Talouteni.fi Stipendit

;

Talouteni.fi haluaa tukea oppilaita

Talouteni.fi toimitus koostuu omistautuneista työntekijöistä, joilla on hyvin erilaiset taustat, ja koulutukset. Tiimissämme on myös usein osana harjoittelijoita, jotka useimmiten suorittavat harjoittelun osana opintojaan. Olemme aina tyytyväisiä harjoittelijoihimme, jotka tuovat yritykseen uutta henkeä ja näkökulmaa ongelmanratkaisuun.

Tiedämme siis erittäin hyvin, kuinka tärkeitä opiskelijat ovat. Siksi olemmekin enemmän kuin iloisia voidessamme antaa hieman takaisin, ja tukea niitä opiskelijoita, jotka tarvitsevat taloudellista apua opiskelu-uransa aikana. 

Yleiskatsaus Stipendeistä

Talouteni.fi tukee opiskelijoita taloudellisesti erilaisilla stipendeillä, joiden vaatimukset vaihtelevat erilaisten teemojen ympärillä. Lue lisää edellisistä ja käynnissä olevista apurahoista alla:

2019: Scholarship for a Nordic Student Going Abroad 

Yleiskatsaus stipendeistä

Tietoa Talouteni.fi sivustosta

Työskentelemme sen eteen, että talousmaailma olisi läpinäkyvämpi ja helpompi ymmärtää, jotta sinä voit keskittyä niihin asioihin, mitkä maailmassa ovat tärkeämpiä. Autamme sinua tekemällä halvimman ja parhaan lainan tai muun rahoitustuotteen löytämisestä helpompaa ja nopeampaa, jotta sinulla jää aikaa muuhun.. Kirjoitamme myös muista talouteen liittyvistä teemoista blogissamme

Talouteni.fi kautta voit hakea ja lukea tietoa erilaisita nettilainoista, kuten joustoluotoista, autolainoista ja nopeista pikavipeistä.