Suomen parhaimmat sijoitusblogit 2018

Talouteni.fi top 20-lista Suomen parhaista sijoitusblogeista

Talouteni.fi keräsi vuoden parhaimmat sijoitusblogit yhteen. Listasta voi löytää talouteen, vaurastumiseen ja sijoitustoimintaan liittyviä blogeja ja kirjoituksia hyvin erilaisten sijoittajien näkökulmista. Blogit on valittu niiden ajankohtaisuuden, persoonallisuuden ja selkeyden perusteella.

Kaikille blogeille yhteistä on sijoitusmaailman tapahtumien pohdinta ja suunnitelmallisuus sijoitustoiminnassa, joka tähtää vaurastumiseen. Sijoittamiseen liittyy paljon riskejä, epävarmuutta ja vertailua, mutta sijoittamisen tavoitteiden toteutuessa se mahdollistaa parhaimmillaan sijoittajalle elää juuri sellaista elämää kuin itse haluaa, taloudellisesti riippumattomana.

Blogit antavat paljon ohjeita niin aloitteleville, kuin pidempiaikaisille sijoittajille. Lukijat voivat seurata eri sijoitussalkkujen kehitystä eri markkinatilanteiden vaikutuksesta. Sijoitusbloggaajien omat havainnot ja analyysit ovat erityisen mielenkiintoista luettavaa, vaikkei niitä tulekaan ymmärtää ostokehoituksina.


Aloita sijoittaminen Nordnetissä: 

Nordnet säästäminen


Sijoittaminen on kaikkien sijoitusbloggaajien mielestä erittäin suotavaa ja kannattavaa. Aina kyse ei edes ole pääoman suuruudesta vaan pitkäjänteisyydestä ja suunnitelmallisuudesta.

Mikäli itse mietit sijoittamista tai olet muuten vain kiinnostunut aiheesta, lue alla oleva lista Suomen parhaimmista sijoitusblogeista 2018!

Bloggaajille:

Voit lisätä alla olevan merkin sivuillesi, jotta seuraajasi näkevät, että sinulla on yksi Suomen parhaimmista sijoitusblogeista 2018.

 

 


Warren Fyffetwarrenfyffet

Warren Fyffet sijoituspäiväkirja on persoonallisella tavalla kirjoitettu. Päiväkirja seuraa tarkasti ajankohtaisia sijoitusmaailmassa tapahtuvia asioita, taloutta ja sisältää myös tietoa ja sijoittajan omia näkemyksiä talousteorioista. Sijoittaja itse seuraa ja analysoi omia sijoituksiaan ja tekee paljon havaintoja niiden kehityksestä.

Mikä oli suurin motivaatiosi sijoittamisen aloittamiseen?

"Olen saanut sijoittamisen "äidinmaidossa". Ensimmäinen muistikuvani sijoittamisesta on, kun muistan alle kouluikäisenä vanhempani keskustelivat osallistutaanko Suomen Yhdyspankin antiin minun ja veljeni osalta. Eli vanhempani olivat minulle ja veljelleni osakkeita hankkineet ja keskustelivat hankitaanko niitä lisää. Minulla on ollut luontaista kiinnostusta talouteen ja säästämiseen, mutta alaikäisenä en ole omatoimisia sijoituspäätöksiä tehnyt. Vanhemmilta saamani osakkeet myin hankittuani ensimmäisen omistusasunnon 28 vuoden iässä, koska halusin minimoida velkamäärän. Samalla aloitin kuukausisäästämisen pankin rahastoihin. Asunnon hankin ASP säästötili lainalla, johon sai korkotukea. ASP säästön aloitin ensimmäisestä kesätyötileistäni.”

“Voin siis todeta jollakin tasolla säästäneeni ja sijoittaneeni koko elämäni. Suuri pykälä sijoittamisessa on tullut joskus 2007-2009 jolloin sijoittaminen on muuttunut muutamista tonneista kymmeniin tuhansiin. Aloin määrätietoisen sijoitussalkun kasvattamisen ja siihen innoittajani oli Taloudellinen riippumattomuus-blogi.”


Osinkokoneosinkokone

Osinkokone on IT-alalla työskentelevän perheenisän sijoitusblogi joka tähtää mahdollisimman suureen tuottoon kuukausittain sijoitetusta pääomasta. Sijoittaja päivittää blogia säännöllisesti ja jakaa mielenkiintoisia analyysejä sijoituskohteista. Blogissa on avattu myös ulkomaalaisia sijoituskohteita.

Mikä oli suurin motivaatiosi sijoittamisen aloittamiseen?

“Suurin motivaatio sijoittamisen aloittamiseen oli saada ns. sivuun jäävä raha kasvamaan. Tämän tulisi olla mielestäni aina sijoittamisharrastuksen pohjimmainen syy. Jos sijoittamiskohteissa on vähänkään enempää riskikerrointa mukanaan, en koskaan suosittelisi sijoitustoimintaa lainarahalla. Ja mikään sijoittaminen ei ole riskitöntä, joten tätä ohjenuoraa noudatan itse. Ja vaikka asiaa ei itsessään kysytty, niin haluan kuitenkin nostaa sen heti toiseksi suurimman motivaation: maailma on täynnä mielenkiintoisia sijoituskohteita ja niiden tutkiminen + mahdollisesti omistaminen tuo valtavasti sisältöä elämään - pääasiassa hyvässä mielessä, kunhan muista pitää nopeusrajoittimet sijoituksissaan sopivalla asetuksella. Suosittelen kaikille sijoittamista harrastuksena, kukaan ei ole seppä syntyessään ja alkuun pääsee nykyisin aika helposti & nopeasti, kun mainiota tietoa löytyy kirjallisuuden lisäksi valtavasti myös internetistä.”


Ikiholdaajaikiholdaaja

Ikiholdaaja on sijoituspäiväkirja osakesäästämisestä ja passiivisen tulon kartuttamisesta. Ikiholdaajan tavoitteena on vaurastua keskittymällä viisaisiin osakeostoihin ja pyrkimällä välttämään myyntejä salkusta. Kolmekymppinen harrastelijasijoittaja on pääkaupunkiseudulta kotoisin. Blogissa on ajankohtaista tietoa ja analyyseja sijoittamisesta.

Mikä oli suurin motivaatiosi sijoittamisen aloittamiseen?

"Olen jo pienestä pitäen ollut varsin säästeliäs, joten pitkäjänteinen rahan sivuun laittaminen on ollut minulle lähtökohtaisesti luontevaa. Vanhempieni minulle perustamat ASP-tili ja vapaaehtoinen eläkevakuutus ovat omalta osaltaan myös ruokkineet kiinnostusta sijoitussäästämiseen. Suurin yksittäinen motivoiva tekijä on kuitenkin ollut ehdottomasti korkoa korolle -efektin ymmärtäminen. Kun ymmärsin, että nuorena aloittaessa sijoituksilla on hyvin aikaa kerryttää tuottoa, oli helppoa motivoida itsensä laittamaan pienistäkin tuloista osa säästöön sijoituksiin." 

Twitter


Aissa Paronensäästöistä

Aissa Parosen Säästöistä Unelmiksi on markkinoinnin ammattilaisen ja matkustelua rakastavan sijoittajan blogi. Säästöistä unelmiksi blogin kirjoittaja pyrkii rohkaisemaan mahdollisimman monia säästämään ja sijoittamaan, sillä bloggari itse niiden avulla toteuttaa omaa unelmaansa matkustellessaan ympäri maailmaa.

Mikä oli suurin motivaatiosi sijoittamisen aloittamiseen?

“Motivaationi sijoittamisen aloittamiseen oli vapauden lisääminen omaan elämään. Sijoittaminen on mahdollistanut monien unelmien toteutumisen ja vapaamman, oman näköisen elämän, joten tämä motivoi minua edelleen sijoittamaan.”

Instagram


Jasmin Hamidhyvänpäivän

Jasmin Hamid on taustaltaan näyttelijä, kaupunginvaltuutettu ja yrittäjä. Sijoittajabloggari pyrkii bloginsa avulla kannustamaan sijoittamaan sekä jakamaan ajatuksia säästämisestä. Sijoittaja toivoo, että rahasta puhumisesta tulisi tavallista ja sijoittamisesta tavoiteltavaa. Tarkoitus on myös kirjoittaa tavallisen ihmisen näkökulmasta, jotta sijoittajakonkarien rinnalle saataisiin vaihtelua. Jasmin Hamidille säästäminen on elämäntapa ja blogi sisältää myös lifestylesisältöä kestävästä kuluttamisesta, ja näkökulmia arjen rahankäyttöön.

Mikä oli suurin motivaatiosi sijoittamisen aloittamiseen?

 "Mediassa pääsevät usein ääneen konkarisijoittajat, joihin vasta säästämistä aloittelevan tavallisen palkansaajan voi olla vaikea samastua. Haluankin tuoda esiin niin sanotun tavissäästäjän äänen" - Jasmin Hamid - Hyvän päivän varalle blogi

Twitter


Laimea Sillilaimeasilli

Sijoituspäiväkirja on todella pitkäjänteisellä työllä koottu ja sisältää tietoa sijoittamisesta, jota aloittelevat sekä kokeneemmatkin sijoittajat voivat hyödyntää. Blogi seuraa tarkasti sijoitusmaailman ja talouden tapahtumia.

Mikä oli suurin motivaatiosi sijoittamisen aloittamiseen?

"Pääsin töihin opiskeluiden jälkeen vuonna 96 ja sijoittamisen aloitin seuraavana vuonna kun säännöllisistä tuloista alkoi jäädä säästöön. Autonvaihdon aika alkoi lähestyä ja mietin että voisin yrittää tehdä sijoittamalla hieman lisää rahaa jotta ei tarvitsisi ottaa niin isoa autolainaa. En ihan hirveästi tiennyt sijoittamisesta, mutta kiinnostus siihen oli virinnyt pikkuhiljaa.

Ei tarvinnut kauaa sijoittaa osakkeisiin, perehtyä sijoittamiseen ja opiskella sijoittamista kun homma vei mennessään. Muutama korkoa korolle exceli-harjoitus lisäsi vielä intoa. Autokin tuli ostettua, kokonaan lainarahalla. Osakesijoittaminen jatkui ja muuttui tavoitteelliseksi ja asetin vähän myöhemmin tavoitteeksi tulla taloudellisesti riippumattomaksi viisikymppisenä. Olen tavoitteesta nyt vuoden perässä."


Olli Turunen ja Joonas Oravaostavuokraa


Asuntosijoitusblogi on todella pitkäjänteisellä työllä tehty ja käsittelette todella laajasti aihetta. Sekä aloittelevat että kokeneemmat sijoittajat saavat blogista paljon uutta näkökulmaa. Blogin artikkelit ovat selkeitä ja bloggarisijoittajat käyttävät paljon havainnollistavia esimerkkejä, joiden avulla avaavat aiheita.

Mikä oli suurin motivaatiosi sijoittamisen aloittamiseen?

“Joonas: Suurin motivaattori sijoittamisen aloittamiseen oli vaurastuminen. Mahdollisuus siihen, että jossain vaiheessa voisi elättää itsensä sijoitusten tuottamilla tuloilla.”

“Olli: Suurin motivaattori sijoittamiseen oli vaivalla ansaittujen rahojen pistäminen poikimaan. Asunnot ovat kiehtova sijoitusmuoto - sopivasti teoreettisia laskelmia ja käytännön konkretiaa.”

Ollin Twitter


Asuntosijoittamisestaasuntosijoittamisesta

Asuntosijoittaja-blogi on yksi Suomen vanhimmista asuntosijoitusta käsittelevistä blogeista, joka täyttää kahdeksan vuotta. Asuntosijoittaja on sijoittanut jo vuodesta 2000 lähtien asuntoihin ja häntä kiinnostavat sekä kotimaiset että ulkomaiset kohteet. Blogi on pitkäaikaisella työllä koostettu ja persoonallisella tavalla kirjoitettu. Blogista sekä aloittelevat että kokeneemmatkin sijoittajat saavat paljon tietoa, sillä bloggaaja seuraa tarkkaan ajankohtaisia sijoitusmaailman tapahtumia sekä taloutta.

Mikä oli suurin motivaatiosi sijoittamisen aloittamiseen?

“Ensisijainen motivaationi kaikelle sijoitustoiminnalle on ollut taloudellisen vapauden saavuttaminen. Jäin palkkatyöstä pois vuonna 2009 ja olen sen jälkeen toiminut päätoimisena yrittäjänä. Nykyisin pystyn itse päättämään, kuinka paljon ja mitä töitä haluan tehdä. Kun työn tekemiseen ei ole taloudellista pakkoa, voi keskittyä sellaisiin työtehtäviin ja projekteihin joita haluaa tehdä ja jotka tuntuvat mielenkiintoisilta. Moni uneksii lottovoitosta, vaikka taloudelliseen vapauteen pääsemiseksi on paljon helpompia ja varmempiakin keinoja. Suunnitelmallisuus, määrätietoisuus, jatkuva oppiminen ja säästäväsyys ovat ominaisuuksia, joista on apua tavoitteen saavuttamiseen. Ei elämän silti tarvitse olla pelkkää hampaat irvessä kituuttamista, vaan siitä tulee myös nauttia. Vierastan kuitenkin nykyään vallalla olevaa kulutuskulttuuria, jossa velkarahalla hankitaan hetkellistä hyvän olon tunnetta. Mieluummin niin, että ensin säästetään rahat kokoon ja sitten nautitaan.”


Rahalla vapaaksirahallavapaaksi

Rahalla vapaaksi on sijoitusblogi, joka käsittelee säästämistä ja sijoittamista sekä rahaa ylipäänsä. Tavoitteena on blogin nimen mukaisesti päästä rahalla vapaaksi eli saavuttaa taloudellinen riippumattomuus jolloin on mahdollista keskittyä juuri niihin asioihin, jotka oikeasti kiinnostavat. Sijoittaja on aktiivisesti sijoittanut jo vuodesta 2013 ja on liikkeellä pitkän tähtäimen kaavalla. Blogia sijoittaja kirjoittaa selkiyttääkseen ajatuksiaan sijoittamisesta, päästäkseen vuorovaikutukseen muiden kanssa sekä tulevaisuuttaan varten.

Mikä oli suurin motivaatiosi sijoittamisen aloittamiseen?

"Sijoittamisen aloittaminen oli minulle aika itsestään selvä asia, koska olen aina ollut sellainen ihminen, jolta jää rahaa yli, ja toisaalta isäni on tutustuttanut minut osakkeiden maailmaan jo nuoresta iästä asti. Työelämään siirtyessä (ja tulojen noin kymmenkertaistuessa verrattuna siihen asti saamaani opintotukeen) oli siis luonnollista, että aloin laittaa rahaa osakkeisiin ja rahastoihin.

Työurani alkuaikoina tulin kuitenkin siihen tulokseen, että minun pitää äkkiä säästää niin paljon varallisuutta, että minun ei tarvitse tehdä pätkääkään töitä, ellen itse tahdo. Tämä tarkoitti siis taloudellisen riippumattomuuden tavoittelua. Joku toinen olisi saattanut kompensoida huonoa työssäviihtymistään ostamalla itselleen "palkintona" kaikenlaisia turhia tavaroita, herkkuja tai matkoja, mutta itselleni jokainen huono päivä oli motivaattori olla kuluttamatta yhtään ylimääräistä euroa, koska jokainen kulutettu euro tarkoittaa samalla sitä, että joudun olemaan vielä pidempään siinä työssä ja tilanteessa, jossa en viihdy.

Nykypäivänä onneksi tilanne on paljon parempi työn osalta. Viihdyn työssäni, eikä minun tarvitse pakonomaisesti säästää päästäkseni siitä eroon. Toisaalta en usko haluavani tehdä pitkiä pätkiä yhtä ja samaa työtä, joten jossakin välissä edessä on väistämättä työpaikanvaihto tai yrittäjäksi ryhtyminen, ja sitä päivää varten minulla on edelleen syytä kerätä varallisuutta. Taloudellinen riippumattomuus on koko ajan ollut tavoitteeni ja minulle on itsestään selvää, että tulen sen tavoittamaan suhteellisen nopeastikin."

Twitter


Ekonomimmi

ekonomimmi

Ekonomimmi sijoitusblogi on persoonallisella ja nuorekkaalla sävyllä kirjoitettu sekä sijoittaja päivittää sitä säännöllisesti. Blogin takana on ekonomitaustan omaava sijoittaja, jolla on selkeät tavoitteet sekä niiden edistymistä seurataan blogissa aktiivisesti. Se, että sijoittaja on nainen voi kannustaa enemmän myös naisia sijoittamaan. 

Mikä oli suurin motivaatiosi sijoittamisen aloittamiseen?

"Suurin motivaationi sijoittamisen aloittamiseen oli mahdollisuudessa rakentaa oman näköistä tulevaisuutta. Tarkoitan tällä sitä, että voisin olla taloudellisesti sen verran riippumaton, että en joutuisi sinnittelemään työssä, joka ei motivoi. Mahdollisesti myös turvata omaa tulevaisuutta ja lisätä vapautta. Kun oma talous on kunnossa, eivät pienet rahalliset murheet vaikuta arjessa yhtään mihinkään ja on esim. varaa korjata auto tai vaihtaa pesukone." 


Tarina vaurastumisesta

tarina vaurastumisesta

Sijoittaja tähtää taloudelliseen riippumattouuteen sijoittamisen kautta vaurastumalla. Blogi on selkeä ja informatiivinen niin aloitteleville kuin kokeneillekin sijoittajille. Blogista näkee pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen työn sijoittamisen saralla. Sijoittaja jakaa myös kokemuksiaan sijoittamisesta antamalla vihjeitä siitä, mikä tapa sijoittaa on toiminut hänen kohdallaan, mutta myös niitä tapoja, jotka eivät ole toimineet. 

Mikä oli suurin motivaatiosi sijoittamisen aloittamiseen?

"Suurin motivaationi sijoittamisen aloittamiseen oli kiinnostukseni talouteen, yhtiöihin ja sijoittamiseen. Kiinnostus ei ole kuitenkaan edellytys tuottoisalle pitkäjänteiselle sijoittamiselle, ja kiinnostus voi myös kasvaa ajan myötä. Siksi on vain tärkeää aloittaa mahdollisimman varhain pienelläkin summalla. Vasta paljon myöhemmin aloittamisen jälkeen kehittyi tavoitteeni vaurastumiseen ja taloudelliseen riippumattomuuteen."  


Talousmentortalousmentor

Talousmentor blogi on monipuolinen sillä se tarjoaa tietoa niin aloitteleville kuin pitkään sijoittaneille sijoittajille. Blogissa on yritysanalyysejä ja havainnollistetaan erilaisia talouden ilmiöitä. Blogista näkee bloggarin intohimon sijoittamista kohtaan sillä sen sisältö on hyvin perinpohjaisesti mietitty ja toteutettu. Sijoittaja toivoo blogin avaavan sijoitukseen liittyviä asioita ja saamaan lukijat sijoittamaan pahan päivän varalle tuoden heille taloudellista turvaa. Blogi seuraa kahden sijoitussalkun kehitystä; oikean Talousmentor salkun sekä Seligsonin rahastoista luodun virtuaalisen vertailulaukun.

"Talousmentor-salkku antaa mahdollisuuden pureutua yritysanalyyseissä syvemmälle sekä pohtia salkussa olevien yritysten kautta erilaisia markkinatilanteita. Salkun strategia on olla arvosijoittaja, joka välttää spekulatiivisia tilanteita." - Talousmentor - blogi 

Twitter


Herkuille Perso Piensijoittaja

herkuilleperso

Pääkaupunkiseutulainen nelikymppinen bloggari kirjoittaa sijoittamisesta niin aloitteleville sijoittajille kuin kokeneemmillekin. Tavoitteena on sijoittaa järkevästi suurimpia riskejä välttäen. Tietoa blogissa on sekä rahastoista että osakkeista ja yleisesti taloudesta tehtyä pohdintaa. Bloggaaja on sijoittanut rahastoihin satunnaisesti vuosikymmenen, ja suoraan osakkeisiin vuodesta 2013.

"Olen sijoittanut rahastoihin aika lailla satunnaisesti jo vuosikymmenen, ja suoraan osakkeisiin vuodesta 2013. Tämä blogi on tarina siitä miten sijoitan." - Herkuille Perso Piensijoittaja - blogi

Twitter


Rahaneuvosrahaneuvos

Sijoittajan tavoitteena on vuoteen 2032 mennessä omistaa miljoonan euron sijoitusvarallisuus ja sitä kautta saavuttaa taloudellinen riippumattomuus. Blogissa voi seurata jopa hyvinkin riskialttiiden sijoitusten kehitystä.

"Yritän oppia sijoittamisesta kokoajan lisää ja ymmärtää heikkouteni. Tärkeintä on kuitenkin oikeaan suuntaan kulkeminen, ei se miten sinne päästään!" - Rahaneuvos - blogi

Twitter


Puolimiljoonaa.paaomaapuolimiljoonaa


Puolimiljoonaa Pääomaa on sijoittajablogi, jonka takana on suurperheen äiti. Sijoittaja on menestynyt erittäin hyvin keräämällä itselleen blogin nimen mukaisesti puolen miljoonan omaisuuden, joka mahdollisti taloudellisen riippumattomuuden. Taloudellinen riippumattomuus mahdollisti sijoittajalle aikaa keskittyä perheeseensä ja se toimikin suurimpana motivaationa säätämiselle ja sijoittamiselle. Persoonallinen blogi kirjoitettuna suurperheen äidin näkökulmasta korostaa sijoittajan ajatusta siitä, että kuka tahansa voi sijoittaa vaikka eläisikin suurperheen kiireisessä arjessa. Blogissa on paljon tietoa sijoittamisesta ja oman talouden hallinnasta niin aloitteleville sijoittajille kuin kokeneemmillekin.

"Halusin säästää/sijoittaa, että saan olla lasteni kanssa. En tyytynyt keskinkertaiseen, motivaationi oli keskinkertaisuuksiin liian kova. Halusin kaiken. Nyt olen maailman onnellisin juuri tähän minun 'kaikkeen'." - Puolimiljoonaa.paaomaa - blogi


Rahamiäsrahamiäs

Blogi on selkeä ja huolella koottu. Blogista voivat sekä aloittelevat että pitkään sijoittaneet saada inspiraatiota, sillä sijoittajabloggaaja käsittelee paljon ajankohtaisia aiheita. Artikkeleita ja pohdintaa on myös kryptovaluutoista, esimerkiksi Bitcoinista.

Mikä oli suurin motivaatiosi sijoittamisen aloittamiseen?

“Aloitin osakesijoittamisen vuonna 2013. Motivaationi oli yksinkertaisesti se, että halusin pistää pankkitilillä makaavat eurot tuottamaan. En tiennyt alussa sijoittamisesta mitään, mutta luin kirjoja ja blogeja, ja vähitellen pääsin jyvälle siitä, miten homma toimii. Sijoittamisesta on muodostunut minulle mielenkiintoinen harrastus ja kasvava tulonlähde. Varallisuuteni ja sijoitusten tuottama osinkovirta on noussut joka vuosi. Harmittaa vain se, etten tajunnut aloittaa aikaisemmin.”

Twitter


Vaurastuvaurastu

Vaurastu blogin takana on nuori sijoittaja, joka kirjoittaa blogia oppiakseen itse enemmän sijoittamisesta ja oman talouden hoitamisesta. Blogi on persoonallinen ja tarjoaa paljon tietoa sijoittamisesta pitkällä kokemuksella. Vaurastu bloggaaja on kirjoittanut blogia jo vuodesta 2010 lähtien.

"Blogi nuoren sijoittajan oppimisista ja oman taloutensa hoitamisesta." - Vaurastu - blogi


Laiska sijoittaja

laiskasijoittaja

Laiskan sijoittajan blogi on monipuolinen, sillä se tarjoaa tietoa niin aloitteleville kuin kokeneillekin sijoittajille. Sijoittajan tavoite on vaurastuminen ja sitä kautta taloudellinen riippumattomuus. Blogi seuraa ajankohtaisia maailman tapahtumia ja pohtii sekä analysoi niiden vaikutuksia sijoitusmaailmassa. Blogi on ollut ylläpidetty jo vuodesta 2009, joten sijoittaja voi tarjota ajatuksia sijoittamisesta ainakin 10 vuoden aktiivisen ja tavoitteelliseen sijoittamiseen perustuvalla kokemuksella.

"Laiska sijoittaja pyrkii vaurastumaan olemalla "aktiivisesti laiska", eli ostelemaan arvopapereita sopivalla hetkellä, mutta välttämään myymistä viimeiseen asti. Blogi kertoo pitkästä mutta mielenkiintoisesta matkasta kohti taloudellista vaurastumista ja riippumattomuutta." - Laiska sijoittaja - blogi 


Rahalla saa ja pyörällä pääsee

rahallasaa

Rahalla saa ja pyörällä pääsee blogin takana on persoonallinen ja selkeästi kirjoittava lyhyen linjan sijoitusharrastaja. Sijoittaja pitää säästämisen ja sijoittamisen lisäksi matkustelusta, musiikista, teknologiasta ja kiinteistöistä. Blogi käsittelee säästämistä ja sijoittamista, molemmista aiheista on paljon pohdintaa.

"Sydäntä lähellä ovat matkustelu, musiikki, teknologia ja kiinteistöt – sekä tietenkin säästäminen ja sijoittaminen, joita blogikin pääasiassa käsittelee. Rahalla saa ja pyörällä pääsee on muotoutunut iloiseksi sekasotkuksi rahankäytön suunnittelua, amatöörimäistä sijoituspohdintaa ja mielipiteitä muistakin pseudorandomeista asioista." - Rahalla saa ja pyörällä pääsee - blogi

Twitter


Harri Riihimäki, Nuukablognuuka

Harri Riihimäen blogi on selkeä ja suunnitelmallinen. Artikkeli myös käsittelee asuntosijoittamista ja vaihtoehtoa lähteä sijoittamaan myös yhteistyökumppanin kanssa jakaen näin riskiä kahden ihmisen harteille. Sijoittaja päivittää blogia aktiivisesti ja on myös herättänyt kiinnostusta uutismedioissa. Sijoittaja tavoite on taloudellinen riippumattomuus ja taloudellinen turva.

"Ei ne suuret tulot, vaan pienet menot" - Nuukablog

Twitter


Onnittelut kaikille listalle päässeille sijoitusblogeille! Toivottavasti mahdollisimman moni sijoittamisesta kiinnostunut löytää bloginne ja innostuu aiheesta tai saa uusia näkökulmia sijoittamiseen.  

Talouteni.fi on itsenäinen taloustuotteiden vertailusivusto. Tarjoamme käyttäjillemme mahdollisuuden vertailla pääasiassa erilaisia lainatuotteita kuten lainaa heti tai joustoluottoja. Kirjoitamme myös talousaiheista blogia, josta löytyy tällä hetkella erilaisia vertailuita, vinkkejä ja uutisia henkilökohtaiseentalouteen liittyen.