Nordcredit

;

Nordcredit - tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 04/2019

Nordcredit on osa suomalaista Lainasto Oy:tä, ja on toiminut Suomen lainamarkkinoilla vuodesta 2011 asti. Lainasto Oy:n kotipaikkakunta on Turku, ja se on 100% suomalaisessa omistuksessa. Se kuuluu Suomalaisen GF money varjopankin alle.

Nordcreditin lainatuote on joustava tililuotto eli joustoluotto, joka tunnetaan edullisista kuukausieristään. Saatat myös tunnistaa heidät heidän sivustonsa ilmeestä, joka sisältää ihmisiä pukeutuneina pelkästään tynnyriin. Tämä ilme on ehkä herättänyt hieman hämmennystä, mutta se oli osa palvelun uudistamista, ja lainojen hakemisen yksinkertaistamista entisestään.

Nordrcedit tarjoaa aina välillä myös 100 - 300 euron täysin kulutonta pikavippiä. Voit siis hakea lainaa ensimmäinen kerran 100 - 300€, ja maksaa takaisin vain tarkalleen lainaamasi summan. Näin voit tutustua lainapalveluun riskittä. Tämä tarjous on kuitenkin voimassa kampanjamaisesti vain tietyin väliajoin, joten tarkista aina heidän sivuiltaan, onko mahdollisuus korottomaan lainaan voimassa.

Lainavertailu kannattaa

Lainavertailusivustolla voit vertailla eri yrityksiä keskenään

Jos joustoluotto rahoitusratkaisuna ei kuitenkaan miellytä sinua, niin ei huolta. Voit näet vertailla monenlaisia erilaisia vaihtoehtoja lainojen vertailu sivuillamme! Voit joko etsiä itsellesi paremman joustoluoton, tai jonkin muun lainamuodon!

Lainaa Nordcrediltiltä

Joustavaa luottoa voit saada Nordcreditin kautta 100 - 3000€. Luoton rajaksi voit asettaa joko 2000 tai 3000 euroa, ja voit nostaa tilillesi rahaa aina tarvittaessa, kunnes luotto katto tulee vastaan.

Hakemus hyväksytään yleensä saman päivän sisällä hakemuksen lähettämisestä, ja kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, voit nostaa rahaa tilillesi ympäri kellon. Jos tilisi on jonkun Nordcredit kumppani pankin alla, niin saat rahat tilille heti. Muissa tapauksissa rahat tulevat 1-2 arkipäivän sisällä.

Joustoluoton kuukausikorko on 5%, ja nimellinen vuosikorko on 60-118 prosentin välillä. Todellinen vuosikorko on maksimissaan 135,62 prosenttia. Se on kieltämättä hieman korkea, mutta hyvin tyypillinen joustoluoton todellinen vuosikorko.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, ja takaisinmaksuaika on 3 - 34 kuukautta. Laina-ajan voit määritellä itse, ja voit sekä nostaa että maksaa sitä takaisin kätevissä erissä. Kuukausierien koot vaihtelevat lainasumman ja ajan mukaan, mutta ovat kuitenkin aina alle 220€.

Nordcreditin ehdot

Hakeaksesi joustavaa Nordcredit tililuottoa, tulee sinun täyttää seuraavanlaiset ehdot:

Ehdot lainan saamiselle

  • Olet 18-vuotias
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
  • Sinulla on Suomalainen osoite ja pankkitili
  • Sinulla on joko verkkopankkitunnukset ta mobiilivarmenne.

Nordcreditin ikäraja lainalle on yksi vertailumme alhaisimpia, sillä sinun tulee yltää vain täysi-ikään asti. Yläikärajaa Nordcredit ei erikseen ilmoita. Sinulla ei kuitenkaan saa olla maksuhäiriömerkintää, eli sinun on pitänyt hoitaa taloutesi ja raha-asiasi kunnollisesti, ja sinulla tulee olla tarvittava takaisinmaksukyky.

Sinulla tulee myös olla vakituinen kotiosoite Suomessa, jotta laskutus onnistuu kätevästi. Sinun tulee myös pystyä tunnistautumaan Nordcreditin vaatimalla tavalla, eli joko suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla, tai mobiilivarmenteella.

Lainan ehdot saattavat muuttua ajoittain. Päivitämme lainavertailua kuitenkin tasaisin väliajoin, mutta on silti hyvä idea tarkistaa tiedot vielä luotonantajan kotisivuilta ennen kuin haet lainaa.

Lainoja vertailemalla voit säästyä luottotietojen menettämiseltä

Lainan ottamisessa on aina riski, samoin kuin kaikenlaisessa velassa, kuten esimerkiksi osamaksuissa. Jos et pysty maksamaan velkaa ajoissa pois, on olemassa riski, että saatat menettää luottotietosi.

Tämä riski on kuitenkin helppo minimoida. Vertailemalla erilaisia lainoja ja lainojen muotoja, voit helposti määritellä, millainen laina sopisi sinulle parhaiten, kuinka paljon lainaa voit ottaa, ja miten hoidat takaisinmaksun asiallisesti.

Sivustomme lainavertailusta löydät monta erilaista vaihtoehtoa joustoluotoille tai Nordcreditille, ja tietoa monista erilaisista laina muodoista. Voit myös lukea vinkkejä lainan hakemiseen järkevästi. Älä siis jätä lainojen vertailua välistä, vaan löydä itsellesi paras laina!

Mitä eri lainamuodot tarkoittavat?

Täältä löydät vastaukset mitä joustoluotto tai pikalaina tarkoittavat