Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lainat » Lainaa 1000 € – Nopeasti rahaa tilille

Lainaa 1000 € – Nopeasti rahaa tilille

Elämässä sattuu ja tapahtuu, joten äkillinen lainan tarve saattaa yllättää aivan odottamatta. Jos kyse on suhteellisen pienistä kuluista, voi 1000 euron laina olla tällaisessa tilanteessa riittävä apu. Lainaa 1000 € on mahdollista saada nopeasti ja joustavasti erilaisina lainamuotoina.

Jos tarvitset lainaa heti tilille 1000€, voit saada sen jopa ilman korkoa. Kaikki lainavertailustamme löytyvät lainafirmat tarjoavat 1000 euron lainoja. Kannattaakin tehdä vertailu huolella ja kiinnittää erityistä huomiota lainan kuluihin, takaisinmaksuehtoihin sekä lainansaannin nopeuteen.

Jos tarvitset lainaa 1000 € pitkällä maksuajalla, se ei ole ongelma. Tonnin laina on mahdollista saada jopa viiden vuoden takaisinmaksuajalla. Vaikka 1000e laina on mahdollista maksaa takaisin pienissä erissä, ei se välttämättä ole fiksuin valinta – mitä pidempi laina-aika on, sitä suuremmiksi kulut kasvavat. Kannattaakin käyttää lainojen vertailuun hieman aikaa, jotta teet varmasti parhaan valinnan. Talouteni.fi on loistava apuväline sopivan lainan löytämiseen.

Parhaat 1000 euron lainat

Lainaa
100 - 60 000€
Laina-aika
1 - 20 v
Lainaa
1000 - 60 000€
Laina-aika
1 -20 v
Lainaa
100 - 500€
Laina-aika
4kk

Minkälaista lainaa saa 1000 euroa

Tonnin lainan saa suhteellisen helposti, ja sen voi ottaa pikavippinä, joustoluottona ja kulutusluottona tai joissakin tapauksissa myös vertaislainana. Helpoiten lainaa 1000 euroa löytää netistä. Voit lukea tarkemmin eri lainamuotojen eroista sivuiltamme.

Lyhyesti selitettynä pikavippi on pieni pikalaina lyhyellä takaisinmaksuajalla. Kulutusluotto on useimmiten pidemmällä takaisinmaksuajalla myönnettävä kertaluotto. Joustoluotto on puolestaan jatkuva tililuotto, jossa lainaa voi nostaa haluamissaan erissä lainantarjoajan kanssa sovitun luottorajan puitteissa.

VALITSE SOPIVA LAINAMUOTO 1000€ LAINAAN

  • Pikavippi – Lyhyt maksuaika, nopeasti tilille
  • Kulutusluotto – Pitkä maksuaika
  • Joustoluotto – Joustava maksuaika, joustavat ehdot
  • Luottokortti – Joustava maksuaika, aina valmiina

Pikavipit ovat usein parhaita muutamien satojen eurojen summille, mutta myös 1000€ pikavippi on mahdollinen. Joustoluottoon voi saada useamman tuhannen euron luottorajan, mutta jos nostat lainaa 1000€, joudut maksamaan takaisin vain kyseisen summan. Kulutusluotto on monipuolinen lainamuoto, ja sitä voi saada helposti tuhat euroa tai enemmän.

Jos haluat turvallisen ja tulevaisuudessa hyödyllisen ratkaisun pikaiseen rahan tarpeeseen, kannattaa harkita luottokortin hankkimista. Luottokortteihin myönnetään usein jopa yli 1000 euron luottorajoja. Luottokortti onkin yksi parhaista tavoista rahoittaa pienempiä rahan tarpeita. Valitettavasti, jos tarvitset rahaa äkkiä eikä sinulla vielä ole luottokorttia, on parasta tyytyä hakemaan 1000 euroa lainaa.

Paljonko 1000 euroa lainaa maksaa

Alle 2000 euron lainoihin asetettiin 50 prosentin korkokatto vuonna 2013 ja vuonna 2019 nimelliskoron maksimiksi määrättiin 20 %. Lainasta koituvia muita kuluja saa vuodessa periä maksimissaan 150 euroa. Vaikka kiskurikorkojen aika on lyhytaikaisissa lainoissa jäänyt unholaan, eivät kaikki lainat ole silti edelleenkään yhtä hyviä – tee siis lainavertailu huolella. Muista myös, että takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa luoton hintaan. Jos otat lainaa 1000€ pitkällä maksuajalla, tulee se usein kalliimmaksi kuin laina lyhyemmällä maksuajalla.

Huonosti vertailtuna jo 1000e laina voi poikia suuret hintaerot edullisimpien ja kalleimpien lainojen välille. Useiden satasien erot eivät ole mahdottomuus, jos valitsee lainansa huonosti. Kannattaakin siis käyttää aikaa vertailuun. Myös lainan takaisinmaksuaikaa kannattaa pohtia tarkkaan, sillä pitkän takaisinmaksuajan takia pieni korko voi kasvaa huomattavaksi summaksi.

1000 euron laina työttömälle olisi varmasti oiva apu tiukkaan arkeen, mutta valitettavasti 1000 euron lainaa voi olla hankala löytää ilman vakituisia tuloja. Se ei kuitenkaan ole täysin mahdotonta, jos sinun mahdollista todistaa maksukykysi tai antaa lainalle vakuus. Vielä vaikeampaa on löytää lainaa ilman luottotietoja, sillä lainantarjoajat eivät saa myöntää lainaa henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä.

Lainaa 1000 euroa edullisesti

Jotkin lainantarjoajat tarjoavat lainoja ilman korkoja ja kuluja ensimmäiseen lainaan. 1000 euron lainassa tällainen etu kannattaa ehdottomasti pyrkiä hyödyntämään. Yleensä lainantarjoajat antavat korottomia ja kuluttomia lainoja väliaikaisina tarjouksina ja kampanjoina.

Vaikka ilmainen 1000 euroa saattaisikin kuulostaa houkuttelevalta, ei sitä kannata ottaa ilman hyvin perusteltua tarvetta. On aina riski, että taloudellisessa tilanteessasi tapahtuu jokin yllätys ja sinulle tuleekin vaikeuksia maksaa laina takaisin. Myöhästymiskorot ovat lainoissa erittäin korkeat, vaikka muita kuluja ei lainasta perittäisikään.

Miksi ottaa lainaa 1000 euroa

1000 euron laina voi olla kätevä apu, jos esimerkiksi kodinkone hajoaa ja tarvitset nopeasti uuden. Toki 1000e lainan voi käyttää vaikkapa lomamatkaan, jos olet varaamassa matkaa etukäteen eikä budjetti ole vielä aivan kokonaan säästetty. Voit saada lainaa heti tilille 1000 € ja maksaa sen joustavasti takaisin jo ennen matkan alkamista.

Älä kuitenkaan ota lainaa 1000 euroa heti, sillä lainan ottamisessa aina riskinsä. Harkitse takasti, kannattaako sinun ottaa laina saman tien vain voisitko esimerkiksi säästää pari kuukautta ja tehdä suunnittelemasi hankinnan vasta sitten. Lainan avulla ostoksesi kuitenkin tulee maksamaan enemmän lainan koroista ja muista kuluista johtuen.

Jos tarvitset hieman enemmän rahaa kuin tonnin, kannattaa harkita voisiko sopiva määrä olla ottaa lainaa 2000 euroa.