Limiitti

★★★★★

Arvostelun tehnyt Talouteni

Arvostelu perustuu moniin erilaisiin ominaisuuksiin, jotka Talouteni.fi ottaa huomioon, esimerkiksi lainanantajan kokemukseen, sekä siihen, kuinka todennäköisesti lainaa voi saada

Lainamäärä
100 - 2000 €

Takaisinmaksu
12 - 33 kk

Korko
19,90%

Vastausaika
Hetimiten

Lainaesimerkki:

Luottotyyppi: 2000 € jatkuva laina. Vuotuinen nimelliskorko 19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 29,6 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

Limiitti on suomalainen joustoluotto jota saat 100 - 2000€, ja jota voit nostaa heti lainapäätöksen saatuasi.

Sinun mahdollisuudet:

  • Mahdollisuudet eräpäivän siirtoon ja maksuvapaaseen kuukauteen
  • Joustavaa lainaa jopa 2000€
  • Suomalainen palvelu

Vaatimukset:

  • Puhtaat luottotiedot
  • Olet täysi-ikäinen
  • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa

Käytännön tietoja

Kotisivu Puhelinnumero Aukioloajat Osoite
Limiitti.fi 010 219 5500

Puhelinpalvelu ja chat palvelee 24h/vrk

Sähköposteihin vastataan ark. 7 – 21 ja viikonloppuisin klo 10 -18

Lemminkäisenkatu 46

20520 Turku


Limiitti - tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 01/2020

Limiitti on suomalainen palvelu, jonka tarjoaa Saldo yritys. Molemmat lainanantajat ovat Tact Finance Oyj:n alla, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2006 lähtien. Tact Finance Oyj on suomalainen yhtiö ja sen pääkonttori on Tampereella, mutta toimipisteitä löytyy myös Ruotsista, Virosta, Puolasta ja Hollannista.

Tact Financen alla toimii suomessa Limiitin lisäksi Saldo ja Vippi, jotka tarjoavat joustoluoton lisäksi Kulutusluottoa ja pikavippiä joustavin ehdoin. Limiitti kuitenkin keskittyy joustavaan käyttöluottoon, jota voi hakea helposti netistä ilman vakuuksia.


Jos luulet, että joustoluotto ei ole sinulle oikea valinta, ei huolta, lainavertailu sivuiltamme löydät monta muuta vaihtoehtoa erilaisista laina muodoista. Voit myös vertailla eri joustoluottoja keskenään, jos et ole varma siitä, onko Limiitti oikea yhtiö sinulle!

Lainaa Limiitiltä

Limiitti tarjoaa joustavaa lainaa, eli joustoluottoa. Luoton määrä on aina 2000 euroa, tarpeesta riippuen voit nostaa sitä eri summia. Sitä voi nostaa lainan myöntämisen ja hyväksymisen jälkeen tililleen milloin vain, niin paljon kuin tarvitsee, mutta miniminosto on 100€.

Joustoluotto on ikäänkuin luottokortti, mutta ilman fyysistä korttia. Maksat kuluja ja korkoja vain nostetusta lainasta, et koko tilin summasta. Eli jos olet maksanut yhden lainan pois, ei joustoluoton voimassaolosta kerry sinulle mitään kuluja, kunnes nostat luottoa uudestaan!

Lainan takaisinmaksu tapahtuu joustavasti 3 - 33 kuukauden sisällä. Halutessasi voit maksaa jopa koko luoton kerralla pois. Joustavuutta maksuun saat maksuvapailla kuukausilla, joka ovat yksi osa Limiitin kattavista lisäpalveluista.

Limiitti lainan korot ovat 19,90% kaikille hakijoille ja summille. Luoton todellinen vuosikorko on 29,60%. Korotonta maksuaikaa on kuitenkin aina seuraavaan eräpäivään asti, joten mitä nopeampaa voit maksaa luoton takaisin, sitä parempi. Korot ja ehdot voivat muuttua, mutta päivitämme tietoja säännöllisesti.

Limiitin joustoluotto on niin sanottu jatkuva laina, eli se voi olla sinulla koko ajan aktiivisena, valmiina arjen yllättäviin rahatarpeisiin. Kun olet kerran saanut hyväksynnän, voit nostaa rahaa tilillesi heti, erityisesti arkipäivinä.

Limiitin ehdot

Saadaksesi myöntävän päätöksen Limiitin joustoluottoa varten, tulee sinun olla:

Limiitin ehdot lainalle

  • Täysi-ikäinen
  • Puhtaat luottotiedot omaava
  • Suomessa vakituisesti asuva
  • Suomalaisen pankkitilin omaava


Limiitiltä saa tililuottoa heti, kun on ehtinyt täysi-ikään. Talous pitää kuitenkin olla hyvin hoidettuna, eli voimassa olevaa maksuhäiriömerkintää ei saa olla luottotiedoissa, se varmistaa lainan hylätyksi tulemisen.

Sinun ei tarvitse olla Suomen kansalainen, mutta sinulla täytyy olla sekä vakituinen suomalainen osoite, että suomalainen pankkitili. Pankkitilille maksetaan rahasi suoraan, ja pankin verkkopankkitunnuksilla voit hoitaa lainan hakemisen kätevästi.

Lainanantajan ehdot ja tiedot saattavat muuttua aika ajoin. Päivitämme sivustomme tietoja säännöllisin väliajoin, mutta siitä huolimatta on aina hyvä tarkistaa lainanantajan omilta sivuilta viimeisimmät tiedot.

Vaihtoehtoja löytyy

Usein on houkuttelevaa hakea ensimmäinen laina, jonka netistä löytää. Vaihtoehtoja on kuitenkin niin monia erilaisia, että vaihtoehtojen tarkastelematta jättäminen olisi hölmöä. Lainavertailun avulla voi pitkällä aikavälillä säästää satasia, ja lyhyemmälläkin tähtäimellä kymmeniä euroja.

Lainavertailu on tärkeä osa lainanhaun prosessia, sillä sitä kautta voit varmistaa, että et hae turhaan kalliimpaa lainaa kuin sinun tarvitsee. Jos olet epävarma siitä, kuinka paljon lainaa tarvitset, joustoluotto on paras ratkaisu. Jos taas tiedät tarkkaan, paljonko tarvitset, ja haluat summan yhtenä satsina, voi kulutusluotto olla parempi, tai kenties pikavippi, jos summa on oikein pieni.

Talouteni sivustolla pääset hyvään alkuun vertailussa. Voit lukea tietoa erilaisista laina tuotteista, ja löydät monia hyviä esimerkkejä luotettavista laina-yhtiöistä. Voit vertailla lainanantajien korkoja, laina-aikoja, myöntämisen ikärajoja, sekä nähdä, kuinka suosittu yhtiö asiakkaidemme keskuudessa on!