Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lainat » Lainaa 2000 € – Helposti ja nopeasti

Lainaa 2000 € – Helposti ja nopeasti

Joskus ilmenee tarve pienen lainan ottamiseen. 2000 euron laina on sopiva niin pienempiin kuin isompiinkin hankintoihin, ja sitä saa kohtuullisilla koroilla ja maksuajoilla. Netistä on myös helppo hakea lainaa 2000 euroa ilman vakuuksia, ja summan voi saada tilille erittäin nopeasti.

Talouteni.fi on koonnut parhaat vinkit, kuinka saada lainaa 2000 euroa heti vaivattomasti ja edullisesti. Olemme koonneet eri lainantarjoajien lainat sivuillemme helppoon vertailuun.

2000 euron lainat yleistyivät vuoden 2013 ja 2019 tehtyjen lakiuudistuksen myötä. Nykyään kaikilla pikalainoilla on 20 % korkokatto, ja muita lainakustannuksia saa vuoden aikana veloittaa maksimissaan 150 euroa. Netistä saakin nykyisin lainaa hyvin maltillisilla koroilla ja ehdoilla. On silti tärkeää vertailla noin 2000 euron lainatkin tarkasti, sillä lainatyypit ja lainafirmat poikkeavat toisistaan jonkin verran. Talouteni.fi-palvelussa voit tehdä vertailun vaivattomasti.

Parhaat 2000 euron lainat

Lainaa
100 - 60 000€
Laina-aika
1 - 20 v
Lainaa
1000 - 60 000€
Laina-aika
1 -20 v
Lainaa
100 - 500€
Laina-aika
4kk

Mistä saa lainaa 2000 €

Mistä saa lainaa 2000 euroa? Tähän on helppo vastata, sillä lähes jokaisen verkossa toimivan lainantarjoajan valikoimista löytyy ainakin yksi lainatuote, jonka avulla lainaa saa heti tilille 2000 euroa. Usein 2000 euron laina on tyypiltään joustoluotto tai kulutusluotto, mutta myös 2000 € pikalainoja löytyy.

Joustoluotot ovat yleisin tapa saada lainaa 2000 euroa, sillä niissä lainantarjoaja avaa hakijalle luottotilin, josta lainanhakija voi nostaa lainaa oman tarpeensa mukaan ennaltamäärätyn luottorajan puitteissa. Jos kuitenkin tiedät tarvitsevasi koko summan, kannattaa harkita kulutusluottoa. Kulutusluotto on kertalaina, eli saat koko summan kerralla tilillesi.

Nykyään on mahdollista netistä lainaa helposti ja usein vieläpä heti tilille. Lainat kannattaakin hakea ilmaisilla hakemuksilla verkosta eikä esimerkiksi maksullisilla tekstiviesteillä. Lisäksi netistä lainaa hakiessa on helpompi vertailla lainoja keskenään. Talouteni.fi on koonnut erilaiset lainat useilta tarjoajilta yhteen pakettiin helppoa ja vaivatonta vertailua varten.

Myös perinteiset pankit myöntävät pieniä kulutusluottoja ja joustoluottoja. Lainaa on siis mahdollista saada 2000 euroa myös pankista, mutta usein ne tarjoavat vain hieman matalampaa korkoa ja maksuja tai ovat jopa kalliimpia kuin verkossa toimivat lainantarjoajat. Lisäksi pankkien lainanhakuprosessi on työläämpi ja hitaampi kuin verkossa toimivien lainantarjoajien.

2000 euron lainavertailu

Talouteni.fi on valinnut vertailuunsa parhaat 2000 euron lainat. Löydät vertailusta tiedon lainatyypeistä ja koroista sekä lainan saamisen ikärajan. Muut vaatimukset ovat samat lähes poikkeuksetta kaikilla lainatarjoajilla – niitä ovat vakituinen asuinpaikka Suomessa, puhtaat luottotiedot ja vakituiset tulot.

Saat vertailun avulla nostettua esiin parhaiten omaan lainatarpeeseesi soveltuvat lainafirmat, ja voit pyytää niiltä lainatarjousta. Muista vielä kuitenkin tarkastaa tarkemmat tiedot omasta lainatarjouksestasi, sillä korot muodostuvat henkilökohtaisesti oman tilanteesi sekä haluamasi laina-ajan ja lainamäärän yhdistelmästä. Muista, että halvin 2000 € laina ei ole aina se paras, sillä joskus hieman kalliimpien lainojen ehdoista voi löytyä maksuvapaiden kuukausien kaltaisia hyödyllisiä ominaisuuksia.

Milloin kannattaa ottaa lainaa 2000 euroa

2000 euron laina voi olla hyvä hakea esimerkiksi uuden kodinkoneen hankintaan, käytetyn auton ostamista varten tai pienen remontin rahoittamiseksi. Saatat tarvita lainaa 2000 euroa, jos jokin äkillinen suurempi lasku yllättää arjessa. Tällä summalla kattaa jo monet odottamattomat menoerät.

Lisäksi 2000 euron laina voi olla sopiva, jos sinulla ei ole mitään vakuudeksi sopivaa, koska usein tämän kokoisia lainoja myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudettomat lainat ovat helppoja ja nopeita hakea, eikä vakuudettomuus aiheuta minkäänlaisia lisäkustannuksia. Myös suurempia summia lainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia, jopa 6000 euroa.

Kannattaa muistaa aina lainoja hakiessa, että lainaa ei kannata ottaa, jos ei ole varma omasta takaisinmaksukyvystä. Lainan ottamiseen sisältyy aina riski, että jotain yllättävää tapahtuu ja joudut ongelmiin lainan takaisinmaksun kanssa. Tällöin voit jopa menettää luottotietosi. Jos huomaat, että alat olla ongelmissa lainan takaisinmaksamisessa, kannattaa heti olla yhteydessä lainanantajaan tai talous- ja velkaneuvontaan, jotta voit mahdollisesti järjestellä velkasi.

HUONOJA SYITÄ HAKEA 2000E LAINA

  • Bilettäminen tai juhliminen
  • Rahapelit ja nettikasinot
  • Vanhojen lainojen takaisinmaksaminen

Paljonko 2000 euron laina maksaa

2000 euron lainan korot ja maksut määräytyvät pitkälti sen mukaan mistä ja minkälaisen lainan hankit. Jos hankit 2000 euroa pikavippinä, joudut maksamaan sen takaisin hyvinkin nopeasti ja korot voivat olla hyvinkin korkeat. Kun taas kulutusluottona nostettuna 2000 euron laina voi olla hyvin kohtuuhintainen.

Joustoluotto taas on yleensä koroiltaan ja maksuiltaan näiden kahden vaihtoehdon välissä. Se on usein paras vaihtoehto,sillä se tarjoaa nimensä mukaan joustavia ehtoja ja lainamäärää. Jos otat lainaa 2000 € joustoluottona, kannattaa muistaa, että maksat vain siitä osasta jonka nostat. Joustoluotto on hyvin siis monipuolinen lainavaihtoehto.

Osa lainantarjoajista tarjoaa yksilöllisiä korkoja hakijan tiedoista riippuen, joten joskus voi olla hankala tietää tarkasti, mitä laina tulee lopulta maksamaan. Usein kuitenkin tälläisissä pienemmissä lainoissa korot ja maksut ovat samat kaikille, mutta poikkeuksia löytyy. Myös vakituiset tulot ovat tärkeät, joten lainaa 2000 euroa työttömälle voi olla hankalampi saada kuin työssäkäyvälle. Jos et halua tai pysty ottamaan lainaa 2000 euroa vaihtoehtona voi olla ottaa lainaa 1000€.

2000 euron lainat ovat vielä pienlainoja ja usein niiden suurimmat kulut muodostuvat muista maksuista kuin itse korosta. Kannattaakin vertailla lainat ennemmin todellisen vuosikoron perusteella, johon on sisällytetty kulut ja nimelliskorko. Näin saat tarkemman kuvan lainan kustannuksista.

Takaisinmaksuajat vaikuttavat tietysti lainan kokonaiskustannuksiin, eivätkä 2000 euron lainat ole poikkeus. Lyhyimmät takaisinmaksuajat ovat pikavipeillä, mutta niitä löytyy harvemmin tämän kokoisilla summilla. Joustoluottoja taas löytyy hyvinkin vaihtelevilla takaisinmaksuajoilla, usein 1-36 kk. Kulutusluotoilla takaisinmaksuajat ovat samankaltaisia tai hieman pidempiä kuin joustoluotoilla.