OK Money

;

OK Money - tietoa lainantarjoajasta

Päivitetty 10/2018

OK Money on suomalainen lainayhtiö, joka tarjoaa joustavaa tililuottoa aina 2100 euroon asti. Se on ollut tekijänä suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2005, ja ollut osana suurempaa suomalaista yhtiötä, Risicum Capital Oy:tä alusta alkaen.

Vertailu on fiksua

Sivustomme lainojen vertailusta löydät OK Moneyn lisäksi noin 20 muuta suomen markkinoiden lainantarjoajaa, helposti ja nopeasti


OK Moneyn joustoluotto on loistava valinta alle 2100 euron hankintoihin, ja varsinkin jos tiedät että tarvitset pienempiä lainoja useampaan otteeseen. Jos et kuitenkaan ole aivan varma siitä, onko OK Money paras mahdollinen valinta juuri sinulle, voit vertailla erilaisia lainoja täältä.

Lainaa Ok Moneylta

Lainan hakeminen OK Moneyn kautta on yksinkertaista ja helppoa. Lainasumma on aina suorasukainen 2100€. Tämä tarkoittaa tililuottossa sitä, että sinulle myönnetään tili, jonka kattona on 2100€, ja voit nostaa sieltä rahaa tilillesi aina tarvittaessa 50 ja 2100 euron väliltä.

Myös takaisinmaksu on hyvin suoraviivaista; luoton takaisinmaksuerä on joka kuukausi 130 euroa, joten sinun ei tarvitse arvailla kuinka paljon sinun tulisi maksaa. Luottoa voi tietenkin aina maksaa enemmän takaisin ilman lisäkuluja, mutta jos maksat takaisin koko summan, ota ensin yhteyttä OK Moneyn asiakaspalveluun.

Lainan nimelliskorko on kiinteä 49% vuodessa. Nostojen yhteydessä sinun ei tarvitse maksaa nostokuluja, mikä on harvinainen mutta erittäin positiivinen ominaisuus joustoluottojen joukossa. Todellinen vuosikorkokin on maksimissaan 79,00%, mikä on tililuotoksi matala.
Lyhennysvapaata tililuotolle

OK Money tarjoaa lyhennysvapaata kuukautta asiakkailleen, jotka ovat asiallisesti maksaneet luottoa takaisin. Sitä voi hakea, kun on maksanut kolme erää takaisin. Lyhennysvapaalla kuukaudella luotosta tulee maksaa takaisin vain korko ja kulut.

Lyhennysvapaa kuukausi tuo joustoa tiukassa tilanteessa. Jos löydät itsesi yhtäkkiä tukalasta taloudellisesta tilanteesta, mutta olet jo nostanut luoton kattoon asti, antaa lyhennysvapaa kuukausi taloudellesi hengitystilaa, ja voit huolehtia lyhennyksestä vasta seuraavana eräpäivänä.

OK Moneyn ehdot

Saadaksesi lainaa OK Moneyn kautta, tulisi sinun täyttää vähintäänkin seuraavanlaiset vaatimukset:

Lainansaamisen ehdot

  • Olet 20 - 75 vuotias
  • Asut vakituisesti suomessa
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
  • Pystyt antamaan tarkan selvityksen tuloistasi
  • Pystyt varmistamaan henkilöllisyytesi luotettavasti


OK Moneyn luoton myöntämisen ehdot ovat hyvin tyypilliset joustoluoton ehdot. Ensimmäinen rajoittava tekijä on ikä. OK Money ei myönnä lainaa alaikäisille, mutta heillä on myös yläikäraja, jonka ylittävät eivät voi hakea lainaa OK Moneyn kautta.

OK Money vaatii myös vakituisen osoitteen Suomessa. Usein Suomen kansalaisuus tai Suomalainen osoite vaaditaan siksi, että laskutusosoitteeseen onnistuu, ja hakijan luottotiedot ja muut henkilötiedot on mahdollista tarkistaa.

Puhtaat luottotiedot ovat aina eduksi, ja lainaa hakiessa välttämättömyys. Erityisesti nettilainojen kanssa maksuhäiriömerkintä estää lainan saamisen, sillä yhtiöt tarkistavat luottotiedot automaattisesti, ja hakemus kaatuu jos ne eivät ole puhtaat.

Näiden ehtojen lisäksi sinun tulee pystyä esittämään luotettava todiste tuloistasi, ja osoittaa takaisinmaksukykysi jollain keinolla. Yleensä tämä hoituu esimerkiksi palkkatodistuksilla. Sinun tulee myös tunnistautua OK Moneyn vaatimalla tavalla.

Ehdot voivat muuttua aika ajoin. Päivitämme vertailuamme tasaisin väliajoin, mutta on silti järkevää tarkistaa lainan viimeisimmät ehdot aina lainanantajan omilta nettisivuilta.

Vaihtoehtoja joustoluotolle

Jos olet ihan vähääkään epävarma siitä, onko OK Moneyn joustoluotto oikea valinta sinulle, kannattaa sinun harkita luottoa hetki, ja suorittaa kattava lainavertailu. Se ei vie kauaa aikaa, ja takaa mielenrauhan lainan ottamisen jälkeen.

Kattavassa vertailussa kannattaa ottaa huomioon sekä erilaiset yhtiöt jotka tarjoavat samaa lainatuotetta, että erilaiset lainamuodot ylipäänsä. Voi nimittäin olla, että olet harkinnut vain yhdenlaista lainaa, mutta toisenlainen luotto sopisi todellisuudessa paremmin tarpeeseesi.

Kun tiedät tarkasti, mihin tarpeisiin eri lainamuodot sopivat, voit helposti päätellä minkä kokoinen ja luontoinen laina sinulle itsellesi sopii parhaiten, ja jonka saat hyvin maksettua pois. Vertailua ei siis koskaan kannata jättää välistä!

Joustoluotto ei ole ainut vaihtoehto

Suomen lainamarkkinat ovat täynnä erilaisia lainavaihtoehtoja, ja sivustollamme esittelemme 20 erilaista lainantarjoajaa