Etusivu » Lainat » Lainaa 3000 €

Lainaa 3000 €

Vertaa 3000 euron lainat useilta lainantarjoajilta.

Lainaa 3000 euroa

Iskikö matkakuume tai hajosiko auto, ratkaisu voi olla ottaa lainaa 3000 €. Kuten monessa tapauksissa niin myös lainoissa netistä hakemalla hommat hoituvat nopeasti ja helposti. Lainaa 3000€ heti tilille onnistuu netistä suurimmalta osalta lainantarjoajista, joilta löytyy tämän kokoinen laina valikoimista.

Talouten.fi sivuilla voit vertailla parhaat lainat helposti ja nopeasti, jotta löydät itsellesi parhaan lainan. Kokosimme myös parhaat vinkit kuinka saada edullinen ja nopea 3000€ laina.

3000 euron lainojen hinnat putosivat huomattavasti 2019 loppupuolella, kun lainoja säätelevään lakiin tehtiin muutos asettamalla lainoille 20% korkokatto. Joten nykyään tällaisten pienlainojen korot eivät ole aivan päätähuimaavia, vaikkakaan ei vieläkään huippu edullisia.

Mistä saada lainaa 3000 euroa?

Verkossa toimii kymmeniä lainantarjoajia, joilta voi hakea lainaa 3000 euroa ja tämän vuoksi voikin olla vaikea valita itselle sopivin laina. Talouteni.fi sivuilla haluamme tehdä tästä helpompaa kokoamalla lainantarjoajat ja niiden tiedot samaan paikkaan. Sivuiltamme löydät ison osan suomessa toimivista lainantarjoajista, joten löydät varmasti itsellesi sopivan lainan.

Koska 3000 euroa ei ole jättimäinen tai aivan pieni laina summa, sitä tarjoaa suurin osa lainantarjoajista. 3000 euroa löytyy myös erilaisina lainamuotoina kuten joustoluottoina, kulutusluottoina ja pikavippeinä. Nämä ovatkin suurimmat erot mitä eri lainantarjoajien välillä usein on.

YLEISET VAATIMUKSET 3000€ LAINANHAKIJOILLE

  • Vähintään 18-vuotias, usein kuitenkin yli 20-v tai jopa vanhempi
  • Puhtaat luottotiedot
  • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset

Usein lainantarjoajat tarjoavat erilaisia lisäominaisuuksia lainoihin, kuten esimerkiksi ilmaisia maksuvapaita kuukausia tai maksulykkäyksiä. Sekä monilla on erilaisia maksullisia lisäpalveluita, kuten laina vakuutuksia yllättävien tilanteiden varalle. Tällaiset palvelut voivat olla joissakin tilanteissa hyödyllisiä hankintoja lainalle.

Lainavertailussa 3000€ lainat

Poimimme Talouteni.fi lainavertailustamme muutamia erilaisia ja suosittuja lainantarjoajia, jotta voimme nostaa esille erilaisia 3000 euron laina vaihtoehtoja. Monille vertailustamme löytyvät lainantarjoajat ovat varmasti jollain tasolla tuttuja nimiä ja kaikki ovat luotettavia yhtiöitä.

Suurimmat erot lainoissa on niiden takaisinmaksuajoissa, kun lyhin aika on 3 kuukautta ja pisimmät jopa useita vuosia.Kannattaakin siksi pyrkiä valitsemaan mahdollisimman lyhyt laina-aika, koska tällöin takaisin maksettavaa ei kerry niin paljoa. Joten aina edullisempi korko ei takaa edullisempaa lainaa, jos pienempi korkoisen takaisinmaksuaika on huomattavasti pidempi.

LainantarjoajaSummaTakaisinmaksuMaks.tod. vuosikorko*Lainantyyppi
3000€3 – 12 kk29,97%Joustoluotto
3000€12 – 96 kk21,70%Kulutusluotto
3000€12 – 180 kk30,42%Kulutusluotto
3000€12 – 88 kk29,50%Kulutusluotto

Päivitetty 01/2020 *Maksimi todellinen vuosikorko ei välttämättä kuvasta paljonko laina tulee sinulle maksamaan, koska korot määräytyvät hakijakohtaisesti.

Minkälaiset korot 3000 euron lainoissa on?

Kolmen tuhannen euron lainoissa on tyypilliset korot pienlainoille, eli suurimmalla osalla lainantarjoajista ne ovat lähellä 20% korkokattoa. Tietenkin, joitakin lainoja voi saada pienemmillä koroilla, mutta suuremmat ero tulevat tälläisiin pieniin lainoihin usein lainoista perittävistä maksuista. Siksi kannattaa vertailla todellisia vuosikorkoja.

3000€ lainasta voi periä erilaisia maksuja vuodessa korkeintaan 109,50 euroa, jos laina aika on 12 kuukautta tai enemmän. Lainojen perittävät kulut koron lisäksi saavat olla vain 0,01% päivältä laina-ajalta, yksinkertaisemmin 3,65% vuodessa. Mikäli sinulta peritään maksuja liikaa on sinulla mahdollisuus tehdä tästä valitus ja et joudu enään maksamaan lainastasi mitään maksuja.

Myös lainantyyppi vaikuttaa sen korkoihin ja maksuihin. Kalleimpia ovat pikalainat ja joustoluotot, edullisempia todennäköisesti ovat kulutusluotot. Joskus kuitenkin saattaa pikavippi tai joustoluotto olla sopivampi vaihtoehto tarpeisiisi ja niiden hieman kalliimmat kustannukset olla sen arvoisia.

Kuinka päättää onko 3000 euron laina sopiva

Lainan ottamista kannattaa aina harkita tarkkaan eikä sitä kannata ottaa turhaan edes 3000 euroa. Laina tulee aina kalliimmaksi kuin hankinnan lykkääminen ja siihen säästäminen, jos kuitenkin tarvitset ja haluat ottaa lainaa kannattaa perehtyä eri vaihtoehtoihin huolella.

Jos päädyt siihen lopputulokseen, että tarvitset lainaa 3000 euroa ilman vakuuksia, kannattaa vertailla lainat huolella. Lainaa 3000e on kätevä summa moneen ongelmaan ja unelman toteuttamiseen. 3000 euroa lainaa voi käyttää vaikkapa perheen lomamatkaan tai vaikka pienen pintaremontin tekemiseen kotiin.Vertaa 3000€ lainat
 Nopea vertailu, jotta löydät parhaan lainan sinulle 

Jos tarvitset lainaa vähemmän kuin 3000 euroa kannattaa harkita esimerkiksi lainaa 1000 tai 2000 euroa. Lainoja on helppo hakea netistä erilaisia summia jopa suurempia summia kuin 3000 euroa, jopa 5000€ tai 10 000 euroa onnistuu helposti. Kuitenkin useimmat hankinnat, joita kannattaa lainarahalla tehdä onnistuvat varmasti jo 3000 eurolla.