekä tarkastaa luottotietosi ja joissain tapauksissa maksukykysi. Jos kaikki on kohdallaan, pankki lähettää tarjouksen, joka vastaa hakemustasi ja lainantarjoajan näkemystä maksukyvystäsi.

Hakuprosessissa tämä on yleensä se askel, joka vie eniten aikaa. Jotkin lainayhtiöt käyttävät automatisoituja systeemejä, kun taas toiset yhtiöt käsittelevät hakemukset henkilökohtaisesti. Sähköisesti asiat voidaan käsitellä jopa muutamassa minuutissa, kun taas henkilökohtaisesti hakemuksen käsittelyssä voi mennä jopa muutama päivä. Jos lainaa hakiessa sen saamisen nopeus on tärkein asia, kannattaakin keskittyä vertaamaan hakemusten käsittelyaikoja.

Kun lainatarjous on lähetetty sinulle, on sinulla yleensä muutama viikko aikaa hyväksyä se. Tarjouksen saaminen ei maksa mitään tai sido sinua mihinkään. Jos tarjous sopii sinulle, voit hyväksyä sen, ja odottaa että pankki tekee lainan hyväksymispäätöksen. Kun lainapäätös tulee, voit sen jälkeen nostaa lainaa heti tilille. Pankista riippuen on jopa mahdollista saada laina heti tilille.

Mitä riskejä lainan saamisessa heti on?

Vaikka onkin helppoa saada lainaa heti, on lainan ottamisessa on aina omat riskinsä. Kun lainaa on saatavilla heti, voi ihmisen harkintakyky joskus heiketä. Siksi kannattaakin varoa seuraavia virheitä ja pitää pää kylmänä.

MUISTA NÄMÄ RISKIT LAINAA OTTAESSA

  • Lainaa ei tule harkittua tarkkaan – Joskus yllättävän rahantarpeen iskiessä stressi ottaa ihmisestä vallan ja harkintakyky heikkenee huomattavasti. Tällöin lainaa tulee otettua herkemmin, vaikka voi olla, että pienellä talouden kiristämisellä voisi tilanteesta selvitä paljon helpommin. Koita siis miettiä asiaa rauhallisesti. Netistä saa helposti rahaa nopeasti, mutta ei kannata hätiköidä sen hankkimisessa!
  • Lainaa tulee otettua turhan paljon – Sen lisäksi että kyky arvioida lainantarvetta heikkenee stressaavassa tilanteessa, myös kyky arvioida tarvittava lainasumma huononee. Tarve tulee helposti yli- tai aliarvioitua, ja molemmista tapauksista voi koitua harmia. Koeta siis huolellisesti laskea koko rahantarpeesi, jotta osaat ottaa sinulle parhaimman pikavipin tai kulutusluoton. Työkaluja tähän löytyy mm. laskin.fi-sivustolta.
  • Lainan takaisinmaksua ei tule suunniteltua – Lainaa hakiessa pitää aina muistaa, että se tulee maksaa takaisin. Siksi suunnitelma takaisinmaksusta on ehdottoman tärkeä, jotta et saa ikävää maksuhäiriömerkintää. Laske ennen lainan hakemista, kuinka suuren summan voit lyhentää velkaa kuukaudessa – ja pysy realistisena. Takaisinmaksua kannattaa suunnitella lainalaskurin avulla.
  • Lainoja ei vertaile tarpeeksi kattavasti – Kun lainaa tarvitsee heti, on todennäköistä, että tarttuu heti ensimmäiseen näkemäänsä tarjoukseen. Se on kuitenkin virhe. Sinun kannattaa vertailla lainoja tarkasti, sillä ero kalleimman ja halvimman lainan välillä voi olla parhaillaan kymmeniä, ellei satoja euroja.
  • Lainaa tulee haettua epäluotettavalta yhtiöiltä – Kun lainaa tarvitsee heti, voi olla, että vastaan tulee aivan uskomattoman hyvä tarjous. Valitettavasti kaikki tälläisiä lainoja tarjoavat yhtiöt eivät ole hyviä. Siksi onkin tärkeää tutustua lainantarjoajaan ennen lainasopimuksen tekoa. Olemme kuitenkin Talouteni.fi sivuilla helpottaneet työtäsi ja valinneet vertailuumme vain luotettavia ja tarkasti valvottuja Suomessa toimivia lainantarjoajia.

Kaikki nämä asiat on hyvä pitää mielessä, kun haluaa hakea lainaa heti. Jos olet vastuullinen lainaa hakiessasi etkä hätiköi liikaa, ei sinulle pitäisi tulla lainasi kanssa ongelmia. Kun olet etukäteen ottanut rauhassa selvää erilaisista lainavaihtoehdoista, voit hakea helpommin lainaa heti seuraavan kerran, kun rahantarve pääsee yllättämään.

Ulkoisia resursseja ja infoa: