Pidä kiinni uudenvuodenlupauksista näillä sovelluksilla - 20+ eri sovellusta!


Pidä kiinni uudenvuodenlupauksista näillä sovelluksilla - jopa 22 eri sovellusta!

Monilta ihmisiltä varmasti löytyy jonkinlaisia asioita mitä haluaisi muuttaa elämässään, esimerkiksi lopettaa tupakointi, liikkua enemmän, säästää enemmän rahaa tai oppia uusia taitoja. Välillä tulee tehtyä uudenvuodenlupauksia, joista on vaikea pitää kiinni.

Olemmekin Talouteni.fi -sivustolla koonneet kattavan listan sovelluksista, jotka kannustavat sinua pitämään kiinni erilaisista uudenvuodenlupauksistasi. Listallamme on 22 erilaista sovellusta neljästä eri kategoriasta, jotka auttavat sinua elämäntapamuutoksissa. Kategoriat ovat liikunta ja terveydellisyys, säästäminen, pahan tavan lopettaminen ja oppiminen.

Moni sovellus on suomeksi, mutta jos englannin kielikin taittuu edes jollakin tavalla, niin listalta varmasti löytyy sinulle jokin sovellus auttamaan sinua pitämään kiinni uudenvuodenlupauksistasi.

Uudenvuodenlupaus voi hyvin olla myös esimerkiksi uuden auton ostaminen tai jopa oman asunnon hankinta. Pystyt hakemaan sivuiltamme autolainaa edullisella korolla sekä pienillä kokonaiskuluilla.

Parhaimmat sovellukset säästämiseen

Säästämisen aloittaminen on yleinen uudenvuodenlupaus. Rahaa on helppo tuhlata, mutta ei säästäminenkään ole mitään rakettitiedettä. Alle on kolme suosikkiamme säästämistä helpottavista sovelluksista. 

K-Ruoka 

K-Ruoka sovellus

K-Ruoka sovellus auttaa sinua hyödyntämään lähikauppasi tarjoukset, henkilökohtaiset etusi ja omat Plussa-pisteesi. Sovelluksesta löydät herkulliset reseptit erilaisiin ruokiin, ja voit myös suunnitella ostoslistasi huolellisesti ennen kauppaan lähtöä.

K-Ruoka sovelluksessa on myös verkkokauppa, jolla voit tilata ruokasi jo ennen kauppaan lähtöä. Missä ikinä oletkaan ympäri Suomen, löydät kaikki K-ruokakaupat sovelluksesta.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  K-ruoka on saatavilla suomeksi

Säästäjä 

Säästäjä sovellus

Säästäjä on nimensä mukaisesti säästämiseen tarkoitettu sovellus, joka on S-pankin kehittämä. Sovellusta voi kuitenkin hyödyntää sijoittamiseenkin. Tarvitset vain S-pankin pankkikortin ja voit kerryttää säästöjä sovelluksen avulla Säästäjä-keräilytilille. Voit nostaa rahaa tililtä itsellesi käyttöön sekä siirtää rahaa säästötavoitetta kohti.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  Säästäjä on saatavilla suomeksi

ResQ Club 

ResQ Club sovellus

ResQ Club on ympäri Suomen toimiva sovellus, jolla säästät ruokahävikkiä ostamalla jopa 50% halvempia ruoka-annoksia ravintoloista, kahviloista ja ruokakaupoista, jotka olisivat menossa hävikkiin.

Pystyt maksamaan annokset helposti sovelluksen kautta luotto- tai pankkikortin avulla, PayPalin ja Apple Payn avulla.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  ResQ Club on toimii suomeksi


Parhaat terveys sovellukset

Ehkäpä se perinteisin uudenvuodenlupaus eli urheilun ja terveellisten elämäntapojen aloittaminen. Kuntosalit pursuavat innokkaita kuntoilijoita tammikuussa, mutta usein jo helmikuussa monen innostus lopahtaa. Kolme suosikkiamme terveellisten elämäntapojen aloitukseen ja joiden avulla voit pitää kiinni uudenvuodenlupauksestasi pidempään. 

Sports Tracker 

Sports Tracker sovellus

Sports Tracker on ollut jo pitkään yksi suosituimmista urheilu sovelluksista. Sports Trackerillä voi seurata niin kävely-, juoksu- kuin pyörälenkkejä. Sports Tracker mittaa matkasi, nopeutesi ja reitin lisäksi myös esimerkiksi kuinka paljon poltat kaloreita lenkillä.

Sports Trackerissä on myös sosiaalinen aspekti ja voit jakaa suorituksesi muille käyttäjille sekä selata muiden käyttäjien suorituksia ja lenkkireittejä. Tämä voi toimia motivaattorina ja inspiraationa monille.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  Sports Tracker toimii suomeksi

FitmenCook 

Fitmen Cook Sovellus

FitmenCook sovelluksesta löytyy paljon erilaisia reseptejä maukkaisiin, mutta helppoihin ruokiin. Reseptit on suunniteltu siten, että niistä saa tarvittavat määrät ravintoaineita sekä ne ovat helppoja ja edullisia valmistaa.

Reseptien ravintoarvojen avulla kalorien seuranta onnistuu sovelluksen kautta helposti. Sovellus auttaa myös kauppalistojen tekemisessä, joten kauppareissutkin sujuvat helpommin.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  FitmenCook toimii vain Englanniksi

Painopäiväkirja ja BMI-laskuri - WeightFit 

WeightFit Sovellus

Painon pudottaminen voi olla vaikeaa, mutta usein edistymisen seuraaminen on hyvä tapa pitää motivaatio korkealla. Painopäiväkirja ja BMI-laskuri - WeightFit on loistava päiväkirja, jolla voi pitää kirjaa painosta.

WeightFit on simppeli sovellus, johon syötät painosi päivittäin sekä pituutesi aloittaessasi sovelluksen käytön. Sovellus laskee painosi muutoksen päivittäin ja kertoo sinulle painoindeksisi.

Tämä sovellus on erityisen hyvä tilastoja ja kaavioita rakastaville henkilöille.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta - Kieli:  WeightFit toimii suomeksi


Parhaat sovellukset tupakoinnin tai muun pahan tavan lopettamiseen

Perinteinen uudenvuodenlupaus lopettaa tupakointi tai jokin muu paha tapa on monelle hankala pitää muutamaa viikkoa pidempään. Ehkäpä näiden kahden sovelluksen avulla onnistut pitämään kiinni lupauksestasi ja onnistut lopettamaan tupakoinnin.

Habitbull 

Habitbull Sovellus

Habitbull sovellus on erilaisiin tapoihin tarkoitettu sovellus, joka kannustaa jonkin tavan lopettamista, kuten tupakoinnin, ja jonkin toisen tavan aloittamista, kuten liikunnan. Sovellus pitää kalenteria tavoista ja antaa motivoivia lainauksia, joiden avulla voit helpommin yrittää ylläpitää tavan lopettamista ja toisen aloittamista.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli: Habitbull toimii vain englanniksi

Smoke Free - Quit Smoking Now 

Smoke free Sovellus

Smoke Free -sovellus on tarkoitettu juurikin tupakoinnin lopettamiseen, toisin kuin Habitbull, jossa tapoja on monia erilaisia, joita haluat lopettaa.

Smoke Free -sovelluksesta näet montako päivää olet ollut polttamatta, kuinka monta tupakkaa olet jättänyt pois ja kuinka paljon olet jo säästänyt rahaa olemalla savuton. Voit kirjoittaa päiväkirjaa kokemuksistasi savuttomana, ansaitset erilaisia “merkkipaaluja” eri päiviltä ja voit jakaa saavutuksesi sosiaalisessa mediassa.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  Smoke Free toimii vain englanniksi


Parhaat opiskelu sovellukset

Uuden oppiminen on aina mukavaa ja onkin uudenvuodenlupaus joka on helpompi pitää. Varsinkin näiden sovellusten avulla uuden oppiminen onnistuu helposti ja on jopa hauskaa. Alla on kolme loistavaa sovellusta uuden oppimiseen.

BookBeat 

Bookbeat Sovellus

Jos haluat lukea alkavana vuonna lisää kirjoja, kannattaa tarkistaa BookBeat. Sieltä löytyy laaja valikoima e-kirjoja niin suomeksi kuin englanniksikin. BookBeatin avulla on helppo lukea missä tahansa, sillä kirjat kulkevat mukana puhelimessa.

Kirjojen lukeminen voi olla hyvä ja helppo harrastus aloittaa juurikin Bookbeatin kaltaisten sovellusten avulla. Kirjojen lukemisella voit viihdyttää ja oppia uutta nopeasti ja helposti.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  BookBeat toimii suomeksi

Mondly 

Mondly sovellus

Mondly on toinen kielten opiskeluun tehty sovellus. Suurin etu Mondlyssä on, että siinä opetusmateriaali on myös saatavilla suomeksi. Uuden kielen oppiminen on varmasti helpompaa jos sen voi tehdä omalla äidinkielellä.

Mondlyllä on oma versio myös lapsille, joten jos haluat alkaa opettelemaan uusia kieliä lastesi kanssa lataa itsellesi Mondly ja lapsille MondlyKids ja voitte oppia yhdessä uutta.

Tältä listalta löydät varmasti itsellesi jonkun sovelluksen avuksi uudenvuodenlupausten pitämiseen. Sovellukset auttavat sinua seuraamaan kehitystäsi ja kannustavat jatkamaan, jotta onnistuisit tavoitteessasi.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  Mondly toimii suomeksi

Udemy 

Udemy sovellus

Udemy on verkkopohjainen opiskeluportaali. Udemy tarjoaa yli 80 000 kurssia laajasta valikoimasta eri aiheita. Halusitpa sitten opetella soittamaan instrumenttia, koodaamaan tai vaikka markkinointia niin Udemystä löytyy kursseja sinulle.

Udemy kurssit ovat laadukkaita ja kurssien vetäjät ovat opettamiensa kurssien aiheiden asiantuntijoita. Valitettavasti Udemy kurssit ovat saatavilla vain englanniksi, mutta mikäli englanti luonnistuu, on Udemyn valikoimaa loistava.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  Udemy toimii englanniksi


Lisää hyviä sovelluksia uudenvuodenlupausten pitämiseen

Vaikka valitsimmekin kustakin kategoriasta suosikkimme ei se tarkoita, että ei olisi muita hyviä sovelluksia kyseisiin tehtäviin. Listasimmekin tähän lisää sovelluksia kustakin kategoriasta, jotta jokaiselle löytyy omiin uudenvuodenlupauksiin sopiva sovellus.

Pivo Pivo on säästösovellus

Pivon mobiilisovelluksella pystyt maksamaan kaverillesi, perheenjäsenellesi tai kenelle vain tarvittavat kulut ilman tilinumeroa. Rahat siirtyvät heti vastaanottajan tilille, jolloin rahoja ei tarvitse odotella tunteja tai päiviä.

Pivolta löytyy myös etuja ja alennuksia hintoihin. Pivon CityShopparin avulla saat hyviä alennettuja hintoja erilaisiin tarpeisiin Suomessa. Voit myös maksaa tarvittavat ostoksesi erilaisissa verkkokaupoissa.

Voit myös liittää maksukorttisi Pivoon ja saada ilmoituksen aina, kun kortilla maksetaan jotakin. Tämän ominaisuuden avulla voi olla helpompi pitää kirjaa maksuistaan, kun niistä saa aina muistutuksen heti maksun jälkeen.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  Pivo toimii suomeksi


Mobilepay Mobilepay on säästämistä helpottava sovellus

MobilePay on Suomessa erittäin suosittu maksusovellus, jolla maksat kavereillesi tärkeät menot ja juurikin sen summan minkä haluat.

Pystyt myöskin maksamaan monissa eri kaupoissa ja ravintoloissa MobilePay:n avulla skannaamalla vain kassalla olevan QR-koodin. Tällä tavalla maksut hoituvat vaivatta pelkällä puhelimella, jos esimerkiksi unohdit lompakkosi kotiin.

Voit lisätä myös kanta-asiakaskorttisi MobilePay:n sovellukseen, jolloin kaikki kortit mitä tarvitset kauppareissulla ovat aina mukana puhelimessasi.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  Mobilepay on suomenkielinen


Tankille Tankille on säästösovellus

Tankille -sovellus auttaa sinua löytämään bensan ja dieselin halvimmat hinnat ympäri Suomen. Missä ikinä oletkin, näet lähimmän bensa- ja kylmä-aseman, jossa pääset tankkaamaan.

Sovellus on hyvin reaaliaikainen, koska yhteisö jotka sovellusta käyttävät voivat ilmoittaa hinnat bensa- ja kylmä-asemille. Sovelluksen avulla pystyt säästämään pienen omaisuuden tankkaamalla, kun hyödynnät halvimmat hinnat.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  Tankille on suomenkielinen sovellus


Cardu: Etu- ja hyötykäyttöön Cardu on säästösovellus

Cardu tarjoaa digitaalisen version monista etukorteista, joita omistat Suomessa. Tällöin jokainen tarvittava etukortti on aina mukana puhelimessasi, kun menet esimerkiksi ruokakauppaan tai ravintolaan. Carduun saa esimerkiksi K-ryhmän Plussakortin. Cardu tarjoaa myös kattavasti erilaisia tarjouksia ja kuponkeja.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli: Cardu on suomenkielinen


HeiaHeia HeiaHeia on liikuntasovellus

HeiaHeia on suomalainen terveyden seuranta sovellus, jolla voit urheilun lisäksi seurata myös esimerkiksi nukkumista ja ravintoa. HeiaHeia pyrkii muodostamaan liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista tavan tuomalla niiden seurannan helposti saataville.

HeiaHeia sisältää myös sosiaalisen puolen, jossa voit jakaa saavutuksesi ystävillesi ja saada kannustusta suorittamaan vielä kovemmin. Voit myös liittää muita laitteita kuten urheilukelloja tai aktiivisuusrannekkeita HeiaHeiaan tarkempaa seurantaa varten.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  HeiaHeia on suomenkielinen sovellus


Nike Training Club Nike training club on urheilusovellus

Kaikki tuntevat Niken urheiluvälineet ja vaatteet ja onkin luonnollista, että Nike on laajentanut myös sovelluksiin. Nike Training Clubissa on tarjolla monipuolisesti erilaisia harjoitteita joogasta erilaisiin juoksu harjoitteisiin.

Nike Training Club tarjoaa selkeät ohjeet kaikkiin liikkeisiin niin kirjoitettuina kuin videoina. Lisäksi pystyt tekemään henkilökohtaisen suunnitelman itsellesi, jossa harjoitusten vaatimukset kasvavat kykyjesi noustessa.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  Nike training club on saatavilla vain englanniksi


Mindfulness App Leena Pennanen Mindfulness app on terveyssovellus

Jos arki stressaa, niin kannattaa kokeilla meditaatiota. Mindfulness App on loisto valinta sen harjoitteluun. Se on suomalainen sovellus, josta löytyy päivittäisiä meditaatioharjoituksia.

Mindfulnessin avulla voit rauhoittua ja vähentää stressiä. Mindfulness app auttaa sinua tekemään harjoitteita missä vain. Harjoitteet on suunniteltu niin, että niitä voi tehdä vaikka bussissa.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli: Mindfulness App on suomenkielinen


Lifesum - Diet plan, Macro Calculator & Food Diary Lifesum on terveyssovellus

Lifesum on painonhallintaan kehitetty sovellus, jossa on paljon erilaisia ominaisuuksia. Lifesum tarjoaa erilaisten dieetti vaihtoehtojen lisäksi ruokapäiväkirjan, jolla voit seurata dieettiäsi.

Lifesumissa on myös suunnitelmia painonpudotukseen, joissa seurataan tiettyä dieettiä ja kuntoiluohjelmaa. Lifesum kertoo myös dieetteihin sopivia reseptejä ja voit seurata tapojasi, kuten veden juontia sovelluksen avulla.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli: Lifesum toimii vain englanniksi


Yummly Recipes & Shopping List Yummly on ruokasovellus

Yummly -sovelluksella voit etsiä uusia mieleisiä reseptejä, joiden mukaan pääset tekemään ostoslistan. Sovellus auttaa sinua löytämään terveellisiä reseptejä, jotka sopivat sinun dieetille. Yummly auttaa sinua myös säästämään rahaa, koska kun menet kauppaan valmiin ostoslistan kanssa on helpompi välttää turhia heräteostoksia.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli:  Yummly on saatavilla englanniksi


DuolingoDuolingolla voit opiskella kieliä

Duolingo on jo monien tuntema sovellus uusien kielten opiskeluun. Tekemällä kielten oppimisesta hauskaa ja helppoa Duolingo on noussut suureen suosioon. Duolingo sekoittaa niin lukemista, kirjoittamista kuin kuunteluakin, parantaen taitoja joka osa-alueella.

Duolingon avulla kielten oppiminen on helppoa, sillä sitä voi pelata vaikka työmatkalla bussissa tai ruokatunnilla. Duolingossa jaetaan myös pisteitä jotka motivoivat jatkamaan harjoittelua.

Lataa täältä: Lataa Google Play kaupasta | Lataa Apple App store - Kieli: Duolingo toimii englanniksi


Talouteni.fi toivottaa kaikille hyvää alkanutta vuotta!